Zuzka2 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Wegielkowa,wstawiłam fotki ONkowatego na wątek kielecki-są też w linku w moim podpisie. W rzeczywistości jest wyższy i ładniejszy-na fotkach wygląda na średniaka,a i po pogryzieniu fotki robione,to mordka smutna:-( Quote
Roszpunka Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 I dowód na to, że dwa i pół tygodnia, to naprawdę dużo czasu, czyli Minka dziś: Savahna, poproszę Cię o ogłoszenia - masz kobieto rękę :) SZUKAMY OSOBY DO WIZYTY PA W KRAKOWIE ! :multi: Quote
mmd Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Z mapy dogo: [malopolskie] dogomanka_ [malopolskie] wtatara [malopolskie] black_sheep [malopolskie] aisaK [malopolskie] Ulaa [malopolskie] Nanami [malopolskie] JagnaP [malopolskie] kiwi (na terenie krakowa) [malopolskie] jagienka42 [malopolskie] liryka [malopolskie] laverte [malopolskie] salibinka (na terenie Krakowa lub bliskie okolice) [malopolskie] agamika [malopolskie] malade [malopolskie] Patkant [malopolskie] florentynka [malopolskie] Anashar [malopolskie] kenny (Kraków, Przemyśl) [malopolskie] szami [malopolskie] brunka [malopolskie] 2411magdalenka [malopolskie] miniulka91 [malopolskie] Kinya (w miarę mozliwości - tylko Małopolska) [malopolskie] Jola+Rani+Sari [malopolskie] Jagienka (Kraków, Skawina) [malopolskie] sarunia-niunia (TARNÓW i w okolicy do 20 km) [malopolskie] sarenka_87 Quote
wegielkowa Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='Roszpunka'] Savahna, poproszę Cię o ogłoszenia - masz kobieto rękę :) SZUKAMY OSOBY DO WIZYTY PA W KRAKOWIE ! :multi: Roszpunko, poproszę Cię o domowy tymczas u Mamuni dla Sabuni-ma rękę:lol: La la la !!! Trzymać kciuki za Kraków. La la la! Minka pojedzie do Smoka Wawelskiego, ale nie jako owieczka:lol: A kto ją zawiezie? Quote
Incia Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Już??? Tak szybko??? Hurraaa!!! A Wy znów się za moimi plecami spacerkowałyście, siostry! O podłości, niegodziwości ludzka... Quote
Roszpunka Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 wegielkowa napisał(a): A kto ją zawiezie? Ty i ja, wiadomo ;) Quote
majowa Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 gdyby Minka mogła jechac poczatkiem grudnia my zawieziemy z Tztem :) a jak nie to dla innych psiaków w tym kierunku mogłby byc transport może zadziała prawo serii jeździmy raz w miesiącu po trasie teraz TZ w pracy zagramanicą Quote
Roszpunka Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 majowa napisał(a):gdyby Minka mogła jechac poczatkiem grudnia my zawieziemy z Tztem :) a jak nie to dla innych psiaków w tym kierunku mogłby byc transport moze zadziała prawo serii jezdzimy raz w miesiącu po trasie teraz TZ w pracy zagramanicą Dobrze wiedzieć, ale nie ma na co czekać. Jeżeli wizyta wypadnie pomyślnie, trzeba dziewczynkę zawozić do domku ekspresem. Jest coraz mocniej związana z moją mamą, lepiej niech się przywiązuje do swojej rodzinki. Pani, która dzwoniła, mieszka sama z mężem, w spokojnej okolicy, nie ma kota ani innego zwierzaka. Przedstawiłam Pani wszystkie problemy związane z Minką, wręcz odwodziłam ją od adopcji, proponowałam, że znajdę innego psiaka. Pani zdecydowała, że mimo obaw (nie miała nigdy psiaka z takimi problemami) chce dać Malutkiej dom. Swoją drogą, dla mojej mamy to też był pierwszy dzikus, z jakim miała do czynienia... Quote
wegielkowa Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Roszpunka napisał(a): Swoją drogą, dla mojej mamy to też był pierwszy dzikus, z jakim miała do czynienia... Mamo Roszpunkowa kielecka behawiorystko zgódź się na kolejnego kundla Albinkowego-Sabulindę Dominandę. Quote
Roszpunka Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Mamcia wstępnie zgodzona, tylko podróż daleką najpierw odbyć musi ... Kielecka Behawiorystka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - przekażę ;) Quote
wegielkowa Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='Roszpunka']I dowód na to, że dwa i pół tygodnia, to naprawdę dużo czasu, czyli Minka dziś: DTA (dzika trójca albiniastych) od dwóch i pół tygodnia jest w NDT ( najlepsze domy tymczasowe). Quote
