Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam nowe fotki Rolfa i normalnie padłam! Gęba sama śmieje się do nich :lol:

Przede wszystkim, miło poznać cudowne opiekunki Rolfa. Witajcie dziewczyny :hand:

A Rolf... on jest piękny i taki odmieniony! Kolejne książątko sopockie!
Powiedzcie, ktoś powiedział Wam na ulicy, może sąsiedzi, że macie pięknego psa???
Jakie ona ma super życie...

:megagrin: :megagrin: :megagrin:

Teraz już wiem na kogo on tyle lat w schronie czekał...

• Replies 591
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też padłam :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: !!!!!
Te filuterne minki Rolfina:loveu: ....
A Pańcie bardzo do kawalera pasujące :loveu: ...

Posted

witajcie, wszyscy nam to mówią :lol: i dziwią się, że tak długo był w schronie. na Skwerze byliśmy się spotkać z moim wujkiem i znajomymi harcerzami seniorami z Poznania, którzy byli tutaj na Rodle, wszyscy byli Rolfem zachwyceni, i po ich powrocie moi Rodzice też zaraz mieli pełne aplauzu komentarze,
dzięki dziewczyny za miłe słowa ;)

Posted

ja juz w schronie bylam w nim zakochana bo bardzo mi sie podobal wizualnie ,,,ja po prostu lubie takie psy,,,moja Lajka gdynska tez taka byla,,,,
A wy baby jestescie okropne ,,,zeby tak robic zdjecia biednemu kudlaczowi w czasie toaletowania!!!!!nie ladnie nie ladnie!!!!
A czekal tylko dlatego tak dlugo w schronie,,,bo za czasow Tenora nikt nie byl chetny do zabierania go na spacery,,,Bo tenor to kawal zgagi byl ,,nie ma co i na widok zachecania Rolfa na spacer reagowal zabkami,,,,,!!!!
ale na szczescie sie doczekal!!!!i to jeszcze jak!!!!1trafil w najlepsze rece,,,
a co do oszczekiwania psow to tak jak mowi brazowa!!!! nie sciagac za widok innego psa bo bedzie to tylko zacheta do agresji w ich strone!!!!!

Posted

oj, widzę, że się wszystkie dziewczyny aktywizują na widok zdjęć :diabloti:, bez nich to już nie łaska się odezwać? :mad: muszę chyba częściej podrzucać!!
brązowa, rozczaruję Cię, ale ani razu nie było borderowych pytań :p
zdjęcia nie robiły baby, tylko mój "stary"
wczoraj Ola zauważyła, że facet ma łupież, zaczęłam dolewać oleju do jedzonka, bo tak kiedyś polecił wet. bratu, jak jego goldek też miał łupież, poczytam co piszą na dogo i zadzwonię do naszego weta zapytać co jeszcze dawać
pozdrawiam
Wiesia

Posted

witajcie dziewczyny, z pomocą syna udało mi się wrzucić zdjęcia Rolfa :multi:
tą piękną kość dostałam za darmo na gdyńskiej haki w stoisku mięsnym
Brązowa, pytałam dzisiaj w tym stoisku co oni robią z kośćmi, które zostają z rozbiórek tusz, okazuje się, że po prostu wydają jak ktoś się zgłosi, obsługa powiedziała, że jak ktoś się zgłosi ze schroniska to oni bardzo chętnie dadzą, trzeba by tylko zgłosić się po południu, ew. pogadać bo może przechowają i można by odebrać rano, to jest stoisko 101 (Sychta), kość była piękna, nagotowała się super zupka dla nas, a Rolfik do dziś szaleje:evil_lol:

Posted

TYLKO ZE MY W SCHRONACH NIE UZYWAMY KOSCI,,,,,
CZESTO WYBIERAMY SKRZETNIE KAZDA NAPOTKANA NA NASZEJ DRODZE,,,WYLAWIAMY W JEDZENIU ITP,,,,POWOD,,,,??
JESLI JEST MALA TO DRZAZGI WIEMY CO POWODUJA Z JELITAMI,,ZAS DUZE!!!!O DUZE TO RARYTAS DLA PSOW,,ALE NIESTETY,,,,,POZABIJALY BY SIE WALKA BYLABY KRWAWA!!!
FAKT JA CZESTO BYLAM MANIACZKA I W GDYNI NP CALA SIATE ZANOSILAM TYLKO TYM POJEDYNCZYM PSOM,,,KTORE SIEDZA ODDZIELNIE,,,,ALE ALE KU ICH UCIESZE ,,ZALOGA JUZ TAKA HAPPY NIE BYLA ,,BO PIES ZAWSZE BRONI SWOJEJ KOSCI ,,A CZESTO TE POJEDYNCZE TO RASA BOJOWA ALBO JAKIES WIELKOLUDY,,,,
WIEC WIEC ,,TAKI Z TEGO MORAL,,,,,,A POZATYM TE KTORE NIE MOGA DOSTAC TEJ KOSCI PATRZA SIE SMUTNO NA TYCH SZCZESCIARZY POJEDYNCZYCH OBOK!!!!:placz: :placz: CHOC JA POWIEM ZE UWIELBIALAM TO JAKOS ROZNOSIC ALE JUZ PO SPRZATNIECIU ZEBY PRACOWNIKOM NIE ZACHCIALO SIE ZAGLADAC DO BUDY,,,,STROZOM KOSCIANYM!!!!:diabloti: :mad:

Posted

Musiałam tę fotkę wkleić raz jeszcze, no musiałam :multi:
Rolf - LEW kościany!!!

Nie mogę się na niego naparzeć... Cudo :loveu: :loveu: :loveu:
I nie ma lęku wysokości!

Posted

Akucha,MY z wiewiorka,to sie dopiero nie mozemy napatrzec....przeciez to nasz "dzikus" jest........
wiesia,fotki Waszego pieska juz wydrukowane i przekazane dla schroniska :)

Posted

lubi leżeć na balkonie :lol:, aczkolwiek woli jak jest ktoś z nim, ale to stały punkt programu, przenosi się tam gdzie Ola albo ja, czasami aż mi go żal jak się pałętam po domu :diabloti:
szkoda, że z kości nici, chociaż do "nagotowania" karmy mogłyby się przydać, sporo na nich mięska i innych tłustości, ale rozumiem, że pracownicy musieliby obierać a nie mają czasu :-(
fajnie, że będzie "wisiał" w schronie, jak nadzieja dla innych

Posted

SZKODA ZE MNIE NIE MA TAM NA MIEJSCU BO JA BYM SIE Z MILA CHECIA POBAWILA W ROBIENIE TAKIEGO WIELKIEGO PLAKATU,,PSY PRZED I PO ,,TE KTORE POSZLY DO DOMKOW DZIEKI DOGO!!!
JA UWIELBIAM TAKIE ROBOTKI RECZNE:eviltong:...ALE WIEM ZE BRAZOWA JAK POPRZYNOSI WSZYSTKO CO JEST NA DOGO,,TO ZROBIA COS FAJNEGO Z TEGO I BEDZIE AZ MILO I PRZYKLADEM TO BEDZIE DLA JEDNYCH ZE WARTO WRZUCAC NA DOGO WSZYSTKIE PSY I JE PROMOWAC A DLA DRUGICH ZE MOZNA BRAC TEZ PSY STARE BRZYDKAWE CHORE I TE WYPLOCHOWATE BO TO NAJWIEKSZY CZESTO DAR W ZYCIU,,DLA NAS SAMYCH

Posted

brązowa, mąż jak usłyszał, że drukowałaś zdjęcia to pytał czy nie potrzeba w większej rozdzielczości, bo ta była minimalna :razz:
wystarczyła?

Posted

no to ja mysle ze jak ktoregos dnia zawitam w schronie to nie bede mogla oderwac wzroku od tablicy informacyjnej,,,gdize bede piekne foty psow w nowym domku!!:multi:

Posted

Łoł!!!!! I co my tera biedne poczniem....
No nic, znaj moje chamskie serce -GRATULACJE!!!!!!!!!!! :lol: :cool2:
Ależ utytułowaną szefową mamy :p No i kto nam podskoczy?! :jumpie:

Ale może trafi się jaki dzień dobroci dla zwierząt i fotę szczeli...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...