Kasia25 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Wiesiu ależ on piękny jest i dumny taki:loveu: W niczym nie przypomina tego psa, który w schronie skakał razem z ciotką B. na prawo i lewo a ona się cieszyła, jaki fajny , jaki :stupid:. Ułożony, wyczesany, piękny pies:loveu:
brazowa1 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 akucha napisał(a):Cichaj, bo apele wieczorne nam zrobi :eek2: Noooo,Akucha.Teraz juz nie ma samowoli.Teraz beda dyzury na Dogo. Od-do.
akucha Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Mnie interesuje głównie to "DO", bo ja cieniutka jestem :lying:
wiewiora1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 ja moge objac dyzur nocny!!!!!w sumie potem ciezko mi wstac na konie ,,ale co tam!!!!raz sie zyje
wiesial Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 rany wiewióra, a co Ty o tak nieludzkiej porze robisz na necie? :-o gdzie Ty jesteś? :cool3: spać kobieto nie możesz?
wiewiora1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 no ja to oblednie zakochana jestem we wszystkich psach i trzymam dyzur pelna geba nawet w nocy:multi: :multi: :multi: :multi: a tak na powaznie to wracam z pracy o tej nieludzkiej godzinie !!!!:-(
wiesial Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 a to Rolf kanapowy chyba mu calkiem nieźle :evil_lol:
wiesial Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 ten program wkleja takie małe, ale można powiększyć klikająć na zdjęcie :diabloti:
akucha Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 O rany!!!! Siema Rolfino, jakiś ty piekny i szczęśliwy :multi: :multi: :multi: Ciacho z kremem, mniam! :loveu: Opowiadanko prosimy!!! Chcemy czytac, czytać, czytać...
brazowa1 Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Morducha nasza kochana,przystojniaczek.Ach,robi sie jeszcze piekniejszy!
wiesial Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 No tak ciocia Wiewióra zamiast spać, to do kompa:diabloti: dzisiaj Rolfik został po raz pierwszy sam przed sklepem, myślałam, że będzie panika, ale nie, czekał grzecznie i spokojnie, to chyba dobry znak:lol: spacery w lesie uwielbiamy, były by całkiem spokojne, gdyby nie było ptaszków i wiewiórek, tych rudych, wiewióro:evil_lol:, chętnie by pogonił, ale one zdecydowanie szybsze a na drzewa jeszcze nie umie wchodzić, choć chętnie by to zrobił, bawi się szyszkami i czasami i patyczki nosi:cool1:
wiesial Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 jesteśmy po wieczornym leśnym spacerze, pierwszy raz od kiedy u nas jest spuściłam go ze smyczy, o rety co się działo:crazyeye:, szalał tak jakby miał w pupie torpedę, ale cały czas był kontakt wzrokowy, odbiegał, kładł się na ścieżce i czekał na mnie, pełne szaleństwo:evil_lol::evil_lol:, teraz odsypia :cool1:
akucha Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Hihihihi, nie dziwię się. Wolny, szczęśliwy pies! Bez lęków, wśród kochających ludzi - żyje sobie jak lord. Pan pies! Jak Wy mu teraz fotkę strzelicie, kiedy on tak się rozruszał :evil_lol:
brazowa1 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Wspaniale,wspaniale,wspaniale! Upragniona (i bezpieczna dla niego) wolnosc! Wiesiu,gratulacje!
Kasia25 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Niech śpi na zdrowie;) Jaki on musi teraz być szczęsliwy!!!!! Wyhasany, najedzony , czysciutki, otoczony miłością i troską:multi: Ech, Rolf szczęściarzu!
brazowa1 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 brazowa1 napisał(a):Wspaniale,wspaniale,wspaniale! Upragniona (i bezpieczna dla niego) wolnosc! Wiesiu,gratulacje! Czy wiesz Wiesiu,ze to bylo jego pierwsze swoddone bieganie od...prawie 3 lat?:multi: :multi: :multi:
akucha Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Brązowa, Ty sama siebie cytujesz? :evil_lol: A skąd bierzesz te posty? Bo ja ich nie widzę...
brazowa1 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Akucha,cos mi sie stało-nie moge edytowac postow.Czy Wy tez tak macie? ani edytowac ani usunac.Kto mi to zrobił? :placz:
akucha Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Pewnie Kasia napisała skargę, że usuwasz posty i tak nas zbiorowu ukarali :cool1: Ja tyż nie mogiem...
wiesial Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 miałam zamiar zabrać w sobotę lub niedzielę aparat na spacer, żeby zrobić małemu parę fotek w czasie zwiedzania lasu, ale zamiast aparatu musiałam trzymać parasol :razz:, może nadrobię w najbliższy weekend, a mały uwielbia bieganie po krzakach, coś sobie musiał zrobić w nos, bo miał strupki, ale już się prawie wygoiło, trochę się obawiałam że będzie uciekał, ale jak się woła to karnie przychodzi, jak jest spotkanie z innym psem to jednak wolę go na mieć na smyczy, nie wszystkie psy lubi i wtedy niestety jest dość agresywny, próbuje atakować :mad: i niestety trzeba mocno uważać
wiewiora1 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 oooooooooooooooooooooooo ale sie nam dziecko rozbestwilo,,,a taki maly trzesidupek :eviltong: byl w schronie ,,,a teraz patrzcie patrzcie go ,,,zabki pokazuje innym pobratancom!!!! a zdjecia:mad: :mad:
Recommended Posts