Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Roszpunka napisał(a):
Nie wiem, co było dziś w menu, gdyż nie zostałam zaproszona :placz:

Widocznie nie zasłużyłaś. Ważne że Minka ma doskonały catering.

Posted

Incia napisał(a):
Widocznie nie zasłużyłaś. Ważne że Minka ma doskonały catering.

Jak nie zasłużyłam, jak zasłużyłam... A Minka jak nie zacznie się ruszać, to niedługo będzie gruba i nikt jej nie będzie chciał :eviltong:

Posted

Roszpunka napisał(a):
Jak nie zasłużyłam, jak zasłużyłam... A Minka jak nie zacznie się ruszać, to niedługo będzie gruba i nikt jej nie będzie chciał :eviltong:

Powiedziałabym coś...ale nie powiem...

Posted

wegielkowa napisał(a):

Kanapowo-pilotowa:lol:

Dobrze, że to piloty, a nie np flaszka czy cusik ;) Jeszcze by było, że mamcia małoletnią rozpija, a tak, to wiadomo, że dziewczynka zrelaksowana TV ogląda ;)

Posted

andzia69 napisał(a):
jestescie niemożliwe!:):) pomimo tragedii sytuacji zawsze mam usmiech jak czytam te wasze wypociny:):)

Andziu dobrze, ze czytasz, bo myślałam, że nie czytasz:roll:.

Co się dzieje z Savahną, nie wiecie przypadkiem? Miała tu wpaść i Jej nie widać?

Posted

wegielkowa napisał(a):

Mag.do, a Sabulinda bawi się z koleżankami i Rezydentem?

Tak, bawi się, a nawet się rozdokazywała i próbuje dominować - upatrzyła sobie Aksę, która jest bardzo uległa i co jakiś czas próbuje ją "ustawiać".
Do Filipa, Korgiego i Soni ma respekt, bo są większe :p
Dinę odganiała od miski :diabloti:
Do mnie podchodzi coraz częściej, daje się chwilę posmyrać po pyszczku - mam na myśli na wybiegu, bo w boksie mogę ją wygłaskać całą, choć na razie raczej nie sprawia jej to przyjemności ;)
Myślę, że Sabcia powinna zamieszkać w domu z ogrodem - jest bardzo czujna i szczekliwa, jak coś usłyszy, to podnosi taki alarm, że żaden intruz nie wejdzie :evil_lol:
No i najlepiej w towarzystwie drugiego zrównoważonego psa.

A Minka w porównaniu z Sabcią, to już całkiem domowy pies, z tego co widzę :lol:

Posted

Minka jest bardzo domowa - nawet za bardzo ;) Wcale nie chce wychodzić z domu, za to chętnie do niego wraca. Ale na spacerkach poczyna sobie coraz śmielej, rozgląda się i chodzi na smyczy.

Wróbelki ćwierkają, że wczoraj warczała na Węgielkową :diabloti:

Posted

Roszpunka napisał(a):

Wróbelki ćwierkają, że wczoraj warczała na Węgielkową :diabloti:

Jakby Ci ktoś pełzał po Twoje osobistej podłodze i głośno mlaskał nad dwoma surowymi kurzymi sercami to byś też zaczęła warczeć:p

Posted

wegielkowa napisał(a):
Jakby Ci ktoś pełzał po Twoje osobistej podłodze i głośno mlaskał nad dwoma surowymi kurzymi sercami to byś też zaczęła warczeć:p

Naruszyłaś jej przestrzeń osobistą ;)

Posted

wegielkowa napisał(a):

To nie możesz sobie mielonego mięska w Tesco kupic, tylko psinie zabierasz serduszka?!
ROSZPUNKA, powinnaś juz miec maila z Tablicy do potwierdzenia.

Skończyłam Minke ogłaszac. Jakby wszyscy ludzie nagle zapragnęli ją mieć, i dla wszystkich nie starczyło to pamiętajcie o FIDZE od Andzi, bo ona tez zbiera chętnych dla Minki i Sabci
Przypominam klonika albinkowych, dla tych co kłopoty z pamięcią mają
FIGA

Posted

[quote name='savahna']To nie możesz sobie mielonego mięska w Tesco kupic, tylko psinie zabierasz serduszka?!
Mięsko mielone, przecenione, zmarnowało się, bo Brunki nie zjadły:oops:, ONek nie zjadł:oops:.
Dziwnie psy na nas patrzyły i na ten wyrób kulinarny- miały rację, taki przysmak to tylko ludzki człowiek da radę zjeść:evil_lol:.