Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piekny Bidaku...Najpiekniejszy Portierze Swiata
ufnie czekasz na domek, serce mi sie kraje, ze taka cisza na Twoje ogloszenia...podobnie jak i suniek nieszczesnej pani Ludki...
hmmm...Anioly psie otoczcie te psinki waszymi skryzdlami i pomozcie znalezc wspaniale domy

poprosze Viktorije o pomoc w tym mailu przechodnim...

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A może za dużo jedliśmy i nie zostało na nastepny dzień? A może bylismy ogólnie beeee. A może po prostu ciotka YBOT-ka świadczy pracę i pada na buziulkę. Optuje za tym 3 wariantem? :razz:

Posted

supergoga napisał(a):
A może za dużo jedliśmy i nie zostało na nastepny dzień? A może bylismy ogólnie beeee. A może po prostu ciotka YBOT-ka świadczy pracę i pada na buziulkę. Optuje za tym 3 wariantem? :razz:

Ja z całego serca jej życzę wariantu 3, choć może zabrzmi to wrednie :evil_lol: .

Posted

Jutro ok. 11 jadędo Łbisk. Nagle to wyszło. Muszę porobić zdjęcia azylowym psiakom, żeby szybciej znalazły domy. Żrobię też zdjęcia Portierkowi i zawiozę 50 zł, z bazarku Ybotów. Do kiedy psiuk ma opłacony hotel?

Posted

Hotelik opłacony jest do jutra. Jutro miałam puścić przelew. Wpłacam zazwyczaj za 14 dni (jutro wpłacę też na szczepienie, czyli razem 142 zl). Asiu, w takim razie ja przeleję jutro 100, a Ty gotówką dasz 50 zl, ok?
Przy okazji bardzo, bardzo dziękuję!!!:loveu: :loveu: :loveu:
wymiziaj Portierka ode mnie!

Posted

dobra wiadomosc...wysciskaj , glaskow moc ode mnie! taki byl ufny..pamietam tego umeczonego psa, ktory podreptal za Norbertem i za mna...
teraz podobno juz przytyl i podaje lape i jest cudowny...

olesia wie najlepiej,..gdzies jest wyliczone..olesia byla w wen i placila

asiuniu jeszcze raz dzieki za ten hotelik!
co bysmy zrobili bez niego...

Posted

Kochaaaaaaaani!
Portierek (a co!) to super facet. Na początku nie za bardzo wiedział o ssso chodzi. Wparowały dwie obce baby (byłam z córą), zaczęły go obściskiwać, zachwalać, czochrać, strzelać lampą błyskową i nasz piękniś był cokolwiek zaskoczony :evil_lol: :evil_lol: Jest jak piszecie. Super facet, dobrze ekhm! odżywiony, dobrze wychowany, łapę daje, cierpliwie znosi babskie pieszczoty, korzystając z okazji i podjadając smakołyki :loveu:
Słowem ideał. Pani Asia nie ma żadnych zastrzeżeń.
Chciałam się jedyniue zapytać, czy Portierek nie ma czasami kłopotów z tylnymi nogami? Miałam wrażenie, że czasami zarzuca tyłem. 50 zł przekazałam, powiedziałam, że Olesia wpłaci 100.
Jutro wkleję zdjęcia, bo muszę mieć dostęp do drukarki coby kartę od aparatu wsadzić.
Jestem nim zachwycona! Chłopak na medal.
DOMU objaw się w końcu!!!

Posted

Ha! A nie mówiłam, że każdy się w nim zakocha??Mój malutek kochany. Ucieszył się, bo on uwielbia towarzystwo ludzi. Jeśli chodzi o łapy, to wcześniej nie zauważyłam problemów z tyłem, raczej przednie sobie ciągle lizał. Piesio może mieć początki reumatyzmu, to podobno częste u tej rasy! Kupuję mu smakołyki do gryzienia, w przyszłym tyg. podjadę.

Posted

W ImageShack-u zanim zrobisz "host it!" zaznacz "resize image?", z listy wybierz rozdzielczość 320x240, a potem skopiuj adres z opcji "Direct link to image", będą trochę mniejsze od tych, co wkleiłam. A wklejam przez wybranie takiego żółtego niby obrazka z górami i słoneczkiem, który jest ponad wpisywaną wiadomością (jak piszę rzeczy oczywiste, proszę mnie opiep***ć)
Albo wyślij mi mailem [email protected], to zmniejszę w Gimpie do max 500 (tylko nie umiem ich jeszcze obrabiać, rozjaśnić, przyciemnić...), będą takie:

Tylko to jedno mi się otwiera :placz:
A nie, poprawiłam adres i działają:

A chłopak jest cudny, uszatek :loveu:

Posted

Zdrojka :calus:
Wcześniej wklejałam i wszystko było OK :cool1:
Ładny nie? :loveu:
Ogłosiłam go w wyborczej piątkowej.
Pixie co z tym mailem przechodnim?
Olesia wyjechała? Miała go odwiedzić w tym tyg.

Posted

asiuniap napisał(a):
Zdrojka :calus:
Wcześniej wklejałam i wszystko było OK :cool1:
Ładny nie? :loveu:
Ogłosiłam go w wyborczej piątkowej.
Pixie co z tym mailem przechodnim?
Olesia wyjechała? Miała go odwiedzić w tym tyg.

Jadę w sobotę albo niedzielę (niestety ten tydzień miałam koszmarny). Pieniądze przelane, przysmaki kupione. Piesio jest piękny!!!

Posted

cudny chlopak! cudny...zupelnie niepodobny do Staruszka Portiera

MAIL PRZECHODNI, /asiuniu p, olenko i inni.../obiecanki cacanki...
przygotuje, bije sie w piersi!
nie ogarniam tych alarmowych sytuacji- sama wiesz asiuniu p...od Kena/Bastka przez Fige etc etc i jeszcze kroplowki Filuta do tego, oprocz pracy i innych obowiazkow

Posted

Ty Portierku wstrętny, śliczny ty...:angryy: Czemu nie zgodziłeś się, żeby zamieszkała z Tobą 6 mies. super laseczka mix ONka. Na początku zacząłeś ją molestować, a jak podeszła napić się z Twojej miski to skoczyłeś do niej z resztą zębów :mad:
Być może trzeba zweryfikować legendę o zachowaniu psa. Pierwszego dnia w domu tego chłopaka przypuszczam, że był bardzo zmęczony i nie chciało mu się wszczynać awantur. Teraz się odkuł i nabrał energii. Choć, z drugiej strony, ona weszła na jego terytorium, na zewnątrz było OK.