wiesial Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 :oops: dziękujemy, mój nadworny informatyk synek się spiął i mi wstawił, a poza tym jaki model, taki avatarek ;):evil_lol:
wiewiora1 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 a baa, trafilas na najlepszego modela sopockiego!!!!!!:multi:
wiesial Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 oj, model, model :cool3: ostatnio jest karmiony antybiotykiem w związku z tą wysypką grzybiczną, oczywiście samych tabletek nie ruszamy, z czym "wchodzą" nam najlepiej? z lodami :diabloti:, w związku z tym z zamrażalniku leży miseczka z lodami dla Rolfika ;)
brazowa1 Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 cos podobnego! swiat na glowie stoi! Lody dla psa? moze jeszcze w łóżku spi???
wiesial Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 a żebyś wiedziała że czasami się ładuje :diabloti: a lody polecam środek niezawodny każda tableta jest łyknięta :evil_lol:
wiewiora1 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 bbbaaa ja lody moglabym jesc cale dnie,,:razz: :razz: choc ostatnio na wszystko mi ochota przeszla po wizycie u dentysty
wiesial Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 jestem dziwnie spokojna, że to długo nie potrwa :evil_lol:
brazowa1 Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 teraz to dopiero wiewioraka bedzie sie objadala lodami-w Afryce! Wiewiorka wlasnie jedzie na wakacje swojego zycia :) Ciezko na to pracowala,ale w koncu zobaczy czarny lad. Tylko nam bedzie smutno tutaj.
wiesial Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 oj wiewiórko, gratuluję, to na pewno będzie super przygoda, oby Cię tylko tamtejsze zwierzaki nie zauroczyły i żebyś wróciła do "starych" :cool3:
akucha Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Wiewiórko, gratulacje!!! :lol: No, no... Tylko żeby jej tam nie porwali, blondyna przecież! Ja swoim psom daję lody w samochodzie, tak je chłodzę. Rolf to teraz rozpuszczony piesek, który ma swoje ekstrawaganckie zachowania :loveu: Foteczki poproszę!!!!
wiewiora1 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Zadnych lodow zadnych slodyczy ,,,,koniec!!!!! mam nauczke,,,naduzywalam tu w londku slodyczy i teraz mam ,,prosze bardzo codzinne siedzenie u dentysty na krzesle po 2 godz i codzienny bol,,czy to od czegos jeszcze nie wyleczonego czy od tego ze leczenie kanalowe i nerw to chyba wieksze wyzwanie dla calych dziasel itp:placz: :placz: :placz: Jeszcze zagladne w piatek i sobote!!!!!tak szybko sie mnie nie pozbedziecie ,,robaczki jedne!!!:angryy: :angryy: :angryy:
wiesial Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 blondynka?! oj, to uważaj znajomy pojechał pracować do jednego z krajów arabskich i nieopatrznie zabrał na jakiś czas żonę - blondynkę - bardzo chcieli wymienić ją na stadko wielbłądów i nijak nie mogli zrozumieć dlaczego on nie chce :p a z rzucaniem lodów to nie przesadzaj, za dobre :evil_lol:
Kasia25 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 wiewiórka taki dobry przykład miałaś u boku, pieski w schronie po kilka lat zębów nie myją aTy pewnie z szorowaniem przesadziłaj, oj biedna biedna! Rolfik ma bardzo dobry smak u mnie wszyscy lody jedzą ale z tabletkami Wiesiu to super pomysł, kiedyś wypróbuje:lol:
wiesial Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 potrzeba matką wynalazków, dzięki Kasiu za uznanie, ale mam nadzieję, że nie będziesz musiała korzystać z patentu
kaerjot Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Kasia25 napisał(a):Rolfik ma bardzo dobry smak u mnie wszyscy lody jedzą ale z tabletkami Wiesiu to super pomysł, kiedyś wypróbuje:lol: Tak tylko pytam. Kasiu, a komu zamierzasz podawać prochy w lodach?
wiesial Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 i kto powiedział, że tylko pawie mają piękne ogony? no kto :mad: czesz, czesz, na co czekasz?!
akucha Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 O Rolfie!!!!! Jaki ty piękny jesteś :loveu: :loveu: :loveu: A szczęśliwy!!!!!!!!!!!!! Fajne ma te zawijasy na futerku. Ogon imponujący- prawdziwie pawi! Jeszcze chcemy fotek...
brazowa1 Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Sliczne fotki-ubawilam sie z podpisow.Masz racje-pawie to pikus przy Rolfie! jak nasz "były wypłoch" pieknie sie bawi:)
wiesial Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 "były wypłoch" bywa ostatnio strasznie nieznośny i nie umiem go rozszyfrować, atakuje ludzi na spacerach :mad:, mimo luźnej smyczy, skaczy do nich, szczeka nieprzyjaźnie, a ludzie do niego przyjaźni, chodzą sobie spokojnie, nie wykonują żadnych niepokojących ruchów, mało tego to ludzie, których spotykamy nie raz, więc są mu znani bardzo mnie to martwi bo nie było takich zachowań do tej pory (ew. bardzo sporadyczne, a teraz coraz częściej) karcę go za to, ale tak na dłuższą metę .....
outsi Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Wiesiu, próbujcie odwracać mu uwagę "pozytywnie" zabawką lub smakołykiem, widzac zbliżającego się człowieka, uprzedzając jego agresywną reakcję. W ten sposób można go "uwarunkować" na połączenie bodźców: człowiek -przyjemność.
outsi Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 A to chyba kuzyn Rolfa :razz: : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74477
brazowa1 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Wiesial,outsi dala najlepsza z mozliwych rad.Jak Wam sie sprawdza?
wiesial Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Hektor jest piękny, mam nadzieję, że kogoś będzie cieszył już niedługo na szczęście na razie nie musiałam stosować rady outsi, był spokój na spacerkach szaleje, uwielbia wkładać nos do norek i tak strasznie śmiesznie dmucha do środka :lol:, no i te wiewiórki ......... :evil_lol:
akucha Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ale tu cisza... No nie, trzeba troche pokrzyczeć. Wracajcie do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
brazowa1 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Wiesial swoimi pracami wspomagała tez inne bazarki-widziałam :loveu: Tak! Wracajcie do nas!
Recommended Posts