Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Sprawiedliwość nie istniej. Jak tak możesz, biedna Luna i Drops :( Ty też nie jadłaś? :diabloti: A koty? :diabloti:

dobrze, że są na tym swiecie takie dobre zerduszka - wszystkim (no... prawie :diabloti: ) żyje się przyjemniej :loveu:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
co to za machloje tu robisz??!! ja też nie jadłam - mam ścisk żołąda :roll: koty jadły - one są ponad tym wszystkim :angryy:

Oj nie denerwuj się :lol: Luna pewnie też jest ponad tym ;P

Posted

Udało się, jesteśmy w domu - długo to trwało bo Pani dr przez Dżordżowe serduszko nie chciała nas wypuścić dopóki się chłopak całkiem nie wybudzi, teraz jeszcze przysypia, ale siku już było, po domu pochodził, więc jest wszystko dobrze :) Dżordż został wykastrowany, usunięto jednego zęba, reszta oczyszczona z kamienia - zęby ma w strasznym stanie - dziąsła w zaniku i korzenie są poodsłaniane, ale zęby, które zostały trzymają się mocno póki co. Na pewno trzeba kontrolować ich stan. Usunięto tez małą brodaweczkę z powieki bo "jeździła" po gałce ocznej i drażniła.

a mnie zaczyna boleć głowa :shock: i najadłam się tak, że chyba pęknę :lol:

Posted

Margi napisał(a):
Wspaniałe wieści.
Czy weterynarz obejrzał dokładnie tą jego pupkę?

tak - wg pani dr jest tak jak mówiła wcześniej - guz niezłośliwy hormonozalezny i on powinien się zmniejszyć w ciągu kilku miesięcy jak testosteron się unormuje, wymacała mu pupinę czy gruczoły przyodbytowe są ok i tam jest w porządku - oby tak było!

Posted

AniaGucio napisał(a):
Jak się cieszę, że Dżordż ma się dobrze :).

ja też, niech się eraz szybko goi bez kombinowania! majcioszki już gotowe, ale póki co zgredek śpi w wiesiowym sweterku :)

Posted

zerduszko napisał(a):
A jak już się wykuruje, to siooo do domku czy masz inny plan? :lol:

nie mam innego planu, ale nadziei wielkiej też nie mam... no ale kto wie- może w miesiąc pięknie obrośnie kudłem to wtedy się komuś oczy otworzą i go doceni? :niewiem:

Posted

wlasnie weszlam, ....no juz , jak dobrze:sweetCyb: , caly czas w nerwach, zadnego dojscia do netu, dopiero teraz, uuuufffffff jaka ulga, no to tez sie najem :)

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Dzisiaj mi nie wolno wychodzić z domu bez Dżordża - jak tylko wyjdę to zaczyna się wycie pod drzwiami :mdleje: mam nadzieję, że to tylko dzisiaj bo on tak cudnie zawsze zostawał cichutko i grzecznie!

Posted

malawaszka napisał(a):
Dzisiaj mi nie wolno wychodzić z domu bez Dżordża - jak tylko wyjdę to zaczyna się wycie pod drzwiami :mdleje: mam nadzieję, że to tylko dzisiaj bo on tak cudnie zawsze zostawał cichutko i grzecznie!

To siedź w domu ten jeden dzień ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
To siedź w domu ten jeden dzień ;)

nie mogę kurde bo pół dnia mnie nie było, od rana roboty nie było bo jak w takim stresie pracować :shock: i teraz latam od siebie do ojca dyrektora i z powrotem bo robota lezy i kwiczy, a mnie się tak nie chce :cry: