Seaside Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Justysia i Grześ napisał(a):Nie piszemy ostatnio na forum i przepraszamy za to, ale jest to związane przede wszystkim z przygotowaniami do naszego wyjątkowego dnia Tym dniem jest 25,08,2007 dzień, w którym będziemy mówić słowa przysięgi W tym roku z różnych powodów niezależnych od nas (wiadomo – zdrowie, pieniądze ), będziemy mówić sobie TAK przed urzędnikiem a dopiero w późniejszym terminie przed kapłanem, ale wszystkich tak jest to dla nas bardzo ważne… Pozdrawiamy wszystkich serdecznie a teraz uciekamy na kilka dni odpocząć od całych przygotowań Grześ :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: No to teraz spadłam z krzesła!!!!! I DOPIERO TERAZ SIĘ WYGADALIŚCIE SMOKI OKROPNE??????!!!!!! :mad: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: NIE POZOSTAJE NIC INNEGO JAK ŻYCZĆ WAM KOCHANI, ŻEBY TEN DZIEŃ I WSZYTSKIE KOLEJNE PO NIM BYŁY NAJBARDZIEJ SŁONECZNYMI DNIAMI WASZEGO ŻYCIA :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Przepraszam, ale chyba sobie lezkę uronię, bo takie chwile to mnie jakoś zawsze wzruszają :placz: :BIG: :BIG: :BIG: :iloveyou: :Rose: :Rose: :Rose: :smilecol: Quote
Seaside Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 :cunao: :laola: :cunao: :BIG: :BIG: No to siup za wasze zdrówko :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug: :drink1: :drink1: :knajpa: :beerchug: :Rose::Rose::Rose: (Dogo pozwala tylko na 30 ikonek w poście???? :crazyeye: ) Quote
karusiap Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 GRATULUJE:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: I WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO ZYCZE!!!!!!!!!:smilecol: :laola: :knajpa: :cunao: Quote
Aga_Mazury Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 jacie.....;) zakochani Wszystkiego co Najpiękniejsze, Najlepsze....niosące nadzieję.... :Rose::iloveyou: Szarik będzie świadkiem? ;) Quote
Peter Beny Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 NO nie ładnie :diabloti: Tatuś i mamusia się na spacerku nie pochwalili :angryy::angryy::angryy: Gratuluje z całego serca:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Gratulacje Kochani. Życzę Wam pięknej i dobrej miłości. Quote
egradska Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 25 SIERPNIA? Toż to za chwilę;) Opanowania w szale przygotowań, nieustającego optymizmu i tego wszystkiego, czego sami sobie życzycie:calus: Quote
Justysia i Grześ Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Witamy wszystkich serdecznie :loveu: Znaleźliśmy chwilkę czasu na wyskrobanie kilku zdań, więc piszemy… Na początku dziękujemy serdecznie wszystkim za życzonka :loveu: :loveu: :loveu: -> Peter to Wy bardzo nudne spotkanie musieliście mieć skoro nie rozmawialiście o tak interesujących sprawach :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: Odpoczynek na wsi minął nam bardzo szybciutko a szkoda :placz: Ronek biegał za nami po lasku tak abyśmy się przypadkiem nie pogubili :evil_lol: natomiast Szariczek czekał na nas w domku - kondycji to on już niestety nie ma, aby wytrzymać takie wojaże :shake: Jak wracaliśmy z lasku to dziadzia spacerował po placu, a to „biegał, a to jadł trawkę jak rasowa krówka, a to zwiedzał… :lol: Jednym słowem wszyscy wróciliśmy zadowoleni z wyjazdu :multi: Jak znajdziemy czas i będą chętni do oglądania zdjęć to je wkleimy. Może jeszcze znajdzie się jakiś filmik, hmmm… kto to wie :eviltong: Quote