wegielkowa Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='Roszpunka']Mamcia wstępnie zgodzona, tylko podróż daleką najpierw odbyć musi ... Kielecka Behawiorystka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - przekażę ;) Czyżby wybierała się ze mną w daleką krainę smoków wawelskich? Quote
Roszpunka Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 wegielkowa napisał(a):Czyżby wybierała się ze mną w daleką krainę smoków wawelskich? Podróż jeszcze dalsza - do górzystej krainy wilków i niedźwiedzi :) Quote
wegielkowa Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='Roszpunka']Podróż jeszcze dalsza - do górzystej krainy wilków i niedźwiedzi :) Eee, no to na Ameliówkę. Wilk jest na parkingu, a niedźwiedź Bruno 200m dalej. Quote
Roszpunka Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 wegielkowa napisał(a):Eee, no to na Ameliówkę. Wilk jest na parkingu, a niedźwiedź Bruno 200m dalej. Ty to zawsze wszystko musisz wiedzieć :eviltong: Quote
majowa Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Pewnie, im szybciej wyjedzie tym lepiej Ja transportem zawsze służe na tej trasie, choc ostatnio rzadko jeździmy może Minke kiedys spotkam na spacerze na mieście Quote
mag.da Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Łohoho, jakie tu wieści :crazyeye: Szansa na domek dla Minki i domowy tymczasik dla Sabuni - super, trzymam kciuki, żeby rozmowa dobrze poszła :multi: A Sabunia socjalizowała się dziś u mnie na kolankach :p Quote
savahna Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='Roszpunka'] SZUKAMY OSOBY DO WIZYTY PA W KRAKOWIE ! :multi: Podobno to miała byc super tajna wiadomość. Coś mi to zalatuje czarami jakemiś. Kobito ze składu wegla, to Ty na Sabacik w te swietokrzyskie jeździśż?!! Jeszcze nie słyszałam o adopcji po 4 godzinach funkcjonowania ogłoszenia...i to psiaka z problemami....Trzymam kciuki mooooocno. A metamorfoza Minki niesamowita. Cudny szczęsliwy(prawie) pies, nie dziwie się,ze sie Pani zakochała.:p Quote
wegielkowa Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='mag.da']Łohoho, jakie tu wieści :crazyeye: Szansa na domek dla Minki i domowy tymczasik dla Sabuni - super, trzymam kciuki, żeby rozmowa dobrze poszła :multi: A Sabunia socjalizowała się dziś u mnie na kolankach :p Mag.do czy Ty jesteś pewna, że chcesz Sabulindę oddać do domowego tymczasu??:cool3: Bo te Twoje kolanka:loveu:....... Co masz w kolanach, że psy chcą na NICH siedzieć:-o? Zdradź tę tajemnicę, proszę.:lol: Quote
wegielkowa Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='savahna']Podobno to miała byc super tajna wiadomość Wiesz, bo po 2 godzinach Twojego ogłoszenia Pani decyduje się na niegotowego psa. To Ty nas Savahno, przycisnęłaś, żeby już ogłoszenie Minuni zrobić. Podmień zdjęcia Minuli na Sabulindę i czaruj Savahno. Może Sabula też super ekspresem wyleci. I wreszcie będą mogła spokojnie zasypiać z myślą, że trzy kundle bure wydalone w siną dal (oby jak najdalej z cudownej świętokrzyskiej krainy). To i zawracać głowę przestanę miłym Ciotkom dogomaniaczkom:oops:. Quote
savahna Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='savahna'] Jeszcze nie słyszałam o adopcji po 4 godzinach funkcjonowania ogłoszenia...i to psiaka z problemami.... [quote name='wegielkowa']Wiesz, bo po 2 godzinach Twojego ogłoszenia Pani decyduje się na niegotowego psa. Coś drobne rozbieżności tu widzę. Ktoś się mija z prawdą...:eviltong: Podmień zdjęcia Minuli na Sabulindę i czaruj Savahno. Może Sabula też super ekspresem wyleci. Aż się boję...A jak nie zdążę skończyć, a ona wyleci....?!!!!:eek2: To i zawracać głowę przestanę miłym Ciotkom dogomaniaczkom:oops:. O czym Ty piszesz?!!!!:cool3::cool3::cool3: *************************************************************** Quote
wegielkowa Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Halo, halo Kraków. Tu Kielce. Dacie radę z wizytą PA u Pani Miniowej? Quote
wegielkowa Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 savahna napisał(a):*************************************************************** No jak to o czym?? O żebraniu Savahno, o żebraniu piszę. Pzdr Prokozkie Quote
Recommended Posts