Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesiu ależ on piękny jest i dumny taki:loveu:

W niczym nie przypomina tego psa, który w schronie skakał razem z ciotką B. na prawo i lewo a ona się cieszyła, jaki fajny , jaki :stupid:.

Ułożony, wyczesany, piękny pies:loveu:

• Replies 591
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no ja to oblednie zakochana jestem we wszystkich psach i trzymam dyzur pelna geba nawet w nocy:multi: :multi: :multi: :multi:
a tak na powaznie to wracam z pracy o tej nieludzkiej godzinie !!!!:-(

Posted

O rany!!!! Siema Rolfino, jakiś ty piekny i szczęśliwy :multi: :multi: :multi:

Ciacho z kremem, mniam! :loveu:

Opowiadanko prosimy!!! Chcemy czytac, czytać, czytać...

Posted

No tak ciocia Wiewióra zamiast spać, to do kompa:diabloti:
dzisiaj Rolfik został po raz pierwszy sam przed sklepem, myślałam, że będzie panika, ale nie, czekał grzecznie i spokojnie, to chyba dobry znak:lol:
spacery w lesie uwielbiamy, były by całkiem spokojne, gdyby nie było ptaszków i wiewiórek, tych rudych, wiewióro:evil_lol:, chętnie by pogonił, ale one zdecydowanie szybsze a na drzewa jeszcze nie umie wchodzić, choć chętnie by to zrobił, bawi się szyszkami i czasami i patyczki nosi:cool1:

Posted

jesteśmy po wieczornym leśnym spacerze, pierwszy raz od kiedy u nas jest spuściłam go ze smyczy, o rety co się działo:crazyeye:, szalał tak jakby miał w pupie torpedę, ale cały czas był kontakt wzrokowy, odbiegał, kładł się na ścieżce i czekał na mnie, pełne szaleństwo:evil_lol::evil_lol:, teraz odsypia :cool1:

Posted

Hihihihi, nie dziwię się. Wolny, szczęśliwy pies! Bez lęków, wśród kochających ludzi - żyje sobie jak lord. Pan pies!
Jak Wy mu teraz fotkę strzelicie, kiedy on tak się rozruszał :evil_lol:

Posted

Niech śpi na zdrowie;)

Jaki on musi teraz być szczęsliwy!!!!!
Wyhasany, najedzony , czysciutki, otoczony miłością i troską:multi:
Ech, Rolf szczęściarzu!

Posted

brazowa1 napisał(a):
Wspaniale,wspaniale,wspaniale! Upragniona (i bezpieczna dla niego) wolnosc! Wiesiu,gratulacje! Czy wiesz Wiesiu,ze to bylo jego pierwsze swoddone bieganie od...prawie 3 lat?
:multi: :multi: :multi:

Posted

miałam zamiar zabrać w sobotę lub niedzielę aparat na spacer, żeby zrobić małemu parę fotek w czasie zwiedzania lasu, ale zamiast aparatu musiałam trzymać parasol :razz:, może nadrobię w najbliższy weekend,
a mały uwielbia bieganie po krzakach, coś sobie musiał zrobić w nos, bo miał strupki, ale już się prawie wygoiło, trochę się obawiałam że będzie uciekał, ale jak się woła to karnie przychodzi, jak jest spotkanie z innym psem to jednak wolę go na mieć na smyczy, nie wszystkie psy lubi i wtedy niestety jest dość agresywny, próbuje atakować :mad: i niestety trzeba mocno uważać

Posted

oooooooooooooooooooooooo ale sie nam dziecko rozbestwilo,,,a taki maly trzesidupek :eviltong: byl w schronie ,,,a teraz patrzcie patrzcie go ,,,zabki pokazuje innym pobratancom!!!!
a zdjecia:mad: :mad:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...