Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam fanklub Szarika:loveu:
Ja tez przed chwila wrocilam ze spacerku z Ramzeskiem, nie wyobrazam sobie innej pory na dluzsze wyjscie przy takich upalach:lol:
Uff, jak to dobrze byc w domu, wczoraj wrocilam na troche po 4 turnusach opiekowania sie turystami i na razie mam dosc:evil_lol:
Pozdrawiam bardzo:lol:
i zaluje, ze ominal mnie zlot, bo ze zdjec wynika, ze był wyjatkowo udany:cool3:

Posted

[quote name='Justysia i Grześ']tak mówisz.... :hmmmm:
To może ja ich nie wezmę jednak....

:diabloti:

to jak ze zdjęciami? Będzie coś przed spacerkiem?

Posted

OOO witamy spowrotem :loveu: :loveu: :loveu:

Tak to idealna pora, tylko że nasze potwory tylko na chwilkę w nocy wychodzą i do domku :roll: chociaż może Roni jeszcze by się czasem skusił, ale Szaruś to już absolutnie nie - gdzie by tam po ciemku się miał włóczyć :lol:

Jak Grzesia nie ma to ja też raczej tylko na okoliczne trawniki z mamą sobie idę, a jak jest to z reguły sam z nimi idzie - kurcze trzeba chyba zacząć przezwyciężać zmęczenie i też częściej i dalej się zbierać :cool1:

Życzymy oczywiście miłego wypoczynku od turystów :lol:

Posted

[quote name='Justysia i Grześ']Jednak będzie problem bo mi już Szaruś zaczyna marudzić - muszę lecieć...

Jak wrócę to spojrzę czy coś tam się znajdzie do wklejenia :lol:

Jakby się coś znalazło, to bardzo chętnie będziemy podziwiać szanowną gromadkę domowników płci różnej

miłego wieczornego tuptania

Posted

Jesteśmy, jesteśmy :)

Za chwilkę coś wstawię, tylko że rewelacja to żadna nie będzie bo po pierwsze jakaś nieciumata jestem dzisiaj i się nie nadaję na zabawy ze zdjęciami, a po drugie aparat faktycznie zazwyczaj nie chce nam już robić dobrych zdjęć :shake:

Posted

Śpiochy okupiły sypialnię :p

Widać mnie od góry...

I od przodu...
Jakoś mnie błyski flesza nie ruszają ;)

(No i Roni na foteliku)
- zawsze korzystam jak jest wolny...
Jak zajęty to też czasem :lol:

Kurcze kiepskie naprawdę i mało urozmaicone :shake:
Ale chłopaków widać więc nie jest chyba źle...

Posted

Nio dobra widzę, że dziewczyny popadały już - zresztą nic w tym dziwnego (ale to wszystko przez Agę bo życzyła miłego tuptania i faktycznie miło się tuptało i czas zleciał :evil_lol:) więc i ja będę uciekała też paść :lol:

Wszystkim życzę miłej nocki i niedzieli :loveu: :loveu: :loveu:

Ps.[quote name='egradska']i zaluje, ze ominal mnie zlot, bo ze zdjec wynika, ze był wyjatkowo udany:cool3:Może następny tak wypadnie, że Cię nie ominie - faktycznie był udany :)

Posted

[quote name='shirrrapeira']Witam,
Roni na zdjeciu fotelowym ma mine pod tytulem nie podchodz i nie probuj mnie zrzucic z fotela, bo pogryze.A to ciekawa teoria - hi hi :evil_lol:
Myślisz, że należy zacząć się go bać ? :diabloti:

[quote name='Aga76']Śpiące męskie ciała :bigok:O takiej porze nie wypadało wręcz wklejać innych zdjęć :lol:

A teraz pozwolę sobie zamieścić zdjęcia przedstawiające panujące w naszym domostwie stosunki międzygatunkowe...
(zdjęcia poddane oczywiście starannej selekcji w celu wykluczenia tych krwawych :diabloti: - żartuję rzecz jasna)

Za moimi plecami, na kanapie odbywają się jakieś dziwne praktyki...

Toż to Szaruś korzystający z usługi wylizywania łapy...

