Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpłaty:
[B][SIZE=4][COLOR=#000080]78213000042001038801430001[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]VWBank[/SIZE][/B]

[B][COLOR=black]ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]UL.JAGIEŁŁY 5 M 19[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]14-100 OSTRÓDA[/COLOR] [/B]

[B]nr konta dla przelewów z zagranicy [/B]
[B][COLOR=black]BREXPLPWMUL31114020170000490205270923[/COLOR][/B]

[LEFT]z dopiskiem: "na boksery w potrzebie - Maja "

Maja, bo maleńka jak pszczółka ;) [/LEFT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

wplacilam kase do Majki skarperty :) ile kasy w sumie potrzebne na leczenie (wstepnie)?
Okropne to wszystko :-(
dziewczyny, powodzenia, jestescie wielkie!:-o

Posted

o matko:placz::placz::placz:

wiecie co - po astach, boksery i dobermany to chyba druga pod względem ilosci grupa biedaków rasowych szukających domów :shake::shake::shake:

i jeszcze jedno pytanie - jak to wepchnał jej to oko???? zaszył całe???? tak nie można - moze sie zrobic stan zapalny - jesli wogóle to oko chyba powinno sie usunąc i zaszyć oczodół!

Posted

malagos - fakt - doczytałam,ze najpierw je wepchnął, a potem na szczescie Karolina pojechała z sunia do weta i udało sie!!! To dobrze, uff...

Biedna suczynka - ile musiała wycierpieć:placz::placz::placz:

Posted

Podnosimy boksie malenka i nieszczesliwa z woli czlowieka. Nie piszcie juz blagam o tym koszmarnym techniku i jego elsperymentach. To smiec:mad: to zero, to lobuz sadysta. Oby jemu kiedys wykonali operacje na zywca:angryy: albo jego dzieciom. Niech pochlonie go pieklo:angryy:
Boksiuniu laleczko bedzie dobrze malenka. Po cierpieniach zaswieci ci slonko i wyleczy twoje rany, znajdziesz swojego kochanego CZLOWIEKA i swoj dom

Posted

A czy nie uważacie, że są podstawy do zawiadomienia prokuratury o przestępstwie "traktowania psa ze szczególnym okrucieństwem" przez tego technika - sadystę?
Takie indywidua należy karać i eliminować z zawodu, bu nie sprawiały cierpień zwierzętom
EMIR

Posted

nie mam czasu czytać całości
jest ten tymczas w Tczewie? czy trzeba przewieźć sunię?

w jakim stanie jest sunia - wymioty? biegunki? inne ?

musze spokojnie zebrac myśli
u mnie tłok - 10 zwierzaków i juz nie bardzo wyrabiam ze względu na Serwa ale jutro rano spróbuje zapytać bokseromaniaków, którzy stracili swojego boksia - nic nie mogę obiecać poza tym, że ich zapytam

Posted

NIC NIE WIADOMO KONKRETNIE O JEJ ZACHOWANIU ---nic nie wiadomo co dalej,ani jednego zdjęcia :mad:

nic nie wiadomo o jej dolegliwosciach poza oczkiem :-(

no napiszcie konkretnie,ma kaszel,zapaleni płuc ????piszcie konkrety :placz:

Posted

[quote name='tossaa']NIC NIE WIADOMO KONKRETNIE O JEJ ZACHOWANIU ---nic nie wiadomo co dalej,ani jednego zdjęcia :mad:[/QUOTE]

Napewno jak dziewczyny znajdą trochę czasu to napewno coś napiszą czy wkleją zdjęcia. O zachowaniu boksi chyba trudno coś mówić, zwłaszcza, że jest w takim stanie.

12 kg.. :shake: :shake: :(:( straszne..

Trzymam kciuki, żeby z Mają było coraz lepiej.

Posted

[quote name='emir']A czy nie uważacie, że są podstawy do zawiadomienia prokuratury o przestępstwie "traktowania psa ze szczególnym okrucieństwem" przez tego technika - sadystę?
Takie indywidua należy karać i eliminować z zawodu, bu nie sprawiały cierpień zwierzętom
EMIR[/quote]
Podtrzymuję ! I do tego jeszcze jedno Uważam , że zawiadomienie powinno opiewać także tych (pewnie n/n sprawców), którzy sunię podrzucili w worku!
W ogóle uważam, sorry za offa, ale co nieco wiem o funkcjonowaniu, jak dla mnie najzabawniejszej instytucji pod słońcem (a czemu ja tak myślę, to niech pozostanie moją słodką :mad:tajemnicą), zwanej policją, że składanie zawiadomień o przestępstwach p/zwierzętom powinno być tak masowe, jak przynajmniej 50% potwierdzonych przypadków .... Już widzę jak im się statystyka zawali .... .
Bo w policji z tego, co widzę najważniejsza jest ... właśnie ona - statystyka
.....
Bo tylko góra władz policyjnych może zakładać, że na danym terenie w określonym okresie czasu, będzie miała miejsce zakładana liczba zabójstw, wypadków itp. I nie daj Panie Boże, przekroczyć .... A jakoś statystyki te nie obejmują okrucieństwa wobec zwierząt ! Moze powinno to się w końcu zmienić!

Posted

Jestem,
Sunia do niedzieli minimum zostaje w gabinecie. Nie można jej teraz przewozić, jest opuchnięta. Zostanie z nią pracownik i Karolina będzie do niej zaglądała.

Przepraszam, że wiadomości nie są dokładne, ale z Karoliną jestem tylko na telefonie, a ona tak szybko mówi, że jak się rozłączy to ja połowy nie pamiętam.

Wiem, że na postępki tego p.... Karolina zbiera już jakiś czas dowody. Sprawa jest naprawdę poważna. Nie wiem ile mogę pisać, nie chce zaszkodzić sprawie. Poczekajmy na Karolinę.

Wstawiam tylko linki do zdjęć:
[URL]http://img299.imageshack.us/img299/8403/keh7.jpg[/URL]
[URL]http://img48.imageshack.us/img48/8935/obraz005xu4.jpg[/URL]
[URL]http://img48.imageshack.us/img48/4425/pon2.jpg[/URL]

Karolina dzisiaj cały dzień lata, gazety się dobijają, niestety jest tam sama i musi wszystko ogarnąć. Wiadomo, że też musi uważać. Na szczęście nie mają prawa kiwnąć teraz palcem w bucie bez jej wiedzy. Układy i układziki trzęsą portkami, a uwierzcie, w głowie się nie mieści, jak w takim małym schronisku można kombinować.

Wiem też, były problemy z narkozą, sunia jest skrajnie wyczerpana, a czasu na rozmyślania nie było. Oczko na 90% uratowane. Nie wiadomo jeszcze czy będzie w pełni sprawne ale jest ok.