malawaszka Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 w chwili obecnej próbuje wyeliminować Mrówkę: Mrówka to jest... mikro albo nawet nano sznaucer :mdleje: jeszcze tak małego dorosłego sznaucera nie widziałam :mdleje: poza tym, że maluteńka to jest chudziusieńka jak Dżordż jak do nas przyjechał - odebrała ją p. Jola ze Znajdek albo ktoś Jej znajomy, nie wiem, z pseudohodowli - 3 sznaucerki mieszkały w rozwalającej się zasranej budzie - ona miała być miniaturka, pozostałe dwa średniakami, ale po wielkości Mrówki wnioskuję, że tamte dwa są normalnej wielkości miniaturami po prostu - Mrówka waży ze 4 kg :mdleje: i szczerze się dziwię, że tak chudego psa weci sterylizowali :roll: no chyba, że była w ciąży ale nie wiem tego o Dzordżowym gojeniu to boję się pisać, idzie ku dobremu i oby tak dalej!!! muszę go teraz zapewniać, że nadal go kocham mimo, że wszyscy dostaja pier*olca na widok Mrówki :mdleje: Quote
Margi Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Ojejku to faktycznie ta Mrówka maleńka,ale jest równie rozczulająca jak Dżordżyk.Bidulka, jak takie maleństwo mogło żyć w budzie.:-( A Dżordżyk - też nic nie mówię.:kciuki: Quote
Luna_wro Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Jezuniu...jakie maciupstwo:( jestem w szoku....4 kg?!! Quote
zerduszko Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Już ją wcześniej widziałam na tej focie i wygląda mega mikro. A jak to ona u Ciebie? A co z ta od pinczerki? Hmm? Quote
malawaszka Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 zerduszko napisał(a):Już ją wcześniej widziałam na tej focie i wygląda mega mikro. A jak to ona u Ciebie? A co z ta od pinczerki? Hmm? no i się muszę tłumaczyć jak zwykle :lol: Misia zostaje u Germaine póki co i szukamy domu, dostała od Margi pakiet ogłoszeń i czekamy, tylko słabe foty są Dżordż przy Mrówce wygląda jak wielki bysior :D może jutro się uda wspólna fotka bo dziś nie bałdzo Quote
AniaGucio Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Woo matko, ale masz wesoło :mdleje: Quote
malawaszka Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 spoko - niefajnie było przez jakąś godzinę więc siedziałam z nimi na podłodze i czuwałam, teraz Dżordż z racji klosza ma focha... Quote
malawaszka Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 WATACHA napisał(a):Ale wystrachane maleństwo :( ona się tylko troszkę kuli jak się do niej podejdzie, ale kurde jakbym była taka Mrówka to tez bym się kuliła, a tak ogólnie to jest super - boi się, ale jest ufna i garnie się bardzo do ludzi! a jak widzi jedzenie to już calkiem - tańce odchodzą jak nie wiem, dzieci lubi, wszystkich lubi, pieszczoszek niesamowity! a żyła w takich warunkach: Ona i jeszcze jedna sunia - miniatura normalnych rozmiarów i piesek minik - pieprzaczki, tamta sunia ponoć ma już domek, jeszcze pieskowi musimy znaleźć no i Mrówce ten psiaczek szuka domu i to jak najszybciej - też taki chudziuteńki :( Quote
WATACHA Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 ojeju same bidy :( fajnie, że mimo wszystko takie kochane w stosunku do ludzi, Quote
wilczy zew Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Mróweczka fajna,wiem co przeżywasz z tym zapewnianiem Zgredzika,że go nadal kochasz,przerabialiśmy to z Kocykiem. Zakładasz jej wątek? Jak reszta zwierzyńca do Mrówki? Quote
malawaszka Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 a nie wiem czy będę jej zakładać wątek - ona szybko dom znajdzie chyba, a bujać się z kolejnym wątkiem i wklejać te same zdjecia u mnie czy tutaj - nie chce mi się chyba :lol: Drops jak zwykle mój ukochany najlepszy na świecie Psijaciel :loveu: też go zapewniłam, że kocham niezmiennie i jest ok, Luncia powąchała Mrówkę, zdziwiła się co to takie małe i ... poszła do babci :evil_lol: czyli standard, tylko Dżordż waleczny był - myślałam, że będzie jak z Bibi, a tu zonk - tylko w Bibi się zakochał! szok a Mrówka już zajęła strategiczne miejsce - pod pachą mojego TZ :D Quote
zerduszko Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Jak to się tłumaczyć - foch, mega foch! Quote
malawaszka Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Dziś już bardzo ładnie wygląda ranka :loveu: uff chyba mogę odetchnąć i szkrabuś niebawem pozbędzie się klosza :) Quote
Lobaria Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Parę dni nieobecności na wątku, a tyle się dzieje... Ale nadrobiłam i poczytałam. Zdrówka, Kloszardku mały... A tą mikrosuczkę to chyba w kieszeni można nosić;) Quote
Andzike Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Ale zjawiskowa ta Mróweczka!!!:loveu: Quote
malawaszka Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 dla zobrazowania mrówkowatości Mrówki :mdleje: Dżordż - wtedy jeszcze ważył niewiele ponad 5 kg, kombinezonik był mu za ciasny więc Dżordż wygięty w pałąk bardziej niż zwykle :roll: iiii tadam :D Quote
malawaszka Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 musimy wetowi pokazać uszy bo się drapie Quote
malawaszka Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 no i własciwy pies na własciwym miejscu musimy kupić nową kanapę :D Mrówka Zdobywca Quote
Margi Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Cudne maleństwo,ale bez ubranka straszna chudzizna.:lol: Quote
Recommended Posts