Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wilczy zew napisał(a):
szybko operacja i szybko po nerwach

no... i zaraz drugie takie same nerwy bo przyjedzie do mnie sznupka po zmarłej pani i ma taki sam serduszkowy problem jak Dżordż i też vetmedin i operacja - sterylka i usuwanie listwy bo ma guzy :cry: aaaa ja już jestem siwiuteńka :shock:

mała czarna dzięki za bazarek!!!!

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wilczy zew napisał(a):
ta mała z daleka?

z Warszawy - przyjedzie po wtorku bo nie mogę Dżordżowi przed zabiegiem fundować takich emocji bo przecież chcemy wzmocnić serduszko

to ta mała - pinczerka na razie zostanie tam i szuka domu

a sznupka teraz wygląda tak :cry: i dom znajdzie za sto lat :cry:

Posted

Luna_wro napisał(a):
o matko! zamarznie bidulka:(

Dżordż będzie musiał się dzielić kubrakami

Andzike napisał(a):
Uppss... widzialam je na FB, sznupka jakoś tak mało sznupkowato teraz wygląda...

no słabo taka łysa... ale nic to - włosy odrosną, ważne, żeby zdrowa była ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
to był etap przejściowy - makabryczny z lekka

Dżordż dziękuje za kciuki!!!! znaczy - ja dziękuję bo on biedak jeszcze nie wie :cry:

Nie wyświetliło mi się 3 zdjęcie ;), myślałam, że ona tak została

Posted

Andzike napisał(a):
Skoro z Dżordża zrobiłaś takiego przystojniaka, to i dla suni widzę jakieś światło w tunelu ;)
Ma jakieś imię ? Dżordżia? :D

hahaha Dżordżia dobre :D ona ma Misia :shock: kocham takie imiona, ale to jej imię z domu

WATACHA napisał(a):
Nie wyświetliło mi się 3 zdjęcie ;), myślałam, że ona tak została

:lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha Dżordżia dobre :D ona ma Misia :shock: kocham takie imiona, ale to jej imię z domu

Ooo, ja też ;) uwielbiam Misie, Pysie, Kropki, Łatki itp ;)
Przy tymczasowiczach zawsze się zmóżdzam, żeby było oryginalnie (no chyba, że ma już imię z urzędu, na które reaguje), a sama mam mega oryginalną Nelę:siara:

Posted

zerduszko napisał(a):
A kto i czemu ja tak opitolił?

Germaine z wetem albo z fryzjerem - ponoć nie dało się nic uratować, ale nie wierzę :lol: mała jest panikara

Andzike napisał(a):
Ooo, ja też ;) uwielbiam Misie, Pysie, Kropki, Łatki itp ;)
Przy tymczasowiczach zawsze się zmóżdzam, żeby było oryginalnie (no chyba, że ma już imię z urzędu, na które reaguje), a sama mam mega oryginalną Nelę:siara:

hahah no mój Drops tez jest bardzo oryginalny - ale to było imię z jakim przyjechał i żałuję, że nie zmieniłam mu od razu, ale wydawało mi się, że reagował na nie :lol: a Nela jest fajne - nie znam innej Neli

Posted

Nela w schronisku była Lolą, chciałam jej zmienić na coś podobnie brzmiącego ;) Dla mnie jest jedyną Nelą na świecie ;)
A Misia odrośnie, tylko trochę jej teraz doopinka na spacerze będzie marznąć, pewnie nawet w kubraczku :(

Posted

wilczy zew napisał(a):
Przecież miały być nie rozdzielane,ale wygolili :shake:

miały być nierozdzielane bo w pierwszej chwili ratlerka bardzo się kleiła do sznupy i obydwie były wystraszone, teraz już zachowują się jak obce sobie psiaki - ratlerka jest zazdrosna nawet jak ktoś głaszcze sznupkę więc po bliższym poznaniu ich wiadomo, że można je rozdzielić bez szkody dla nich - ja obserwuję takie różne dwupaki na dogo i widzę, że bardziej na tym nierozdzielaniu ich zalezy ludziom bo "im się wydaje" że psy nie mogą zyć bez siebie, niż psom bo psy się szybko dostosowują do nowej sytuacji - ciekawe co wyjdzie z Falko i Maksa - olbrzym i minika, nie ma wielkich szans na znalezienie wspólnego domu dla dwupaków