Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam panne mloda w dniu najszczesliwszym dla niej.Podziwiam 5 godzin malowac paznokcie dllugo troche. Mam nadzieje, ze bedziecie szczesliwi. Przystojnego masz narzeczonego za 3 godziny nie cale Twojego meza.

Posted

" Wszystko co piękne na tym świecie,
Wszystko co tylko szczęście wróży,
Niech się Wam razem w jedno splecie,
I będzie słońcem w życia podróży
."

"Dzwony biją jak szalone,
Marsz weselny w uszach brzmi.
Młody mężu przytul żonę,
Niechaj cała ziemia grzmi.

Młoda żono przytul męża,
Twej miłości barwny kwiat.
Nie potrzeba Wam oręża,
U stóp macie cały świat."

Posted

Nie miałam dostepu przez jakis czas do świata - jestem i co :grins: :sweetCyb: takie zaskoczenie.

Wszystkiego naj, najlepszego , samych pogodnych, słonecznych i radosnych dni w Waszym wspólnym już przypieczętowanym zyciu:klacz: :B-fly: :B-fly: :B-fly:

Posted

Witamy wszystkich baaardzo serdecznie jako świeżo upieczona Para Młoda :loveu: :loveu: :loveu:

Jakoś tak straszliwie szybko nam czas płynie ostatnio, że aż jest to przerażające... Człowiek się szykuje tyle miesięcy do TEGO DNIA a później okazuje się to tylko jedną, króciuteńką chwilą, która przemija zostawiając za sobą przewspaniałe przeżycia, wspomnienia i ogromny niedosyt...

Jak dobrze, że mamy przed sobą jeszcze jeden taki dzień :evil_lol:

Dziękujemy Wam wszystkim za życzonka i miłe słowa :loveu: które sprawiają ogromną radość.... Przeogromną wręcz !!!

...... Tak teraz myślimy co można by było jeszcze napisać i szczerze mówiąc nie wiemy...

Właśnie wyszli od nas znajomi przy, których mogliśmy troszeczkę odreagować dzisiejsze ekscesy w UM itp więc postanowiliśmy napisać parę słówek do Was...
... Tak więc piszemy, że było cudownie i obiecujemy zdjęcia -> tylko, że tychże zdjęć było troszeczkę i nie wiem czy będziemy się w stanie na któreś zdecydować :evil_lol: - ale w tej chwili tak czy siak nie damy już rady :shake: ...........

Posted

Również witamy :loveu:

Skoro tak bardzo chcecie zdjęcia to Was nimi zasypiemy :razz: (ciekawe czy Wam się nie znudzą... :cool3: )

A więc wklejamy po kolei:

Tu jeszcze jako narzeczeni ;)

żeby było weselej Pan Młody stracił kwiatka z klapy jeszcze przed samą ceremonią... Się urwał po prostu i już :lol:

A po pewnym czasie odpadł nawet i pączek :evil_lol:

Posted

Tutaj już w Pałacu...

ze Świadkami

Wchodzimy na salę...
Zwróciliście uwagę na wyjątkowo dziwną (chyba) rzecz jak na takie miejsce i okazję ???
(bo nas samych to zszokowało :crazyeye: )

Wszyscy zadumani wsłu****ą się w słowa Urzędnika... :rolleyes:

Przysięga Pan Młody...
(Świadkowa śpi :diabloti: )

Przysięga Panna Młoda...
(Świadek, hmmm... no właśnie, co mówi mina Świadka ? ... :evil_lol: )

...

Posted

Jejciu :oops: :oops: :oops: Dziękujemy ślicznie :loveu: :loveu: :loveu:

A więc dla zainteresowanych część dalsza...

Otrzymaliśmy oficjalne zezwolenie więc...
:evil_lol:

Wkładanie obrączek :loveu:

Składanie podpisów :multi:

Jako, że po raz ostatni mogłam podpisać się "po staremu" to najwyraźniej strasznie się na tym skupiłam :evil_lol:

I podpisik Pana Młodego :)

A tutaj tak dla przybliżenia różnicy "wielkości" ;)

Na niektórych zdjęciach wyglądam jak „córunia tatunia” :lol: - Ta różnica wzrostu naprawdę musi czasami świetnie wyglądać...

Nie dość, że wszyscy, wszędzie wołają ode mnie dowodu, (co ja uznaję za komplement :evil_lol:) to jeszcze takie coś….
(a ja wcale taka maleńka nie jestem - jakieś 162 + 5/6 cm obcasik a i to prawie mnie nie widać :crazyeye: - super :rolleyes: )

...

Posted

No i oczywiście ryżyk na szczęście
:iloveyou:

Zaduma nad przyszłością :rolleyes:
A mamy o czym myśleć ....

Ach Ci Świadkowie.... Spokoju nie dają :eviltong:

Bardzo lubimy to zdjęcie - szkoda tylko, że takie niewyraźne :shake:
ale trudno i tak jest piękne :loveu:

I nieustannie szczęśliwi
:loveu: :loveu: :loveu:

...

Aga76 :calus:

Aga_Mazury Szariczek nie chciał przyjść :shake: Powiedział, że takie sytuacje zbytnio go rozczulają a on strasznie się krępuje tak przy wszystkich pokazywać swoje uczucia i słabości ;) No i my nic na to nie mogliśmy poradzić….

Za to Roni i koty cudowne rodzeństwo postanowiło z nim zostać i dotrzymać mu towarzystwa :)

-> Tak, więc na zdjęciach ślubnych królujemy (o dziwo :evil_lol:) my… Ale i nasze futra się pojawią w dość szybkim czasie na wątku - ponieważ nie zamierzamy im zbyt łatwo odpuszczać… Dostali nakaz bycia medialnymi i już:diabloti:

Posted

I jeszcze troszeczkę... Nie możemy się powstrzymać...
To jest jak narkotyk - uzależnia...
Ale jak tu się nie chwalić tak piękną dogomaniacką miłością :lol: :lol: :lol:

Oj no już dobrze - wystarczy :diabloti:

->

A tutaj macie zapowiedź naszej wspominanej wcześniej podróży przedślubnej ... ;)

Posted

Jak miło tu zaglądać, znów troszkę zdjęć przybyło, powtórzę się - są cudowne, emanują pozytywną energią i miłością.

Kochani chwalcie się, bo jest czym!
Pozdrawiam ciepło.