malawaszka Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 WATACHA napisał(a):Malawaszka tylko niech się teraz nie pomylą i Ci pinczerki nie przywiozą, bo teraz dużej różnicy nie ma:diabloti: hahahaha nie strasz - pinczerka to mała cholera jest - charrakterr ma za pięć sznupów :D Quote
wilczy zew Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 to dobrze,że zrobiły się samodzielne Watacha masz rację mała różnica :) Quote
malawaszka Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 wpłynęło 100 zł od AniGucio i Rufuska :) Dziękuję!!! :Rose: Quote
malawaszka Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 jeszcze nie wiem - pewnie koło weekendu jak figu będzie jechała z Wawy teraz skupiam się na Dżordżu i panikuję :shock: Quote
Andzike Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Wszystko będzie dobrze, trzymamy kciuki a zgredzika :) Quote
wieso Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 my tez juz od dzisiaj trzymamy......bedzie dobrze.....a nawet powiem, bedzie lepiej.....trzymamy.... Quote
malawaszka Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 a on biedak nic jeszcze nie wie :( i ni wie że jutro mu jeść nie wolno - nie wiem jak to wytrzymamy - Dżordżyk się zapłacze a ja razem z nim :splat: Quote
wieso Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 malawaszka napisał(a):a on biedak nic jeszcze nie wie :( i ni wie że jutro mu jeść nie wolno - nie wiem jak to wytrzymamy - Dżordżyk się zapłacze a ja razem z nim :splat: a do ktorej nie moze jesc ? o ktorej ma byc ? dobrze ze nie wie bo by sie bal a tak bedzie spal spokojnie i zadnego zdenerwowania, bedzie dobrze malawaszko, Tz zapali swieczke w naszej kapliczce to pomaga tak mowi TZ, jemu pomoglo to Dzordzowi tez pomoze, tak mowi panpoek Kredki a on wie najlepiej...... Quote
malawaszka Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 mamy być na 14 dopiero w lecznicy, chciałam jak najwcześniej, ale nie da się bo dopiero wtedy jest dwóch lekarzy :cry: Quote
wieso Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 no to rzeczywiscie, taka godzina dziala na nerwy......ze trzeba czekac.....wiemy cos o tym, bedzie dobrze zobaczysz, my trzymamy jak najmocniej... Quote
AniaGucio Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Monika, dopisz jeszcze proszę, że to spadek po Rufusie (a jakbyś podlinkowała to już w ogóle...) - pieniądze należą do ciotek, a nie do mnie!! Quote
wilczy zew Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 To Zgredzikowi trudno będzie wytrzymać tyle bez jedzenia. Będzie dobrze!! Quote
mala_czarna Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 malawaszka napisał(a):mamy być na 14 dopiero w lecznicy, chciałam jak najwcześniej, ale nie da się bo dopiero wtedy jest dwóch lekarzy :cry: Trzymam kciuki za dziadula! Będzie dobrze! :) Quote
malawaszka Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 zwariuję do tej 13 zanim wyjdziemy z domu... siedzi i kwęka, a ja siedzę i powtarzam sobie jak mantrę, że to dla jego dobra :shock: to jest jakaś masakra - tyle już tych sterylek i kastracji robiłam, ale za każdym razem przeżywam jakby to był pierwszy raz :splat: Quote
AniaGucio Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 mala_czarna napisał(a):Trzymam kciuki za dziadula! Będzie dobrze! :) malawaszka napisał(a):zwariuję do tej 13 zanim wyjdziemy z domu... siedzi i kwęka, a ja siedzę i powtarzam sobie jak mantrę, że to dla jego dobra :shock: to jest jakaś masakra - tyle już tych sterylek i kastracji robiłam, ale za każdym razem przeżywam jakby to był pierwszy raz :splat: Musi być dobrze!! Quote
malawaszka Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 ja oszaleję niedługo :shock: psy patrzą na mnie i nie rozumieją czemu nie dostały jeść :mdleje: Quote
zerduszko Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 A to wsie nie dostają sadystko? :lol: Quote
malawaszka Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 kolektywnie jak zwykle :lol: nikt nie może jeść jak jeden głodny, reszta dostanie jak wyjdziemy z Dżordżem Quote
Andzike Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 zerduszko napisał(a):A to wsie nie dostają sadystko? :lol: Sprawiedliwość musi być! :) Quote
zerduszko Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Sprawiedliwość nie istniej. Jak tak możesz, biedna Luna i Drops :( Ty też nie jadłaś? :diabloti: A koty? :diabloti: Quote
Recommended Posts