M&S Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 deer_1987 napisał(a):Milka nie wyglupiaj sie zjedz rosolek! No własnie, Milka, jedź rosołek. Rosołek jest dobry, pycha, mniam, mniam...... Quote
Isadora7 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Milka jak nie zeżresz rosołku to natychmiast pojadę i nakarmię. Quote
Nutusia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 No, Ciocia Izadora - Ty to jednak masz autoryter! Milusia się właśnie wzięła za rosołek! Hurrrraaaaaaaa!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Teraz już będzie dobrze! :) Quote
a.piurek Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='Nutusia']No, Ciocia Izadora - Ty to jednak masz autoryter! Milusia się właśnie wzięła za rosołek! Hurrrraaaaaaaa!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Teraz już będzie dobrze! :) Ja bym to raczej nazwała strachem a nie autorytetem Quote
Nutusia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Jak zwał, tak zwał - ważne, że działa! ;) A, i jeszcze zapomniałam napisać, że Milusia wczoraj ważyła 9,3 kg, a przed zabiegiem - uwaga - trzeba było wygolić brzuszek, który wcale nie okazał się łysy!!!! Doktorzy byli zachwyceni tym, jak porasta i jak fantastycznie dochodzi do formy! Przed chwilą zdjęłam opatrunek. Ranka ładna, suchutka, żadnego zaczerwienienia - książkowo :) Quote
taxelina Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Sama widzialam jak pieknie zarasta :loveu: a to jeszcze 2 tyg do odbioru :) Wyglaszcz dzielna pacjentke od nas :) Quote
a.piurek Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Nutusia napisał(a):Jak zwał, tak zwał - ważne, że działa! ;) A, i jeszcze zapomniałam napisać, że Milusia wczoraj ważyła 9,3 kg, a przed zabiegiem - uwaga - trzeba było wygolić brzuszek, który wcale nie okazał się łysy!!!! Doktorzy byli zachwyceni tym, jak porasta i jak fantastycznie dochodzi do formy! Przed chwilą zdjęłam opatrunek. Ranka ładna, suchutka, żadnego zaczerwienienia - książkowo :) To miała być radosna zaczepka w stronę cioteczki Isadory... Cieszę się że Milunia zdrowieje. Quote
Isadora7 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 [quote name='a.piurek']Ja bym to raczej nazwała strachem a nie autorytetem [quote name='a.piurek']To miała być radosna zaczepka w stronę cioteczki Isadory... Cieszę się że Milunia zdrowieje. zapamiętam, zapamiętam Quote
M&S Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Nutusia napisał(a):Jak zwał, tak zwał - ważne, że działa! ;) A, i jeszcze zapomniałam napisać, że Milusia wczoraj ważyła 9,3 kg, a przed zabiegiem - uwaga - trzeba było wygolić brzuszek, który wcale nie okazał się łysy!!!! Doktorzy byli zachwyceni tym, jak porasta i jak fantastycznie dochodzi do formy! Przed chwilą zdjęłam opatrunek. Ranka ładna, suchutka, żadnego zaczerwienienia - książkowo :) Całkiem niezła parówka:):) Super, że brzuszek się goi!!!! Mizianki dla czekoladki. Quote
taxelina Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Co masz? Dam Ci buzi! No co? Nie ugryzlam jej w nos tak jak Pancia straszyla ze robie :diabloti: Quote
taxelina Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Ellig napisał(a):Nie ma to jak od rana zajrzec do Milki!:) najblizsze zdjecia ode mnie to za 2 tyg :) ale moze Nutula wrzuci jakies w kubraczku?= :) Quote
Isadora7 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [quote name='deer_1987']najblizsze zdjecia ode mnie to za 2 tyg :) ale moze Nutula wrzuci jakies w kubraczku?= :) [FONT=Century Gothic] Chcemy Milkę w groszkach, Chcemy Milkę w groszkach, Chcemy Milkę w groszkach, Chcemy Milkę w groszkach, Chcemy Milkę w groszkach, Chcemy Milkę w groszkach, Chcemy Milkę w groszkach, Chcemy Milkę w groszkach, Chcemy Milkę w groszkach, Chcemy Milkę w groszkach,...[/FONT] Quote
Luna14 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 ◄►DZIEŃ ◄► DOBRY ◄► ●═══════◄►═══════● ............).......( ...........((.......)) ______(''''''''')o (''''''''')o_ *:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* Zycze milego rozpoczecia dnia przy filizance dobrej kawy i smacznego ciasteczka!!! Piekna sesja bardzo lubie tu wpadać i czytać a zdjecia to już dopełnienie wszyskiego mizianki dla wszyskich, ;) Quote
Luna14 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 (edited) Zycze milego rozpoczecia dnia przy filizance dobrej kawy i smacznego ciasteczka!!!Sesja zdjęciowa cudna :):):) Edited January 7, 2012 by Luna14 cos Quote
taxelina Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Isadora7'][FONT=Century Gothic] Chcemy Milkę w groszkach, Chcemy Milkę w groszkach, Chcemy Milkę w groszkach, Chcemy Milkę w groszkach, Chcemy Milkę w groszkach, Chcemy Milkę w groszkach, Chcemy Milkę w groszkach, Chcemy Milkę w groszkach, Chcemy Milkę w groszkach, Chcemy Milkę w groszkach,...[/FONT] No przydaloby sie, do albumu :diabloti: Quote
ludka Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Jak sie czuje gapcia Milka? :) Zdjecia super! Quote
Recommended Posts