Incia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Roszpunka napisał(a):Myślała o obiadku u mojej mamci ;) Ja bym zjadła kapuśniaka... Quote
Roszpunka Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Incia napisał(a):Ja bym zjadła kapuśniaka... Nie wiem, co było dziś w menu, gdyż nie zostałam zaproszona :placz: Quote
Incia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Roszpunka napisał(a):Nie wiem, co było dziś w menu, gdyż nie zostałam zaproszona :placz: Widocznie nie zasłużyłaś. Ważne że Minka ma doskonały catering. Quote
Roszpunka Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Incia napisał(a):Widocznie nie zasłużyłaś. Ważne że Minka ma doskonały catering. Jak nie zasłużyłam, jak zasłużyłam... A Minka jak nie zacznie się ruszać, to niedługo będzie gruba i nikt jej nie będzie chciał :eviltong: Quote
Incia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Roszpunka napisał(a):Jak nie zasłużyłam, jak zasłużyłam... A Minka jak nie zacznie się ruszać, to niedługo będzie gruba i nikt jej nie będzie chciał :eviltong: Powiedziałabym coś...ale nie powiem... Quote
Roszpunka Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Incia napisał(a):Powiedziałabym coś...ale nie powiem... Nie mów lepiej ... Dobranoc ;) Quote
Roszpunka Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Dzień dobry! Już nie śpimy, niestety ;) Quote
Incia Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Już bardzo długo nie śpimy...bo też nie za bardzo możemy...Pozdrówka! Quote
Roszpunka Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Minka kanapowa - zdjęcie z telefonu, ale mamcia nie mogła się powstrzymać i musiała uwiecznić ;) Quote
wegielkowa Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='Roszpunka']Minka kanapowa - zdjęcie z telefonu, ale mamcia nie mogła się powstrzymać i musiała uwiecznić ;) Kanapowo-pilotowa:lol: Quote
Roszpunka Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 wegielkowa napisał(a): Kanapowo-pilotowa:lol: Dobrze, że to piloty, a nie np flaszka czy cusik ;) Jeszcze by było, że mamcia małoletnią rozpija, a tak, to wiadomo, że dziewczynka zrelaksowana TV ogląda ;) Quote
andzia69 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 jestescie niemożliwe!:):) pomimo tragedii sytuacji zawsze mam usmiech jak czytam te wasze wypociny:):) Quote
wegielkowa Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 andzia69 napisał(a):jestescie niemożliwe!:):) pomimo tragedii sytuacji zawsze mam usmiech jak czytam te wasze wypociny:):) Andziu dobrze, ze czytasz, bo myślałam, że nie czytasz:roll:. Co się dzieje z Savahną, nie wiecie przypadkiem? Miała tu wpaść i Jej nie widać? Quote
savahna Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 O tej porze?! O tej porze to ja śpię czasami.....:diabloti: Ogłaszam Minke na małopolskę. http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-MINKA-sterylizowana-mala-lagodna-dlugowlosa-mlodziutka-suczka-W0QQAdIdZ328915907 Na razie na Tablicy nie przyjmuje, bo cos tam robia, ale jak juz bedzie mozna to tez zrobię, ale bezposrednio na Roszpunke , wiec przyjdzie mail do potwierdzenia.:-P Quote
wegielkowa Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [QUOTE=savahna;17969273 Ogłaszam Minke na małopolskę. P :calus: No to kolejny etap minkowej sztafety z przygodami do własnego domu. Oby jak najszybciej. Quote
Roszpunka Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 W jej sytuacji ważniejsze jest, żeby domek był odpowiedni, niż, żeby był szybko.... Quote
mag.da Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 wegielkowa napisał(a): Mag.do, a Sabulinda bawi się z koleżankami i Rezydentem? Tak, bawi się, a nawet się rozdokazywała i próbuje dominować - upatrzyła sobie Aksę, która jest bardzo uległa i co jakiś czas próbuje ją "ustawiać". Do Filipa, Korgiego i Soni ma respekt, bo są większe :p Dinę odganiała od miski :diabloti: Do mnie podchodzi coraz częściej, daje się chwilę posmyrać po pyszczku - mam na myśli na wybiegu, bo w boksie mogę ją wygłaskać całą, choć na razie raczej nie sprawia jej to przyjemności ;) Myślę, że Sabcia powinna zamieszkać w domu z ogrodem - jest bardzo czujna i szczekliwa, jak coś usłyszy, to podnosi taki alarm, że żaden intruz nie wejdzie :evil_lol: No i najlepiej w towarzystwie drugiego zrównoważonego psa. A Minka w porównaniu z Sabcią, to już całkiem domowy pies, z tego co widzę :lol: Quote
Roszpunka Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Minka jest bardzo domowa - nawet za bardzo ;) Wcale nie chce wychodzić z domu, za to chętnie do niego wraca. Ale na spacerkach poczyna sobie coraz śmielej, rozgląda się i chodzi na smyczy. Wróbelki ćwierkają, że wczoraj warczała na Węgielkową :diabloti: Quote
mag.da Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 haha, czyli obie stróżujące :evil_lol: A Sabcia znowu najchętniej cały dzień siedziałaby na zewnątrz. Quote
wegielkowa Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Roszpunka napisał(a): Wróbelki ćwierkają, że wczoraj warczała na Węgielkową :diabloti: Jakby Ci ktoś pełzał po Twoje osobistej podłodze i głośno mlaskał nad dwoma surowymi kurzymi sercami to byś też zaczęła warczeć:p Quote
Roszpunka Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 wegielkowa napisał(a):Jakby Ci ktoś pełzał po Twoje osobistej podłodze i głośno mlaskał nad dwoma surowymi kurzymi sercami to byś też zaczęła warczeć:p Naruszyłaś jej przestrzeń osobistą ;) Quote
savahna Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 wegielkowa napisał(a):Jakby Ci ktoś pełzał po Twoje osobistej podłodze i głośno mlaskał nad dwoma surowymi kurzymi sercami to byś też zaczęła warczeć:p To nie możesz sobie mielonego mięska w Tesco kupic, tylko psinie zabierasz serduszka?! ROSZPUNKA, powinnaś juz miec maila z Tablicy do potwierdzenia. Skończyłam Minke ogłaszac. Jakby wszyscy ludzie nagle zapragnęli ją mieć, i dla wszystkich nie starczyło to pamiętajcie o FIDZE od Andzi, bo ona tez zbiera chętnych dla Minki i Sabci Przypominam klonika albinkowych, dla tych co kłopoty z pamięcią mają FIGA Quote
malagos Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Roszpunko, a Mamcia nie zakochała się w suni tak bardzo, bardzo, bardzo i...........?No wiesz, odda ją?............ Quote
wegielkowa Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='savahna']To nie możesz sobie mielonego mięska w Tesco kupic, tylko psinie zabierasz serduszka?! Mięsko mielone, przecenione, zmarnowało się, bo Brunki nie zjadły:oops:, ONek nie zjadł:oops:. Dziwnie psy na nas patrzyły i na ten wyrób kulinarny- miały rację, taki przysmak to tylko ludzki człowiek da radę zjeść:evil_lol:. Quote
Recommended Posts