Oho, chyba im przerwałam :lol:

Posted

Jaka symbioza :loveu:

A co do diabełków... to nie myślałąm, że Justynka taka pazera jesteś i Grześ już "na amen" Twój ;)

uściski dla wszystkich :loveu:

Posted

[quote name='Aga76']Ale śliczne toaletowe mizianko
[quote name='egradska']piękni są :loveu::loveu::loveu:
[quote name='Seaside']Jaka symbioza :loveu:
No pewnie, że śliczni, piękni, uroczy, .... :loveu: :lol:
[quote name='Seaside'] A co do diabełków... to nie myślałąm, że Justynka taka pazera jesteś i Grześ już "na amen" Twój ;)

uściski dla wszystkich :loveu:JA ?! PAZERNA ?! eee, niemożliwe :diabloti:

Nawet tak nie pisz bo jeszcze ktoś gotów jest uwierzyć :lol:

A z tym "na amen" to jeszcze tak nie do końca ;) "na amen" dopiero będzie :evil_lol:

... i uściski od wszystkich :loveu:

Posted

shirrrapeira napisał(a):
No az strach sie bac takiego slicznego Roniusia. A Szarik z kotem cudowny. Podziwiam psiaki i kociaki. Uwielbiam ON-y. Pozdrawiam Justysiu i Grzesiu.A jak Ty sie Justynko czujesz?
No właśnie, taki śliczny Ronuś a jednak niektórzy się go boją :roll: Ale to raczej Ci, którzy ogólnie mają takie podejście do psów, bądź niestety starsze właścicielki mikrusich, kieszonkowych, agresywnych, niewychowanych, .... psiaków :shake:
Ile razy już człowiek widział żądzę mordu w ich oczach - a przecież tłumaczymy, że jeśli tamten nie zje Ronka to nic złego się nie stanie - BA nawet jak takie zadziorne maleństwo do niego startuje to on uważa to za zabawę i całkowicie olewa - wie chłopak co jest dla niego zagrożeniem :lol:

Tylko tych piesków powieszonych na krótkich smyczkach i bez szans na socjalizację żal :-(

~~~~~~~~~~~~~~

A co do mojego "czucia się" to już raczej temat nie na tą chwilę bo akurat musimy uciekać :eviltong:

Również pozdrawiamy :loveu:

• 4 weeks later...
Posted

Witam Wszystkich :loveu:
Ale zrobiło się cichutko, żadnych wypowiedzi po prostu cisza :candle:

Chcieliśmy poinformować, że dziadzia miał badania, wyniki nie są jak na jego wiek złe. Leki bierze ciągle, ale tak to już jest jak się chce utrzymać naszego seniora w formie ;)
Ronkowi powróciły problemy z oczkami skłamalibyśmy jakbyśmy napisali, że nas to nie martwi, będziemy musieli zrobić badania na alergie, ale nie jest to tania przyjemność :shake:
Tedek zrobił nam się troszkę okrągły i zastanawiamy się nad zmianą karmy na dietetyczną :hmmmm:
Co do Uzi to mała już nie jest, rośnie w oczach ciągle szaleje i kombinuje co tu zrobić państwu aby się nie nudzili :diabloti:
To tyle odnośnie zwierzaków :razz:
~~~~~~~~

Chcieliśmy bardzo a bardzo mocno podziękować za pieniążki egradska :loveu: :Rose:
i naprawdę przepraszamy, że dopiero teraz piszemy o tym, ale mamy dużo spraw na głowie, ale o tym troszkę niżej.
A więc jeszcze raz egradska dziękujemy bardzo a to bardzo mocno :loveu: :Rose:
~~~~~~~~

Nie piszemy ostatnio na forum i przepraszamy za to, ale jest to związane przede wszystkim z przygotowaniami do naszego wyjątkowego dnia :bigcool: :Cool!: :cunao:
Tym dniem jest 25,08,2007 dzień, w którym będziemy mówić słowa przysięgi :multi:
W tym roku z różnych powodów niezależnych od nas (wiadomo – zdrowie, pieniądze :-(), będziemy mówić sobie TAK ;) przed urzędnikiem a dopiero w późniejszym terminie przed kapłanem, ale wszystkich tak jest to dla nas bardzo ważne…

Pozdrawiamy wszystkich serdecznie a teraz uciekamy na kilka dni odpocząć od całych przygotowań :loveu:

Grześ