Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 591
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej, znalazlam go na allegro, jest piekny:loveu: :loveu: ma to cos czym podobny jest do mojego Aresa ze schroniska...:roll: Piekny futerko:loveu: :loveu: :loveu: ROLFUS do gory!!!

Posted

własnie-dokładnie tak bedzie,Gabi!

ostatnio zrobiło mi sie bardzo glupio-cały dzien latałam z psami,a Rolf ciagle mial byc pozniej i pozniej.Wieczor,19sta,przechodze w koncu koło jego wybiegu,wszystkie psy w budach,a Rolf lezy w pozycji sfinksa przy bramce ... ciagle czekał :(
Oczywiscie,szybciutko wyszedl :)

Posted

Do Warszawy niedaleko, zawsze może Kuzyna poprosić... albo co innego pokombinować.

Niech Rolf już pójdzie do swojego domu, prosimy!!!!

Posted

chcialabym miec w stopce banerek Rolfa ale nie wiem co mam wpisac :-(
jak klikam na banerek to mi sie wyswietla jego historaia a ja chce banerek !!!

Posted

to moze Ciotki sa pomoga z banerkiem,bo ja niekumata w technice :oops:

Rolf to jeden z tych psow,ktorych nie wysle daleko-pies jest płochliwy.Podroz pociagiem z obca osoba,moglaby byc koszmarem dla psa.
Tzn jezeli ktos wykaze sie taka motywacja,ze po psa przyjedzie-to jak najbardziej!
Rolfinio szaleje,gdy widzi kogos,kto chodzi z nim na spacer-to juz zupelnie inny pies!

Posted

Wg mnie on sie nadaje,do dziecka,bo to pies nieagresywny i wesoły,uwielbia sie bawic.Ale musza pamietac,ze procz urody,ten pies ma minusy-czyli płochliwosc. Zeby sie nie rozczarowali :)

Posted

Jak moge sie wtracic ,,to powiem tak,,,,,
Rolf jest piekny i madry ale w nowym otoczeniu moze sie na prawde dziwacznie zachowywac,,zacznie przerazac go nowy widok,,,mieszkanie transporti zepsujemy wszystko to co ostatnimi czasy udalo sie osiagnac,,,,
A lapanie psa w domu na smycz przez nowe osoby nie pomoga mu w wyluzowaniu sie ,,,ale to moze tylko taka moja wizja,,,
pozatym mialby byc z drugim psem,,nie wiadomo jakby sie dogadal i czy wszystko bylo by oki,,
Moze ma naglowek psa z familijnych filmow ,,ale on taki do konca nie jest ,,nie bedzie w podskokach bawic sie z poczatku z dzieckiem i przynosic kapci dla uciechy,,,
Bedzie po prostu patrzal z byka na wszystko sie wokol niego dzieje,,,bo zapewne mial nie fajna przeszlosc,,,
Ale spojzmy tez z drugiej strony ze wszystko moze byc oki,,dobhada sie z 2 psem zakumpluja sie i razem beda sie grzecznie zachowywac ,,zarowno do siebie jak i do ludzi,,,
Szanse musimy mu dac,,tylko ze koniecznie ta pani musi sie wypowiedziec bo to nie latwy pies!!!
I jak mowi Brazowa zeby pani sie nie rozczarowala a Rolf bardziej nie zdziczal

Posted

Taaa, specyficzne podejście, bardzo beztroskie :shake: :shake: :shake:

Napisz, że nie da sie przewidzieć jego stosunku do dzieci. On płochliwy jest i nie pasuje mu żywot Jasia-Wędrowniczka.

Posted

Szkoda w ogole gadac....szkoda tych psow,ktore przez nich zginal pod kolami samochodow.........

Wiewioreczko,na pewno o wszelkich naszych niepokojach zostanie uprzedzona osoba chcaca Rolfa.O wszystkim.

Posted

z POCZATKU MYSLALM ZE Z TA NIE KREPOWNAN WOLNOSCIA TO KTOS DO MNIE UDERZA,,,BO TO JA ZAWSZE GLOSZE TAKIE DZIWNE HASLA,,,,ALE ZAUWAZYLAM ZE TO NIE W MOIM KIERUNKU,,,JA MOZE I JESTEM ZWOLENNICZKA WOLNOSCI ALE NIE TAKIEJ BO TO NIE WOLNOSC ,,ALE SMIERC CZESTO,,A NIE KOJAZY MI SIE ZEBY SMIERC BYLA ROWNOWAZNIA WOLNOSCI,,,NO MOZE PRZENOSNIE!!!!
wIEC NIESTETY ALE CHCEMY OSOBY KTORA ZROZUMIE ZNACZNIE SLOWA WOLNOSC TROCHE DOGLEBNIEJ A MOZE WLASNIE NIE TAK DOGLEBNIE TYLKO LOGICZNIE I ROZWAZNIE

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...