Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 591
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj, model, model :cool3:
ostatnio jest karmiony antybiotykiem w związku z tą wysypką grzybiczną, oczywiście samych tabletek nie ruszamy, z czym "wchodzą" nam najlepiej?
z lodami :diabloti:, w związku z tym z zamrażalniku leży miseczka z lodami dla Rolfika ;)

Posted

teraz to dopiero wiewioraka bedzie sie objadala lodami-w Afryce! Wiewiorka wlasnie jedzie na wakacje swojego zycia :) Ciezko na to pracowala,ale w koncu zobaczy czarny lad.
Tylko nam bedzie smutno tutaj.

Posted

oj wiewiórko, gratuluję, to na pewno będzie super przygoda, oby Cię tylko tamtejsze zwierzaki nie zauroczyły i żebyś wróciła do "starych" :cool3:

Posted

Wiewiórko, gratulacje!!! :lol: No, no...
Tylko żeby jej tam nie porwali, blondyna przecież!

Ja swoim psom daję lody w samochodzie, tak je chłodzę.

Rolf to teraz rozpuszczony piesek, który ma swoje ekstrawaganckie zachowania :loveu: Foteczki poproszę!!!!

Posted

Zadnych lodow zadnych slodyczy ,,,,koniec!!!!! mam nauczke,,,naduzywalam tu w londku slodyczy i teraz mam ,,prosze bardzo codzinne siedzenie u dentysty na krzesle po 2 godz i codzienny bol,,czy to od czegos jeszcze nie wyleczonego czy od tego ze leczenie kanalowe i nerw to chyba wieksze wyzwanie dla calych dziasel itp:placz: :placz: :placz:
Jeszcze zagladne w piatek i sobote!!!!!tak szybko sie mnie nie pozbedziecie ,,robaczki jedne!!!:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

blondynka?! oj, to uważaj
znajomy pojechał pracować do jednego z krajów arabskich i nieopatrznie zabrał na jakiś czas żonę - blondynkę - bardzo chcieli wymienić ją na stadko wielbłądów i nijak nie mogli zrozumieć dlaczego on nie chce :p
a z rzucaniem lodów to nie przesadzaj, za dobre :evil_lol:

Posted

wiewiórka taki dobry przykład miałaś u boku, pieski w schronie po kilka lat zębów nie myją aTy pewnie z szorowaniem przesadziłaj, oj biedna biedna!

Rolfik ma bardzo dobry smak u mnie wszyscy lody jedzą ale z tabletkami Wiesiu to super pomysł, kiedyś wypróbuje:lol:

Posted

Kasia25 napisał(a):
Rolfik ma bardzo dobry smak u mnie wszyscy lody jedzą ale z tabletkami Wiesiu to super pomysł, kiedyś wypróbuje:lol:

Tak tylko pytam. Kasiu, a komu zamierzasz podawać prochy w lodach?

Posted

O Rolfie!!!!! Jaki ty piękny jesteś :loveu: :loveu: :loveu:
A szczęśliwy!!!!!!!!!!!!!
Fajne ma te zawijasy na futerku. Ogon imponujący- prawdziwie pawi!

Jeszcze chcemy fotek...

Posted

"były wypłoch" bywa ostatnio strasznie nieznośny i nie umiem go rozszyfrować, atakuje ludzi na spacerach :mad:, mimo luźnej smyczy, skaczy do nich, szczeka nieprzyjaźnie, a ludzie do niego przyjaźni, chodzą sobie spokojnie, nie wykonują żadnych niepokojących ruchów, mało tego to ludzie, których spotykamy nie raz, więc są mu znani
bardzo mnie to martwi bo nie było takich zachowań do tej pory (ew. bardzo sporadyczne, a teraz coraz częściej)
karcę go za to, ale tak na dłuższą metę .....

Posted

Wiesiu, próbujcie odwracać mu uwagę "pozytywnie" zabawką lub smakołykiem, widzac zbliżającego się człowieka, uprzedzając jego agresywną reakcję.
W ten sposób można go "uwarunkować" na połączenie bodźców: człowiek -przyjemność.

Posted

Hektor jest piękny, mam nadzieję, że kogoś będzie cieszył już niedługo
na szczęście na razie nie musiałam stosować rady outsi, był spokój
na spacerkach szaleje, uwielbia wkładać nos do norek i tak strasznie śmiesznie dmucha do środka :lol:, no i te wiewiórki ......... :evil_lol:

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...