Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwonila asiaf1.
Pies zostaje w klinice. Jednakze stan jest powazny , Podejrzewaja ostatnie stadium parwowirozy.
Bryznelo krwia z odbytu. Asia nie moze wrocic do pracy, bo ubranie ma we krwi.

Temperatura psa 35 stopni

Teraz to juz w rekach wet i Opatrznosci.

Posted

pixie napisał(a):
Dzwonila asiaf1.
Pies zostaje w klinice. Jednakze stan jest powazny , Podejrzewaja ostatnie stadium parwowirozy.

Tylko nie to:-( Boze ratuj malucha, daruj mu zycie, blagam:-(

Posted

Jeśli to parwo to najpewniej na sggw. Strzeleckiego nie ma oddzielnej sali dla chorych zakaźnie. Jeśli to sggw to, wybaczcie, nie widzę dużych szans. Idą święta, lekarz dyżurny tylko...
Chyba, że na gagarina, ale oni mają niewielkie klatki..

Posted

[quote name='pixie']Dzwonila asiaf1.

Ja też się poryczałam..:-( Biedny psiaczek...Trzymam kciuki....Małyy trzymaj sięęę!!!!!!:-( :-( :-(

Posted

Dowiedzialam sie przypadkiem, jak dzwonilam w innej sprawie do asiaf1.
Teraz juz jestem rozsypana.
Asiu, przepraszam, ze Ci nawijalam przez telefon, nie zdawalam sobie sprawy, jaki to dramat.
Oczywiscie sie dorzuce do oplat. Niech on przezyje!

Posted

teraz trafiłam na wątek, bo od wczoraj mam taki zapierdziel w pracy...:angryy: PIXIE! pisałaś dziś ze mną!! czemu nie dałaś linka!!
pewnie temu że i tak nic nie jestem w stanie pomóc:-(

wiecie co?? nic nie rozpierdziela mnie tak jak ludzka znieczulica... nikt nie słyszy krzyku maltretowanych dzieci zza ściany, katowanych psów lub innych zwierząt.. nikt nawet nie widzi zagłodzonego psa leżącego i dogorywającego na oczach setek ludzi :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: a święta takie szczęśliwe- siądą wszyscy do wigilijnej kolacji, podzielą się opłatkiem...postawią pusty talerz i wolne miejsce przy stole na które i tak nigdy nikogo by nie zaprosili... cholerne zakłamanie...:angryy:

eloise- masz wspaniałych rodziców- oboje zaangażowali się w sprawę, Ty też jesteś wspaniała... ale to oczywiste bo współczucie i wrażliwość na czyjeś cierpienie wynosi się z domu...
Dziękuję Wam dziewczyny za szybką akcje- teraz pozostaje trzymać kciuki... choć obawiam się że szanse są nikłe... w święta nie mam dostępu do kompa- to będzie ciężki okres dla mnie... tak bardzo żal mi tych wszystkich psiaków porożrzucanych po schronach, azylach... błąkających się po ulicach... i ta niepewność co z TYM psiakiem:shake:

Posted

clockwork napisał(a):

... nikt nie słyszy krzyku maltretowanych dzieci zza ściany, katowanych psów lub innych zwierząt.. nikt nawet nie widzi zagłodzonego psa leżącego i dogorywającego na oczach setek ludzi :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: a święta takie szczęśliwe- siądą wszyscy do wigilijnej kolacji, podzielą się opłatkiem...postawią pusty talerz i wolne miejsce przy stole na które i tak nigdy nikogo by nie zaprosili... cholerne zakłamanie...:angryy:

a po kolacji pójdą jeszcze na pasterkę...wszyscy szczęśliwi i tacy wierzący...

czemu ta prawda jest taka okrutna...:shake:

Posted

i przystąpią do komunii- bo wszyscy przecież tacy pobożni... 95% katolików w Polsce- państwo katolickie... więc skąd tu tyle cierpienia :angryy: :angryy: szlag mnie trafia!! a Ty widzisz i nie grzmisz :angryy::angryy::angryy:
i sie popłakałam...

Posted

SUROWICA PILNIE POTRZEBNA!!!!

[SIZE=3]SKĄD TO MOŻNA ZAŁATWIĆ????? JA SIE NIE ZNAM!!
:oops:
MOŻE JAKAŚ ZAPRZYJAŹNIONA KLINIKA, WETERYNARZ... WYBACZCIE ALE JA NIE WIEM!!
KTO MOŻE MIEĆ TAKIE DOJŚCIA!!??

eloise 	ratujmy go...
i nie tylko znieczulica, jestesmy tez my i za to wam jestem wdzieczna

[SIZE=3]
A NAS JEST TA
[SIZE=3]K MAŁO... PSÓW W POTZRBIE TAK WIELE, A NAS GARSTKA...:-(