Justysia i Grześ Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Z Szarikiem nie jest jednak tak różowo jakby się wydawało na pierwszy rzut oka. Przed ostatnim prześwietleniem miał znowu bardzo zaropiały nosek prawdopodobnie przez zęby :-(, przepisane wtedy antybiotyki podreperowały go i myśleliśmy, że będziemy mieli troszkę spokoju... Lecz niestety (nadzieja okazała się płonna) ropa powróciła :shake: od jutra dziadzia będzie, brał znowu antybiotyk. Od pewnego czasu je tylko rozmoczoną karmę, bo jedzenie suchej jest raczej niewykonalne z powodu bólu. Szczerze zastanawiamy się, co robić: czy nie trzeba usunąć pozostałych zębów czy może tylko jakąś część, czy jego serducho wytrzyma kolejną narkozę, jeżeli tak to jak będzie się zachowywał bez zębów -> po prostu mamy bardzo poważny orzech do zgryzienia. I do tego pojawiły się znowu poważniejsze problemy z chodzeniem :-( Bywa, że przebiegnie się kawałek, ale bywa i tak, że nie potrafi się pozbierać albo przewraca na prostej drodze… Nie wygląda to niestety sympatycznie :placz: Pozdrawiamy serdecznie i uciekamy na razie, bo wypadałoby się chyba położyć :roll: Żeby było weselej zafundowaliśmy sobie wyjazd a mamy jeszcze pełno spraw do załatwienia :oops: Chociażby Grześ nie ma jeszcze koszuli a ja nie mam nawet pojęcia, jakie kwiaty chcę mieć w bukiecie :niewiem: wariaci jak nic :diabloti: Quote
karusiap Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 a czasu co raz mniej:)wszytsko sie uda i bedzie na pewno cudownie!!!:loveu: Szariczku nie rob sobie zartow i trzymaj sie chlopie!!!!!!!!! Quote
Aga76 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Szarik trzymaj się dzielnie, będzie dobrze :calus: Quote
shirrrapeira Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Kochana Justynko gratulacje. Bede o Tobie myslec w tym dniu, abys byla najszczesliwsza panna mloda w tym dniu. Quote
Justysia i Grześ Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 :calus: :calus: :calus: Jejciu.... To już tylko godziny.... W sumie to niecałe 34 godzinki.... :crazyeye: :hmmmm:... :shock: :shocked!: Ps. Przyszłam sobie pomarudzić :lol: :loveu: Quote
shirrrapeira Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Bedzie dobrze na pewno bedziesz piekna panna mloda i na pewno bedziesz szczesliwa z Grzesiem. Pamietajcie by sie kochac i szanowac i byc dla siebie najlepszymi przyjaciolmi a o ktorej wypada godzina 0 Justynko? Quote
Justysia i Grześ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Będziemy o tym wszystkim pamiętali – bez obaw :) Pamiętamy teraz i będziemy to wszystko pielęgnowali z całych sił !!! Godzina „0” wypada o 10:40 (mamy być wcześniej więc nie zaszkodzi trzymanie kciuków :cool3:) Kwiatki wybrane, bukiecik zamówiony ;) Koszula kupiona – wiecie, że od dawna szukamy takiej, w której rękawy nie byłyby za krótkie i za nic się tego nie da zrealizować :crazyeye: W sklepach już zaczynali wpadać prawie w popłoch jak Grześ ręce wyciągał :diabloti: Dzięki Bogu garnitur udało się dopasować i to o dziwo nawet szybciutko poszło :multi: ->Ależ mam chłopa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Teraz zabieramy się za jedzonko i dalej do roboty, bo wciąż w polu jesteśmy :roll: Aż się boję sukienki przymierzać – czy mnie przypadkiem sterydy w balona znowu nie zrobiły :smhair2: PS. Dziwiłam się, że się prawie nie denerwuję… A teraz zaczynam chyba nadrabiać ;) Quote
shirrrapeira Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Czy to dlatego, ze pan Grzes jest taki wielki i dlugi i ma dlugie lapki??Bdxe trzymac kciuki. Na pewno bedziecie cudownie wygladac. Quote
Justysia i Grześ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Jakie słodkieee "Tam tam taram tam tam..." :loveu: :loveu: :loveu: Tak jest, mój narzeczony (hi hi, ostatnie godziny tego stanu to muszę się tym słownictwem nacieszyć :eviltong: :evil_lol: ), jest długi i ma długie łapki, ale co do tego "wielki" to już raczej nie bardzo (w sensie szerokości rzecz jasna ;) ) i to właśnie jest największym problemem :roll: Nie wiedzieć czemu producenci ubrań założyli, że jak chłop ma dwa metry wysokości to również i na szerokość musi być spooory... Więc jak już jakimś sposobem znajdzie się długość rękawa to absolutnie nie zgadza się wielkość kołnierzyka :shake: a i całą resztą mógłby się ze dwa razy obwinąć :watpliwy: Stwierdziliśmy, że do kościelnego to by trzeba było już zacząć szukać koszuli nie zważając na to kiedy będzie to może się uda dobrać ;) :lol: ~~~~~~~~~~ Bardzooo nam milutko z powodu każdego trzymanego kciuka :loveu: :Cool!: :sweetCyb: Quote
shirrrapeira Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ojej taki wielki nie wiem czy chcialabym Go spotkac gdzies w ciemnej ulicy? Ale nie wyglada na groznego. Zycze Wam samych cudownosci i milosci i zwyklej ludzkiej zyczliwosci. Quote
Seaside Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 odliczamy godziny razem z Wami :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jeszcze 11 tylko :multi: Quote
Justysia i Grześ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Malutki nie jest to fakt, ale całkowicie niegroźny :lol: a w tej ciemnej uliczce to by Ci co najwyżej drogę pomógł odnaleźć :evil_lol: Przypomniały mi się słowa dziadka, które padły na wsi gdy szukaliśmy przed wyjściem do lasu gazu - "po co wam gaz, przecież do Grzesia i tak nikt nie podejdzie ?!" - chyba wzrost faktycznie u niektórych budzi respekt :evil_lol: A my nosimy gaz na wypadek jakiejś większej wojny między psiej a po wsi wałęsa się niestety troszkę psów za które głowy nikt pewnie nie da :shake: w takim przypadku zawsze to lepiej psiknąć gazem niż na przykład musieć użyć kija. - Dziadek słysząc, że chodzi o psy stwierdził, że to co innego i na tym się skończyło :cool1: ~~~~~~~~ No, ale dobra bo widzę, że tu już wielkie odliczanie się zaczęło a ja sobie plotkuję nie na temat ;) - Kończę właśnie paznokietki (rany Boskie 5 godzin malowania - porąbało mnie doszczętnie :roll:) i zabieram się za następne sprawy :) Ps. Czy ja nie powinnam przypadkiem spać :hmmmm: 8-) Ps2. Karusiap a jakich fotek :razz: :) Quote
Seaside Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 no właśnie - SPAĆ SPAĆ SPAĆ!!!!! panna młoda musi być wyspana :loveu: ściskam was baaardzo mocno i jutro będzie z Bolesławca leciało sto tysięcy ciepłych myśli do Was :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Justysia i Grześ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Seaside']no właśnie - SPAĆ SPAĆ SPAĆ!!!!! panna młoda musi być wyspana :loveu: ściskam was baaardzo mocno i jutro będzie z Bolesławca leciało sto tysięcy ciepłych myśli do Was :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:Ale jak tu spać kiedy się nie da :niewiem: przecież ciągle coś człowiekowi jeszcze przychodzi do głowy... no i jak tu zasnąć ;) Ale obiecuję, że spróbuję się przespać :) ~~~~~~ Aż sto tysięcy ?! JACIE :-o Quote
Recommended Posts