Isadora7 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Kompaktem robione ale zawsze jakaś pamiątka... No cześć to ja Milka bohaterka dzisiejszego wieczoru co mi tu położyli? No dobra to dla mnie? przymierzyć czy nie? Oto jest pytanie tylko czy mi do twarzy w tym kolorze będzie? Quote
Isadora7 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Dobra niech wam będzie założyłam no i co podobam się? chyba ładna jestem prawda? no pozwalam jeszcze spojrzeć dobra starczy, zdjęłam już... Quote
Isadora7 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 co sie dzieje? no miziaj, miziaj, miziaj i pod bródka poproszę... i łapeczki proszę też wymiziać... no co już koniec??? Quote
yunona Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Jaki pysio radosny, że kamizeleczka piękna i ciepła :lol:, ale widac, że nieśmiała Milusia. Tak ją rozpuszczacie, że Marcie na głowę wejdzie :eviltong::evil_lol:. Za to co wycierpiała należy się jej:multi:, będzie miała super mamuśkę i siostrzyczkę i braciszka królisiopieska:eviltong::evil_lol:. Cieszę się razem z Wami:loveu::multi: Quote
taxelina Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Oj ile milych slow z samego rana :loveu: Nie martwcie sie u nas tez bedzie rozpieszczana :diabloti: ja dodam te zdecia do jej albumu i obiecuje wiecej moich w czwartek :) poznacie tez Lilly, kreske, lecha i helenke :) Quote
Ellig Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 deer_1987 napisał(a):To milka na pierwszym :loveu: Milka z Nutusią:) Wszystkie zdjecia cudowne teraz mozecie zobaczyc ,ze Milka juz jest zdrowa i swietnie sie czuje, siersc pieknie odrosla!:)Hura!!!!!!!!!!!!! Quote
Ellig Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 A tu Helenka przemyka sie za fotelem http://img267.imageshack.us/img267/3470/milka201230.jpg Quote
soboz4 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 ślicznotka jest cudna! Do pyszczka jej z tą nieśmiałością... Quote
taxelina Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Ellig napisał(a):Milka z Nutusią:) Wszystkie zdjecia cudowne teraz mozecie zobaczyc ,ze Milka juz jest zdrowa i swietnie sie czuje, siersc pieknie odrosla!:)Hura!!!!!!!!!!!!! Tylko wczesniej ylo zdjecie mojego bratanka jasko pierwsze :) Dokladnie! :multi: sama widziala na wlasne oczy i ja i Isadora ktora ja zna od DNIA 1 soboz4 napisał(a):ślicznotka jest cudna! Do pyszczka jej z tą nieśmiałością... Niom w sumie masz racje :loveu: Quote
Nutusia Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 M&S napisał(a):I co Marta, zdałaś test...?! Śpiewająco, z wyróżnieniem, z czerwonym paskiem, na szóstkę z plusem i w ogóle... mogę już być całkowicie spokojna o świetlaną przyszłość Milusi... A najbardziej mi się podobało, gdy już po ochach i achach, po sesjach zdjęciowych siedziałyśmy przy stole w kuchni, omawiałyśmy wszystkie szczegóły, Lili nachalnie "korzystała z gości", a Marta w pewnym momencie zapytała: "a gdzie jest MÓJ piesek?" :) Martusia - DZIĘKUJĘ! I Tobie, Izadoro, że dałaś Milce szansę. Quote
M&S Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Nutusia napisał(a):Śpiewająco, z wyróżnieniem, z czerwonym paskiem, na szóstkę z plusem i w ogóle... mogę już być całkowicie spokojna o świetlaną przyszłość Milusi... A najbardziej mi się podobało, gdy już po ochach i achach, po sesjach zdjęciowych siedziałyśmy przy stole w kuchni, omawiałyśmy wszystkie szczegóły, Lili nachalnie "korzystała z gości", a Marta w pewnym momencie zapytała: "a gdzie jest MÓJ piesek?" :) Martusia - DZIĘKUJĘ! I Tobie, Izadoro, że dałaś Milce szansę. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Bardzo, bardzo się cieszę:loveu::loveu: Brawo Marta:lol::lol::lol::lol: Quote
