Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez sie troche denerwuje jutrzejszym dniem . Mam wielka nadzieje, ze doktorowi uda sie naprawic to, co te inne konowaly spieprzyly:mad: To nie lada wyzwanie poprawiac powaznie naruszone i pokruszone kosteczki ...:shake:
Dziekuje Kochani , ze zaciskacie kciuki, wysylacie dobra energie i prosze o wiecej....

Malenka, trzymaj sie Serduszko dzielnie ...czekamy na Ciebie:placz:

Posted

Kajka_72 napisał(a):
Ja tez sie troche denerwuje jutrzejszym dniem . Mam wielka nadzieje, ze doktorowi uda sie naprawic to, co te inne konowaly spieprzyly:mad: To nie lada wyzwanie poprawiac powaznie naruszone i pokruszone kosteczki ...:shake:
Dziekuje Kochani , ze zaciskacie kciuki, wysylacie dobra energie i prosze o wiecej....

Malenka, trzymaj sie Serduszko dzielnie ...czekamy na Ciebie:placz:

Kajciu kochana kciukasy zacisniete .Jestesmy z Wami .

Posted

:razz:Ja kciuków w ogóle nie puszczam:cool3:A tak poważniej najważniejszy plus to fakt,że suńka jest młoda a to jest siła życia jak atom.A w takich rękach i przy takim poparciu nawet fluidami mocy:cool3: nie ma innej opcji-będzie dobrze.Pozdrawiam i wszystko w rękach Tego Cudotwórcy Weta:multi:

Posted

Dziekuje, ze jestescie :loveu:
Agatko dziekujemy w imieniu Boni :-) Pieniazki beda bardzo potrzebne bo i koszty wysokie:(
Ewuniu, tak.... dzisiaj sunia ma zaplanowana operacje.
O ktorej ? ...nie mam pojecia :shake: Dr sam wczoraj jeszcze nie wiedzial ale musimy pamietac , ze sunia jest pacjentka na cito, a inne operacje sa planowane duzo wczesniej i ich tez przekladac nie wolno. Zreszta wszystko jedno o ktorej bedzie miala, wazne, ze dzisiaj dr ja zaplanowal. Ja nie naciskam i nie mam odwagi dzwonic tam co chwila. Jestem umowiona na tel po 16 i jakos wytrzymam. Wiem, ze gdyby sie cos zlego zadzialo (odpukac) to natychmiast mnie poinformuja. Mam staly kontakt i z dr i z lekarzami kliniki. Dopoki jest cisza ....jest ok.
Nic wiecej na razie nie wiem , wiem tylko , ze na niczym sie skupic nie moge...caly czas mysle o malej ...i nie tylko o tym co teraz ale tez o tym jak potwornie cierpiala wczesniej :( Tyle jest sily w tym malym cialku ....jak ona to wszystko przetrwala???....nie mam pojecia. Dzielna dziewczynka , jest taka dzielna, ze teraz to sobie poradzi na pewno :)

Posted

Bros :lol: zostawilas nr w zwiazku z Boni??? o jakiej gotowosci piszesz bo nie do konca chyba zrozumialam ;) ale dziekuje za gotowosc i checi :)

Dostalam przed chwilka informacje od dr, ze sunia bedzie operowana pozniej, byc moze nawet wieczorem. Ma sie dobrze, jest przytulasna, dalej siusia na podklady (nie jest juz w klatce) , dostala kolejna dawke lekow na robaki, bo zzeraja ja od srodka :(
Poniewaz ze wzgledu na metale w lapkach , rezonans w tej chwili jest niemozliwy, a RTG nie wszystko pokazuje, trzeba lapke otworzyc by dokladnie zobaczyc co w niej sie dzieje. Nie mozna wczesniej ustalic i przewidziec wszystkiego. Dlatego srodoperacyjnie dr podejmie decyzje co bedzie dokladnie robil.
To tyle z najnowszych wiesci .
Dobre mysli wciaz potrzebne :-)

Posted

Kajka zostawiłam swój numer doktorowi gdyby potrzebował ludziów do spacerowania, opieki czegokolwiek co ma zwiazek z Boni :) pozostaję w gotowości pomocowej - jakakolwiek bedzie :) jak pozwolą to i foteczki porobię :)

tak się zastanawiałam czy może mogłybyśmy na pooperacyjne dni suni "sprowadzić" Konga ? żeby raczej nie interesowała się opatrunkami a miala zajecie ?

Posted

Bros ......:oops: Qrcze , dopiero teraz skojarzylam, ze Ty to Ty i to po psie :lol: ( przepraszam, niby w kwiecie wieku zem jest:evil_lol:, a demencja starcza dopadla ).
Dlatego lekko mnie zdziwila ta nagla chec gotowosci Kogos? ;) ale Ty to co innego. Ty swoja ...juz nie obca. Bo nikt obcy JUZ sie do suni nie dotknie...,przestalam ufac...przepraszam:oops:

Bros :-) fantastycznie ....co do spacerkow to jeszcze ooooo...daleka droga ale fotki jak znajdziesz chwilke to bardzo poprosimy :) Zobaczymy kiedy na nie pozwola ale byloby cudnie :) Badzmy na razie cierpliwi. Dziekuje :-)

Bros , nie wiem czy kongo to dobry pomysl( nie twierdze , ze zly...rozwazmy to :) ).
Wydaje mi sie, ze kongo ucieka i psiaki nawet jak zlapia to lapkami sobie pomagaja przytrzymac
Sunia nawet podniesc sie nie moze , wiec jak to kongo turlac?,
Lapka sprawna jest tylko jedna z przodu i jedna z tylu wiec tez nie przytrzyma :(...myslisz, ze nie bedzie sie denerwowala, ze pachnie , a za diabla nie ma jak wyciagnac ze srodka ? :-)

Posted

Kajka myslałam o tym ale nie teraz jeszcze , tak z tydzien dwa po operacji :) żeby miała zajęcie - koniecznie trzeba zapytać doktora co mysli.

a spacerki, fakt , no ale na siii trzeba w końcu będzie :)

Mój gamoniek Konga nie tyka wcale bo to za pracochłonne :) on woli na tacy dostawać , stąd moja małe rozeznanie w temacie, wiem tylko ze to dobry "zajmowacz" czasu dla znudzonych psiaków.

Posted

Cantadorra ...trwa od 40 min :( potwornie sie denerwuje.
Dr nameczyl sie bardzo zeby wyciagnac ten cholerny "gwóźdź" ale sie udalo. Pol godziny walczyl z tym go****em :( bardzo skomplikowane polamanie ,a jeszcze bardziej skomplikowane jest powyciaganie, tego co poprzedni geniusze medyczni powsadzali...echhh nawet pisac sie tym nie chce:(
Trzymaj sie malenka .....operacja potrwa jeszcze z godzine :'

Posted

[quote name='unixena']Ja tez nie moge sobie miejsca znalezc .Ciagle myslami przy sunce ...Niech wszystkie dobre anioly czuwaja teraz nad bidulka i tym dobrym doktorem ...

................................................

Luna oj tak .....nie ograrniam wlasnych reakcji ........wlasnie umylam rece kremem do rak, a posmarawalam po umyciu mydlem:roll: