Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra, starczy na dzisiaj.
Wszystkim, a szczególnie tym, którzy przeżywali z nami te niepowtarzalne chwile, a jeszcze bardziej szczególnie Karolinie - Fantastycznie Szczęśliwego Nowego Roku i żeby więcej takich maniaków jak my wszyscy znalazło się w tym nowym roku. Wszystkiego.....
Danusia i Menrzuś :):)

Posted

No to witam ja juz dotarlam do domu.
Od weta zabralam ja o 11 bo oczko juz ok wiecej operacji nie trzeba(prawda ze wet odwalil kawal ladnej roboty) wiec nie chcialam zeby nowy rok zaczynala w klinice.
Majka wczoraj byla bardzo zrezygnowana witala mnie i zaraz smucila sie bo wiedziala ze musi po krotkim spacerku wrocic do klatki.Dzis gdy ja zabralam i po spacerku zamiast do klatki poszla do samochodu wstapil w nia diabel :) zatrzymalam sie w lasku biegala lizala mnie ona jest taka slodka jak idzie caly czas patrzy w oczy,jakby pytala czy to oby nie na chwile,czy to prawda.Pojechalysmy z Majka na przednim siedzeniu do mnie .Majeczka zjadla i poszlysmy na ogrod tam drugim wyjsciem wyskoczyly moje psy.Sara dala znac ze nie na lape jej nowy gosc a Maja sie przestraszyla no bo tyle psow.Zabralam moje do domu tylnym wyjsciem a Majke drugim rozlozyla sie na kanapie.Odzyskala checi do zycia wiedzac ze jej nie zostawie.Droge do Gdanska przespala.Jak wyszlam od Danusi drapala w drzwi ale wiem ze jej bedzie tam dobrze,ze to dobra decyzja bo Danusia i jej maz to wspaniali ludzie
Zycze wszystkim SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU A TOBIE MAJECZKO ZEBYS JUZ NIGDY NIE ZAZNALA GLUPOTY I KRZYWDY LUDZKIEJ.
MAM NADZIEJE ZE BEDZIECIE WIELKA SZCZESLIWA RODZINA
DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA WSPARCIE A ADZE I IZIE SZCZEGOLNIE DZIEKUJE ZA POMOC I WSPARCIE PSYCHICZNE
LZY SZCZESCIA MI PLYNA ZE TA KRUSZYNKA MA DOM ZE JEST WESOLA
Maja z moich obserwacji bedzie rzadzic hi hi

Posted

Tym razem to ja Danka.Maja śpi na kanapie - brzuchem do góry a Argon jak prawdziwy dżentelmen na wykładzinie. Bylismy 2 razy na spacerku. Niestety Maja zrobila siusiu w domu i akurat na posłanie Argona. Ale nic to.... Wyjdziemy jeszcze raz przed pólnocą. A potem zobaczymy kto będzie spał w łóżku.
Mój menrzuś życzył Wam wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku i ja się oczywiście dołączam..On chyba mnie już w swoich życzeniach uwzględnił.. Jutro będą fotki z ostatnich godzin starego roku.
Do usłyszenia
Danka

Posted

Wspaniałe wieści, wprost cudowne!! Danusiu i jej Menrzusiu:Rose::Rose::Rose:
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku, dużo wytrwałości i cierpliwości do stadka (też mam taką parkę wiem cio mówię).:loveu:
Wszystkim zaangażowanym w pomoc Maji serdeczne dzięki, jesteście Wielcy!!

Posted

Kurcze leze wlasnie na kanapie z moja banda trojga patrze na choinke i mysle ze zyczenia(marzenia) czasem sie spelniaja.
Moje fafloki mnie liza,Maja ma dom czego chciec wiecej...
Tylko tego zeby w nowym roku bylo mniej takich nieszczesc jak Majeczka
Przyznam sie ze tesknie za Majeczka troszke i choc jestem szczesliwa ze ma wspanialy dom ,brakuje mi jej,Pokochalam ja jak swoje psiaki,razem z nia przechodzilam przez ta tragedie i wiem ile sie nacierpiala a ja z nia,Ona na zawsze zostanie w moim sercu.
Danusiu czy ja moge Was czasem odwiedzic?ostatecznie 150km to nie tak duzo.

Posted

Szukać tego trzeciego boksia dla Was? poświęcę całą sylwestrową noc, żeby zadowolić "Menrzusia"... :evil_lol: A koty w promocji od Wanul66 też się znajdą... :evil_lol:

Posted

Piekny Rok dla malenkiej i Jej nowej Rodziny.

Pomyslnosci wszystkim tym ktorzy wlozyli swoje sily w wyratowanie boksi oraz tym u ktorych znalazla swoje miejsce na Ziemi. Niech wiedzie sie wam jak najlepiej w Nowym Roku 2007:lol: A zielen to kolor nadziei dla tych ktore jeszcze szukaja. Niech im kolejny rok przyniesie te nadzieje.

Posted

Doszliśmy do wniosku, że trzeba zamknąć przeszłość.Takżeod teraz jest Sylwą.
Mieliśmy inne plany na ten wieczór - ale to będzie niezapomniany Nowy Rok. Cholerka, trzeźwy jak świnia, a sie rozczuliłem.
Bawmy się !!!

Menżuś :)