Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:-( uszkodzony nerw łokciowy, a to przejściowo czy na stałe?
ważne by sunię doglądać, Karolinko a jest szansa by i Kajka miała kontakt z vetem, myslę, ze jeśli to ona zajmie się kontynuacją leczenia i rehabilitacją to dobrze aby miała możliwość bycia bieżąco w jej sprawach zdrowotnych, ma w tym duże doświadczenie:)
trzymam mocno kciuki za malutką sunieczkę

Posted

Jolus, Ty jednak jestes Kochana:loveu: Nie martw sie ....wszystko jest pod kontrola :)
Rozmawialam dzisiaj dosyc dlugo z Karolinka i ustalilysmy strategie . Bedzie wszystko ok ...jutro podejmiemy decyzje odnosnie dalszych krokow . Na razie nie bede pisala o szczegolach ale wiesz, ze zrobie wszystko by sunia miala najlepszych lekarzy i najlepsza opieke ;) Nie ukrywam, ze i tak sprawdze czy operacja byla przeprowadzona prawidlowo .....tu nie ma miejsca na pomylki. To mloda sunieczka i wszystko musi byc perfekcyjne. To jej dalsze zycie , komfort i zdrowie.
A co do nerwu lokciowego ...to jeszcze nie dramat :) Bedzie ok .

Posted

Boni jutro jedzie do innej kliniki we wroclawiu . Nie bede pisala dlaczego tak sie dzieje ale uwierzcie ....tak trzeba!
Karolinka ja tam dowiezie. Im szyciej , tym lepiej.
Za klinike we wroclawiu recze....tam operowalam 3 psy, przypadki trudne, bardzo trudne...i wszystko sie udalo. Mam z doktorem staly kontakt. Wiem, ze nareperuje sunie najlepiej jak mozna, a do tego- Tam bedzie miala super opieke. Nikt nie pozwoli jej cierpiec :(...i jak tylko da mi znac, ze moge ja odebrac....natychmist to zrobimy ...tzn , nie natychmist ....droga od nas do wroclawia przy przebudowach trwa cholerne 11godzin i to dla mnie beda dlugie godziny. Uspokoje sie jak juz Malutka bedzie z nami. Boze , oby jak najszybciej.
3majcie kciuki za jutrzejsza podroz suni i diagnoze .