Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiuniap napisał(a):
Lekarka narazie nie widzi potrzeby robić rtg,
Wybaczcie, ale skoro stan jest tak ciężki, to nie rozumiem tego zdania.... Tzn. kiedy będzie potrzeba? Jak umrze? Prezcież trzeba wykluczyć wszystkie ewentualności...............

Posted

Gonia narazie trzeba choć trochę go wzmocnić i podnieść ciepłotę ciała. Rtg jest w piwnicy, jak go podnosiłyśmy ruszał się trochę gwałtownie, po co go nosić i męczyć. Rtg teraz i tak chyba nic nie zmieni. Po tej kupie z krwią, w zasadzie krwią z odrobiną kupy (biedna Asia) nie wydalił jeszcze nic.

Posted

1/asiaf1 wraca juz do domu
2/w lecznicy czuwa przy psie eloise
3/fela pojedzie po stagloban do lecznicy na goclawiu i przywiezie go na ursynow
4/czy ktos moze jeszcze popilnowac psa? tzn posiedziec przy nim powinien miec robione kroplowki na okraglo
[moze nazwac go Wlochatek]

5/ asiaf postara sie o wieksza klatke dla niego
i jutro przywiezie

Posted

Beata25 napisał(a):
Mam w domu klatke po kliffordzie, nie jest moja ale moge pozyczyc !!!! dzis bede w domu o 22 bo pracuje moze by ktos podjechal po nia? klatka jest skladana

beatko jak duza jest klatka?

Posted

Kora.
moze kora bedzie mogla pomoc -

eloise nie moze dlugo siedziec, ma dzis wczesniejsza kolacje rodzinna- powinna juz isc a pies lezy na stole, wiec kazdy ruch rozumiecie...

Posted

Witam wszystkich, tu mąż eloise.

Ewa w tym momecie siedzi z psiakiem i go pilnuje.

MAm jednak do was gorącą prśbe czy nie znalazłby sie ktoś kto mogłby ją zastąpić. Mieliśmy iść dzisiaj na kolacje wigilijną bo jutro rodzina nam sie rozjeżdza.

pozdrawiam wszystkich
PAweł

Posted

Ja mogę pojechać na 2 godiznki, ale potrzebuje transport (mieszkam na Wąwozowej - kabaty przy Tesco). Dłużej nie moge siedizeć, bo o 4.30 wstaje do pracy.

Jeśli ktoś może mi zapewnić transport do kliniki, proszę o telefon (nie będiz emnie chwilowo na dogo) 0 501 290 484.

Iza

Posted

Izo wiesz gdzie jest lecznica...nie wiem jak z transportem nie mam gg ludzi wypadly mi numery
stamtad jest chyba 166 autobus bezposredni, chyba ze z jakichs wzgledow nie mozesz miejskim
to by bylo wspaniale