Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

supergoga napisał(a):
Ale ja durna, wszak ja go wstawiłam na
aaaby
eurocity\
4łapy
alegratka
kupsprzedaj
A się pytam o wstawianie. Na tych portalach jest cały czas - aktualne ogłoszenia sa nadal.

Przez grzeczność... nie zaprzeczamy... :evil_lol: Ale jesteś KOCHANA, SUPERGOGO!

Posted

Supergoga jest nie tylko kochana, ale też "zajefajna" - wiem, co mówię, bo miałam przyjemność osobiście się przekonać. A jakie kochane ma potomstwo (ludzkie, w liczbie jeden)!! Fajny duecik tworzą!

Posted

Jak to mówią YBOT-y - nie wiem sama skąd u mnie potomostwo ludzkie, widze że nawet Olesię to dziwi (mnie też bardzo), ale fakt, jest takie dość ludzkie - choć to niby duże słowo.
Halbina :mad: - co to za ten teges hmmmm. :evil_lol:

Posted

bardzo przepraszam, zonwu dopiero teraz jestem na dogo i nic w sprawie Portiera nie zadzialalam...
mam chorutenkiego Filutka i bardzo gardlowe domowe sprawy..
mam nadzieje ze wszystko w porzadku u niego..no i nie moge zabrac sie za ten mail przechodni..jeszczeprzed chwila dostalam dzisiejsze fotki ze schroniska w Suwalkach i MUSZE JE WKLEIC!

Posted

No i co tu tak pusto. Wszyscy o Rudim zapomnieli??
Zapłaciłam za kolejne dwa tygodnie, a wczoaj Rudi dostał paczkę od Mikołaja z różnymi śmierdzącymi przysmakami, żeby się chłopak nie nudził!
Jutro zrobię rozliczenie.

Posted

pusto pusto..ja tylko po nocach teraz i na chwilke..mam taki zly tydzien...
olesiu ciesze sie, ze choc jest czym placic..jak zrobisz rozliczenie zobaczymy na ile zostalo
no i moze ten mail przechodni uda sie wyslac, ale nie mam czasu sie tym zajac..jeszcze wplynely zdjecia do watku z Suwalk zamrozonego przez tylemiesiecy i te psy sa tam w tak dramatycznych warunkach'
te ktore byly we wrzesniu juz chyba zostaly uspione
czy jakies uda sie uratowac?

Posted

To Mikołaj jeszcze chodzi? :crazyeye: Pewnie tylko do staruszków.
Portierku, domek niech Ci Mikołaj znajdzie, tyle chatek obskakuje, to musi miec rozeznanie...

Posted

Jutro go odwiedzę :loveu:

Dziewczyny, wiem, że panikuję, ale niedługo minie miesiąc od kiedy Rudi trafił do hotelu, a tu kompletna cisza - ani jednego odzewu z ogłoszeń. Czy już powinnyśmy się martwić?:shake:
Najgorsze, że on już całkiem doszedł do siebie i zaczyna się trochę nudzić. Poza tym widać, jak potrzebuje kontaktu z człowiekiem.

Posted

Byliśmy dziś u niunia. Czuje się świetnie. Był szczepiony, kolejne szczepienie za 2 tyg. Utył i jest bardzo radosny. Ogonek macha non stop, podaje łapę, pokazuje brzuszek! To zupełnie inny pies niż ten, którego zobaczyłam miesiąc temu...
I najważniejsze: pani wet powiedziała, że prawdopodobnie on ma mniej lat niż 10 - ok.8, po prostu był źle żywiony i te zębuchy ma takie poscierane, że ciężko ocenić. Poza tym ten miesiąc temu był zmęczony i niedożywiony, a teraz wygląda o niebo lepiej.
Pani, która się nim opiekuje, daje mu wiele serca i poczucie bezpieczeństwa. Mówcie co chcecie, ale ja wiem, że portier jest pod najlepszą opieką, jaką można mu było zapewnić!!!

Portierek jest najcudowniejszym psem pod słońcem i jest w 100% gotowy na adopcję. Wiem, że jest tysiące większych bied na dogo, ale błagam: szukajmy mu jak najszybciej domu, zwolni się miejsce i kasa dla psiaków w większej potrzebie, a hotel p. Asi to takie psie senatorium dla duszy i serca!!!

Posted

Olesiu..kojaco brzmi ten twoj post
Bardzo Ci za te slowa dziekujemy! Bardzo ja dziekuje za to Pani Asi, ze tyle serca wklada w Portierka i za to ze macha ogonkiem bez przerwy i ze jest mu jak widac dobrze...brzusio do glaskania...zebra nie wystaja...

oj domek domek by sie przydal...
hmmm co tu zrobic, co tu jeszcze zrobic?

maila przechodniego , moze juz jutro bede mogla sie tym zajac....hmmm postaram sie, ale wszystko sie mi przesuwa...dzis i wczoraj byla alcja w suwalkach i tez po nocy siadalam do kompa....

Posted

Piesio ma aukcję na Allegro, ale ta chyba za 2 dni się kończy. Kochana Supergoga go wystawiła. Czy możliwe jest, żebyś wystawiła Rudiego jak ta aukcja sę skończy? Podam zaraz link do obecnej aukcji

Posted

[quote name='Olesia.b']http://www.allegro.pl/item162360883_...n y_dom_.html

No tak, kończy się za 4 godziny. Supergogo, nikt nie obserwuje Rudiego?

Tamiczku, możesz wystawić Rudiego ponownie? Z tym samym tekstem i fotami?

Obserwuje 1 sztuka, a tyle wejść było. Ja wystawię na powrót aukcję, nie ma sensu zmieniać - tak jest łatwiej. Nie martw się Olesiu- moje aukcje bardzo pilnuję. Cos tam może dopiszę, jaki super jest Portierek.
Czyli jak wrócę do domu aukcję wstawię ponownie, na takich samych warunkach.

Posted

Supergogo, bardzo dziękuję, że pamiętasz o Portierku. Nie chciałam Ci robić kłopotu, nie mówiąc już o kosztach. Czyli piesio dostanie kolejną szansę :multi: . Bardzo, bardzo dziękuję!!

Rudi bardzo się zmienił. Nie jest już smutny ani zmęczony. Teraz chce się bawić, na spacerkach bryka, ale jest posłuszny. Dostaje w nagrodę wędzone uszy i kości z włókien do ciamkania. Bardzo się cieszy na widok człowieka. Ogonek mu się mało nie urwie i potrafi dawać łapkę!!
I najważniejsze- pani wet powiedziała, że on może mieć nawet 8 lat. Miesiąc temu dawano mu 10 - 12, bo był zagłodzony i zaniedbany. U p. Asi odmłodniał 2 lata przez 3 tygodnie :crazyeye: - chyba sama pojadę tam na turnus :evil_lol: