Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziarski z niego dziadek, mój osobisty domowy, wychuchany nietoperz z avatara kastrację przeżywał 4 dni, a w trzecim było na prawdę nieciekawie ...
Skąd macie taki ładny kombinezonik? Chyba tego bazarkowego już Ci nie trzeba, co :) ?

Posted

[quote name='malawaszka']tak jest - na cebulę :loveu: a wieczorem na to jeszcze kubrak przeciwwiatrowy :grins:

wieso WOW!!!!! nie umiem robić takich zdjęć księzyca!
umiesz umiesz, kliknij na niego, ile pikseli masz ? a potem zrob na 100% i bedziesz miala taki :)

Posted

no dobra ,napisze jeszcze raz bo sama siebie niezrozumialam :)
ile pikseli ma Twoja kamerka ?
pstryknij na ksiezyc z czasem 400, bo on sie obraca przy innym czasie wyjdzie zamazany....ja mam obiektyw do 200mm....a w kompie zrob wycinek zdjecia z ksiezycem na 100%....i bedzie fajnie :)

Posted

malawaszka napisał(a):
spróbuję dziś w nocy - ale z lampą czy bez lampy? bo ja wiem, że kiedyś próbowałam już, ale coś mi to słabo wychodziło

bez lampy !!!!! 200mm

Posted

[quote name='AniaGucio']a co ja takiego napisałam? :roll: znana jestem z tego, że przekręcam słowa, no ale chyba nie tym razem :icon_roc: Rupie w dupie?!

Powinno się mówić: "mieć rupie w dupie", ale słyszałam też "rupie komuś w dupie". Słowo "Rupia (sanskr. rupja = 'srebro') [to] nazwa jednostki monetarnej kilku państw azjatyckich (Indie, Sri Lanka, Nepal, Pakistan, Indonezja)..." To samo co 'żywe srebro. :)

Posted

Też tego nie znałam :)

Pozdrawiam Zgredzika bezjajca :evil_lol:

Pamiętacie porównania Dżordża z kaukazem? No więc są też kaukazy łagodne, jeden taki staruszek ma szansę na tani pdt, zbieramy deklaracje - zapraszam, baner z podpisu.

A że czytam ten wątek regularnie to pozwolę sobie jeszcze Was zaprosić na walentynkowy bazarek - ręcznie robione zawieszki, tylko po 3 zł :cool3:

Posted

Bezjajeczny odsyła pozdrowienia :D

kurde wiecie co? Dżordż bardzo bączy... co mam zrobić z tym? normalnie jest masakra... nie dostaje do jedzenia nic poza intestinalem, no szyneczki trochę bo owijam w nią tabletki... help!

Posted

może może - mam nadzieję... tfu tfu kupy ładne od czasu jak dostaje siemię lniane, zostały jeszcze bąki :lol: może i one sobie pójdą precz! no... przecież mamy... czas, no nie? :evil_lol: