Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 591
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ej Jak Ludzie Widzita,,to Rolf Wcale Nie Jest Taki Dzikus ,wiec Nie Bojta Sie ,,jesli Ktos Wykaze Sie Odpowiedzialnoscia ,,,moze Zglosic Sie Po Tego Pieknego Psiaka,,,

Posted

Dziewczyny,a czy Wy wiecie,ze te najpiekniejsze fotki,jakie sa na Dogo (naszych psow) to wszystko archiwum Wiewiory1,ktora zostawila mi swoje plytki? zdjecia Rolfa z pierwszych postow,to tez Jej praca.To sa godziny spedzone wsrod psow,czekanie az sie wyluzuja,instynkt artysty i miłosc do psow.
Tak mi sie przypomnialo a poropos afery z fotkami jednej dogomaniaczki,ktora nie chce ich udostepnic iinym uzytkownikom.
A treaz spadam do Rolfa,do zobaczenia wieczorem!

Posted

Piękna praca i piękne fotki naszej Kochanej Wiewiórki:loveu::multi:

szkoda ,że nie jest w Polsce-zaraz by musiała z Brązową przyjechać i zrobić moim tak piękne fotki :diabloti:
A Rolfik-czeka....

Posted

Wiewioreczko,na pewno ktos sie znajdzie.
Poty co,pies wychodzi na spacerki Z KAZDYM!Co wiecej-wymusza je :loveu:
Ale nadal grzeczny,kochany.Swietnie dogaduje sie z psami-to wieczny chłopiec,zero agresji.
ucze go przywołania-na kocia saszetke.Uwielbia je.

Posted

a co wy sie tak czepiacie,,biednych psow ,,,maja swoja naturalna szte i niech tak zostanie,,,zadnego ciachania i swirowania,,,,
Prosze zostawic rolfa w spokoju,,,,z tylu za jego kojcem lepiej by sie ktos zabral za kudlacza mojego!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...