Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

1/ surowice przywiozla wydzwoniona z poligonowej/zytniej Fela
w razie czego powinna jeszcze jedna na zytniej byc

2/ lecznica jest calodobowa, lecz nie mozna przebywac na terenie lecznicy w nocy...tzn przy pacjencie - mieli jakies nieprzyjemne incydenty-
rozmawialam z dyzurnym lekarzem
dlatego zadzwonilam do asiamm - zdazyla juz wsiasc do pociagu bidulka

3/jesli chodzi o pomoc w nocy to jest dwoch wetow tak ze bedzie opieka i bedzie kroplowka
i jutro beda badania krwi - wszystko na koszt gminy
z wyj jak rozumiem tej surowicy

asiaf1 juz zawiadomiona o tym

4/ o klatce czy bedzie potrzebna jutro przed10 ta trzeba zadzwonic

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eloise napisał(a):

pies jest ładny, ale strasznie wychudzony, choc iza powiedziala, ze widziala gorsze bidy

powiedz jeszcze prosze, czy to jest bezdomny piesek?

Posted

bezdomny , niestety
piesek do koncz swiat zostaje w klinice, potem potrzebny tymczas, albo paluch.
chyba, ze stan psa sie nie poprawi, ale ja wierze ze sie poprawi.
dzwonilam do Izy- pies spi, odpoczywa, jak rozmawialysmy to patrzał, co sie dzieje, reagfowal na psa ktory szczekal na górze, nie jest żle.

Posted

eloise napisał(a):

bezdomny , niestety
piesek do koncz swiat zostaje w klinice, potem potrzebny tymczas, albo paluch.
chyba, ze stan psa sie nie poprawi, ale ja wierze ze sie poprawi.
dzwonilam do Izy- pies spi, odpoczywa, jak rozmawialysmy to patrzał, co sie dzieje, reagfowal na psa ktory szczekal na górze, nie jest żle.

znajdziemy mu domek, zobaczysz....

Posted

eloise napisał(a):
pidzej moze zostac na noc!!! :)

?????? o co chodzi???? jak to może? eloise, pozwolili zostać z psem całą noc? ja jestem u bratowej, stację dalej niż mieszkam

Posted

nadal Szukamy Surowicy!!!
Potrzebne Kolejne 5 Ml!!!
[size=2]skoro Inaczej Sie Nie Da To Rano, Lepsze To Niz Nic, Pies Teraz Wstal I Patrzy Co Sie Dookola Dzieje.
Moj Maz Za Kilka Chwil Wstawi Zdjecia Zrobione Komorka, Wiec Bez Rewelacji.

Posted

Kojarzę tego psa i zawsze wyglądał dobrze. Wydaje mi się , że nawet jeżeli ma właściciela ( w co wątpię) to i tak nie powinien do niego wrócić (właściciel musi chyba jakoś udowodnić , że pies jest jego np.książeczka zdrowia, opłacony podatek itp.)
Jeżeli potrzebna będzie surowica, to mogę jutro rano (do południa) podjechać do enii i podrzucić ją gdzieś do w-wy (może ktoś by przejął ją ode mnie). Tylko muszę to wiedzieć dość wcześnie - powiedzmy do 9, bo w związku z totalnym nieprzygotowaniem do świąt muszę się za to wziąć ;-)

Posted

asiuniap napisał(a):
Psiak ma skórzaną obrożę, nie bardzo zniszczoną. Moim zdaniem on TERAZ nie ma właściciela tj trzeba mu szukać domu.

Jestem jak najbardziej za. Zly to opiekun, ktorego pies dogorywal:angryy: On nie powinien trafic do zadnego schroniska:mad: Tam zginie w tlumie i w razie nawrotu choroby, wszyscy wiedza co.....

Posted

będzie problem ze znalezieniem surowicy , bo my już to przerabiałyśmy z węgrowskimi szczeniakami...Poza tym to koniec roku i hurtownie będą robiły remanenty więc pewnie wstrzymają dostawy...
Jeżeli te 2,5 ml co jest u enii się przyda to dajcie znać.