Jump to content
Dogomania

Dramat psów ! Rozbicie pseudohodowli w Wielkopolsce !!! Fundacja SOS bokserom

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
Ja też wysłałam do Michała tableteczki , powinny już dojśc , tyle ze poleconym szły

Moje też poleconym tylko nadałam mu jeszcze szybszy bieg :razz:

• Replies 331
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kapsel napisał(a):

no właśnie mi pani w okienku wytłumaczyła że jak sie wyśle do 15 to ten szybszy bieg ma sens a po 15 już nie ;/

Posted

Donvitow napisał(a):
Nie ma co panikować.Jeśli wyniki dobre to m,oże mieć wzmożone pragnienie z powodu cieczki i zmiany warunków życia/z kojca- na salony/.

Dokładnie, tylko my ciotki boksiowe jesteśmy przewrażliwione :oops:

Posted

Witakjcie kochani. U nas dziś boksiowe wariotki:) Od rana spanko, zabawy - a są poprostu super Lunka kładzie się na grzbuet i sie czochra i macha non stop ogonem a moja Roksa obskakuje ją z wszystkich stron i się cieszy niesamowicie:) Pijemy nadal choć dziś tyć mniej. Obserwujemy Lunkę cały czas! Wyjścia na pole nadal niestety bez zmian:( Ale bedzie dobrze wierzę mocno bo to wspaniały psiak:) Umiemy juz siadać i wie gdzie jej posłanie:) I jest tak szczęśliwa , że brak słów:)

Posted

Roksia napisał(a):
Witakjcie kochani. U nas dziś boksiowe wariotki:) Od rana spanko, zabawy - a są poprostu super Lunka kładzie się na grzbuet i sie czochra i macha non stop ogonem a moja Roksa obskakuje ją z wszystkich stron i się cieszy niesamowicie:) Pijemy nadal choć dziś tyć mniej. Obserwujemy Lunkę cały czas! Wyjścia na pole nadal niestety bez zmian:( Ale bedzie dobrze wierzę mocno bo to wspaniały psiak:) Umiemy juz siadać i wie gdzie jej posłanie:) I jest tak szczęśliwa , że brak słów:)

Cudownie się czyta taaaaaaaaaaakie wiadomości :kiss_2::kiss_2::kiss_2: Co do wychodzenia na pole, to tak jak Onga pisała jeszcze czasu trochę potrzeba...

Posted

Aluś obdukcja Lunki jest na poczcie. Za 3 tyg powtarzamy usg by wykluczyć ciążę i tą śledzionę trzeba zobaczyć i nerkę:( Ale będzie oki wierzę w to :)

Posted

Odwiedzam kochane boksie:loveu: tyle przeszły, potrzeba czasu...czas leczy wiele ran:shake:
Cudowne zdjęcia Bogusia, wzruszyłam sie bardzo...mi sie wydaje że on taki do Cezarka podobny, też taki malutki:loveu:
Teraz to juz tylko moze byc lepiej, trzymam kciuki mocno zaciśnięte:thumbs:

Posted

Roksia napisał(a):
Aluś obdukcja Lunki jest na poczcie. Za 3 tyg powtarzamy usg by wykluczyć ciążę i tą śledzionę trzeba zobaczyć i nerkę:( Ale będzie oki wierzę w to :)

Dziękuje dostałam i przekazałam szefowej!

Posted

Kapsel napisał(a):

Od Kapselka doszły i już odebrałem z poczty awizowane :)
Dzisiaj wyjąłem kolejne awizo ze skrzynki, więc bardzo możliwe, że to od Alicji tabletki przyszły :) dam znać jak odbiorę, niestety dopiero w poniedziałek, bo tutaj poczta w weekend zamknięta..

Posted

U nas tak spokojnie, że aż sielankowo :) Wychodzimy na spacerki, załatwiamy się już za każdym razem bez żadnych problemów..Astra mizia się, całuje, kuperek jej chodzi na każde skinienie ręki, bo jakże, żebym nie podnosił ręki właśnie po to, żeby ją pogłaskać, albo się pobawić..a przy tym, co niesamowite, nie jest w ogóle natarczywa..jest przeurocza, przekochana...cała prze...cudowna, idealna...Dzisiaj się troszkę przestraszyłem, bo pierwsza jej reakcja, jak tylko wracamy ze spaceru, jest taka, że prowadzi mnie do kuchni, gdzie ma swoje miski z woda i jedzeniem..a dzisiaj rano 'dziw' :) mnie złapał, bo nie zjadła - nie rzuciła się na jedzenie jak zwykle... chyba już wie, że ta miska nie będzie pusta, a tym bardziej nikt jej tej miski nie zabierze..no i oczywiście nie zje beze mnie :) nabrała już trochę ciałka..sierść zaczyna być lśniąca..
Ona jest niesamowita... idealna...