Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']tuleeeee ale boję się, że teraz to go już całkiem rozpaskudzę i potem będzie nie do wytrzymania :mdleje:
Ja mam mało i chyba bym się zamieniła :/ Ktoś musi na naprawę furmanki zarobić :/

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zerduszko']Ja mam mało i chyba bym się zamieniła :/ Ktoś musi na naprawę furmanki zarobić :/

po tym co zacytowałaś to nie wiem na co być się zamieniła? na Dżordża czy na robotę?

Posted

całkiem nieźle - pojadł, na spacer mnie wyciągnął o świcie, tylko ja słabo w nocy spałam bo co się coś ruszyło to się zrywałam czy nie majstruje przy szwach :shake: a on spał jak aniołek :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
całkiem nieźle - pojadł, na spacer mnie wyciągnął o świcie, tylko ja słabo w nocy spałam bo co się coś ruszyło to się zrywałam czy nie majstruje przy szwach :shake: a on spał jak aniołek :loveu:

Bardziej przewrazliwiona jesteś niz on :)
Ja tez tak miałam jak swoja sunie sterylizowałam.
Ona spała, a ja prawie oka nie zmrużyłam.
Jak się dzisiaj dziadulek czuje?

Posted

trochę mu spuchła moszna :cry: kurde modlę się, żeby mu się bania nie zrobiła... ranka ładnie wygląda, szkoda, że nie mogłam robić tego zabiegu u naszego weta tu blisko - tu się nigdy bania psu nie zrobiła i koszty 3krotnie mniejsze :cry: ale przez to serduszko było tam :(

Posted

zerduszko napisał(a):
To jest normalne, że moszna puchnie. Może też być siniak. A gdzie ma szwy?

U mnie (u Biszkopta znaczy się...:cool3:) też tak było - w trzeciej dobie po ciachaniu spuchł tak, że ledwo mógł nóżkami przebierać :evil_lol: na szczęście wet mnie uspokoił, że czasem się tak zdarza :)

Posted

zerduszko napisał(a):
To jest normalne, że moszna puchnie. Może też być siniak. A gdzie ma szwy?

normalne, normalne, wiem, że tak się dzieje, sama to mówię jak ktoś pisze, że spuchło psu - ale u naszego weta nie puchnie nigdy :cry: on robi nacięcie obok prącia i to się zawsze ładnie goi i nic nie puchnie, Dżordż ma na prąciu, nie panikować! tylko spokój może nas uratować :splat:

Posted

malawaszka napisał(a):
nienawidzę tego całego kastrowania kurde... chciałabym, żeby nie trzeba było tego nigdy robić :(

Nikt nie lubi... ale dzięki temu za jakiś czas nie będziesz musiała kastrować Dżordżowych synalków ;)

Posted

wszystkiego najlepszego dla dzordzyka, a do was - kiedy wreszcie zadziala ten link do adopcji sznaucerow? popatrzylby chociaz czlowiek...; probuje, probuje i ciagle nie dziala... :(

Posted

mam obiecane, że w piątek albo do niedzieli najpóźniej ruszy - tylko to będzie goła strona, a kiedy dam radę powstawiać wszystko to nie wiem... :mdleje: w najmniej odpowiednim momencie zepsuli mi tamtą stronę :(