jankamałpa Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 10 minut temu, andzia69 napisał: Janka@ ja z natury jestem...pesymistką :) a ja podobno jestem optymistką, ale się z tym tak do końca nie zgadzam:) 1 Quote
jankamałpa Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 17 godzin temu, andzia69 napisał: dzięki :) podpowiem panu o ile pojedzie :) szukam transportu..jeśli się nie odnajdzie...to wróci czy Ben już pojechał ? Quote
andzia69 Posted January 12, 2017 Author Posted January 12, 2017 Dnia 11.01.2017 o 09:12, Janka@ napisał: czy Ben już pojechał ? właśnie jedzie :) Quote
Tyśka) Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Dobrze rozumiem - znalazł DS? Powodzenia! :) Quote
andzia69 Posted January 12, 2017 Author Posted January 12, 2017 41 minut temu, Aldrumka napisał: a co u Miodisia ? o Modisiu pisałam chyba na jego watku...ale napiszę - było rtg, kości się "wypełniają", dalej dostaje antybiotyk i jeśli tak dalej dobrze pójdzie, to kolejne rtg i decyzja dr czy robimy implant - koszt na razie nieznany Quote
Aldrumka Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 sorry zapomniałam, ze ma swój wątek - dzięki Quote
andzia69 Posted January 12, 2017 Author Posted January 12, 2017 1 godzinę temu, Aldrumka napisał: sorry zapomniałam, ze ma swój wątek - dzięki nic się nie stało :) Quote
jankamałpa Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 to Ben już szczęśliwy w swoim domu. Teraz kolej na następnego psiaka albo kociaka :) Zrobiłam Blackiemu jeszcze drugie ogloszenie na gratce, smutne to, że nikt nie dzwoni. 1 Quote
andzia69 Posted January 18, 2017 Author Posted January 18, 2017 piszemy sobie same :( Wczoraj wieczorem dzwoniłam do Bena - u niego wszystko ok, nawet pan jest w szoku, że taki grzeczny :) Aaaa Janka@ ogłaszałaś Blackiego !!!To dzięki temu najprawdopodobniej w niedzielę pojedzie do domu do W-wy :) Dzięki!!!! Quote
jankamałpa Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 34 minuty temu, andzia69 napisał: piszemy sobie same :( Wczoraj wieczorem dzwoniłam do Bena - u niego wszystko ok, nawet pan jest w szoku, że taki grzeczny :) Aaaa Janka@ ogłaszałaś Blackiego !!!To dzięki temu najprawdopodobniej w niedzielę pojedzie do domu do W-wy :) Dzięki!!!! O KURCZE !!!!!!!!!!- Ogłoszenie cały czas wisi na OLX i Gratce - dajcie znać jak pojedzie i jakieś informacje, kto go wziął, jak mu tam jest, a ja zdejmę ogłoszenie i zrobię jakieś inne. Ja jeszcze ogłaszam Kire, Luckiego, Alte, Sonie i dwa koty, Maja i Bono - o koty nie było pytań?i Quote
jankamałpa Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 i jeszcze Hienka Tuptusia ogłaszam:). Toteraz następny do domku - może Lucky? Quote
andzia69 Posted January 18, 2017 Author Posted January 18, 2017 Kirę można zdjąć...pojechała do domku do Rzeszowa - ale to nie z ogłoszeń, tylko z FB. Chyba, ze ją podmienimy na dziadka, który do nas pod opiekę przyjedzie - miał jechać do Kutna o pozostałe zwierzaki niestety nikt nie dzwonił :( :( przynajmniej do mnie, a Devoner nic nie mówiła oprócz właśnie domku dla czornuszka. Kociczka Maja pojechała w niedzielę do domu, do Krakowa - ale to też nie z ogłoszeń - pani brała kiedyś od naszej Ani kociaka i chciała adoptować drugiego do towarzystwa. Mamy kolejne 2 :( brata Rudolfiny i bezimienną na razie kociczkę - nie wiem, czy pisałam o nich Brat Rudolfiny - miał zapalenie płuc, ale już wychodzi na prostą i kociczka Quote