jola_li Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Nutusia napisał(a):Śpiewająco, z wyróżnieniem, z czerwonym paskiem, na szóstkę z plusem i w ogóle... mogę już być całkowicie spokojna o świetlaną przyszłość Milusi... A najbardziej mi się podobało, gdy już po ochach i achach, po sesjach zdjęciowych siedziałyśmy przy stole w kuchni, omawiałyśmy wszystkie szczegóły, Lili nachalnie "korzystała z gości", a Marta w pewnym momencie zapytała: "a gdzie jest MÓJ piesek?" :) Martusia - DZIĘKUJĘ! I Tobie, Izadoro, że dałaś Milce szansę. To ja - żeby dopełnić listę podziękowań :-) - podziękuję Nutusi za - WIADOMO CO :-)! Quote
Ewa Marta Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Ojej, dawno mnie tu nie było, a tu takie wiadomości:-) Gratuluję maleńkiej wspaniałego DS:-) Quote
Nutusia Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Bardzo mnie ucieszyła wczorajsza reakcja: Marty - że Milka w realu jeszcze ładniejsza niż na zdjęciach (a nad zdjęciami i tak wszyscy pieją z zachwytu ;)) i Isadory - że tak pięknie porosła i wygląda jak normalny, zdrowy pies! Bo ja, będąc z nią na co dzień, tych zmian tak nie widzę. Jak z dzieckiem, gdy Rodzice nie widzą jak rośnie, a jak Ciocia raz na parę miesięcy przyjeżdża, to poznać nie może :) Quote
taxelina Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Nutusia napisał(a):Śpiewająco, z wyróżnieniem, z czerwonym paskiem, na szóstkę z plusem i w ogóle... mogę już być całkowicie spokojna o świetlaną przyszłość Milusi... A najbardziej mi się podobało, gdy już po ochach i achach, po sesjach zdjęciowych siedziałyśmy przy stole w kuchni, omawiałyśmy wszystkie szczegóły, Lili nachalnie "korzystała z gości", a Marta w pewnym momencie zapytała: "a gdzie jest MÓJ piesek?" :) Martusia - DZIĘKUJĘ! I Tobie, Izadoro, że dałaś Milce szansę. No bo to moj piesek :loveu: jola_li napisał(a):To ja - żeby dopełnić listę podziękowań :-) - podziękuję Nutusi za - WIADOMO CO :-)! Dokladnie, ja dziekowalam na zywo a i teraz podzxiekuje za opieke nad tym Skarbem :loveu: Nutusia napisał(a):Bardzo mnie ucieszyła wczorajsza reakcja: Marty - że Milka w realu jeszcze ładniejsza niż na zdjęciach (a nad zdjęciami i tak wszyscy pieją z zachwytu ;)) i Isadory - że tak pięknie porosła i wygląda jak normalny, zdrowy pies! Bo ja, będąc z nią na co dzień, tych zmian tak nie widzę. Jak z dzieckiem, gdy Rodzice nie widzą jak rośnie, a jak Ciocia raz na parę miesięcy przyjeżdża, to poznać nie może :) No ja dawno juz sie nia zachwycalam a na zywo tak jak isadora mowila ze ma w sobie to cos i trzeba ja poznac by zrozumiec :loveu: Quote
taxelina Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 M&S napisał(a):Tak Marta, Twoja Milka:):):) Jeszcze ciagle nieoficjalnie :diabloti: Quote
soboz4 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Teraz zostaje czekanie, aż Milka zostanie szwedką! No i na relacje Marty i na piękne zdjęcia w locie z powiewającymi uszami! Takie najbardziej lubię... Quote
Nutusia Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Milce uszy powiewać nie będą - ona ma uszyska jak owczarek niemiecki - na baczność. I potrafi nimi sterować... oddzielnie ;) Ale o powiewaniu można zapomnieć - w tym jednym Sherry pozostanie bezkonkurencyjna! ;) Quote
soboz4 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Nutusia napisał(a):Milce uszy powiewać nie będą - ona ma uszyska jak owczarek niemiecki - na baczność. I potrafi nimi sterować... oddzielnie ;) Ale o powiewaniu można zapomnieć - w tym jednym Sherry pozostanie bezkonkurencyjna! ;) Wiem, że ma stojące, ale takie w pełnym biegu zupełnie inaczej leżą niż gdy psiak sobie leży! Powinnam napisać, o zdjęciach w pełnym biegu! Quote
Recommended Posts