mag.da Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Andzia, ja mogę ze 3 zwierza ogłaszać na okrągło, tylko potrzebuję info - które do ogłaszania, opis i zdjęcia ;) Quote
andzia69 Posted January 18, 2017 Author Posted January 18, 2017 1 godzinę temu, mag.da napisał: Andzia, ja mogę ze 3 zwierza ogłaszać na okrągło, tylko potrzebuję info - które do ogłaszania, opis i zdjęcia ;) oki to pomyślę, żeby się nie dublować z Janka@ :) i wyślę :) widzę, że Roksi i Kaja nie ma ogłoszeń Quote
mar.gajko Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Andzia u mni ecały czas jeszcze wiszą Tuptuś-Hienek :) i Max taki czarny z wielkimi uszami. Wyrózniam regularnie. Wykupiłam pakiety i dzisiaj poślę te od Magdy. Quote
jankamałpa Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 to ja zdejmuję ogłszenie Kiry, kotki Mai i Blackiego - tylko dajcie znać, że na pewno pojechał do swojego domku. Nadal mam ogloszenia kota Bono, Tuptusia, Luckiego, Alty i Soni. Mam też prośbę, zamieszczajcie na bieżąco informacje, który pies, czy kot pojechał do swojego domku. Wtedy osoba ogłaszająca będzie mogła zdjąć ogłoszenie. Ja powyróżniałam ogłoszenia, a okazuje się, że zwierzaki już w domkach, trochę szkoda pieniążków - bo można było wyróżnić inne, które jeszcze czekają na dom. Napiszcie chociaż ten i ten kot, czy pies już w swoim domu - można zdjąć ogłoszenie . 1 Quote
mag.da Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 12 godzin temu, andzia69 napisał: oki to pomyślę, żeby się nie dublować z Janka@ :) i wyślę :) widzę, że Roksi i Kaja nie ma ogłoszeń To ja mogę je ogłosić. Tylko zdjęcia i jakieś info mi podeślij, albo daj linki, gdzie znajdę (ten do albumów na FB w pierwszym poście nie działa, albo ja nie mogę wejść). 1 Quote
devoner Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 coś drgnęło żeby tylko nie zauroczyć Blacky na mur beton ma dom w Warszawie,dzisiaj fajni ludzie dzwonili o Tuptusia-mają być w sobotę i być może Sonia znajdzie dom,ale to jeszcze palcem na wodzie pisane,bardzo dziękujemy za ogłoszenia. Quote
andzia69 Posted January 19, 2017 Author Posted January 19, 2017 20 godzin temu, Janka@ napisał: to ja zdejmuję ogłszenie Kiry, kotki Mai i Blackiego - tylko dajcie znać, że na pewno pojechał do swojego domku. Nadal mam ogloszenia kota Bono, Tuptusia, Luckiego, Alty i Soni. Mam też prośbę, zamieszczajcie na bieżąco informacje, który pies, czy kot pojechał do swojego domku. Wtedy osoba ogłaszająca będzie mogła zdjąć ogłoszenie. Ja powyróżniałam ogłoszenia, a okazuje się, że zwierzaki już w domkach, trochę szkoda pieniążków - bo można było wyróżnić inne, które jeszcze czekają na dom. Napiszcie chociaż ten i ten kot, czy pies już w swoim domu - można zdjąć ogłoszenie . a na te wyróżnione nie da się podmienić innego psiaka? Quote
jankamałpa Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 21 godzin temu, devoner napisał: coś drgnęło żeby tylko nie zauroczyć Blacky na mur beton ma dom w Warszawie,dzisiaj fajni ludzie dzwonili o Tuptusia-mają być w sobotę i być może Sonia znajdzie dom,ale to jeszcze palcem na wodzie pisane,bardzo dziękujemy za ogłoszenia. Na wątku Bena przeczytałam, że ludzie przyjechali zobaczyć Tuptusia, a zabrali Maxa, czy to Ci sami o których piszesz, że będą w sobotę ? Czy w sobotę przyjadą jeszcze inni? Quote
Recommended Posts