savahna Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='mag.da']jeszcze dzisiejszy wilku: Eeee, przeciez to nie wilku tylko RSV a tego pieska ktoś poznaje? :icon_roc: Niby skad mamy wiedziec?!!! Przeciez to jakiś warszawski kundel przy budowie metra.:niewiem: Uploaded with ImageShack.us Ja pierdzielę...chyba mag.da w szoku byłaś, co? Ona do ogródka to nie za bardzo się nadaje...znaczy,żeby sobie tak sama tam przebywała....:evil_lol: Quote
erka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 To chyba nasz mały pershing:crazyeye:, w okopie większej koleżanki:eviltong:. Quote
mag.da Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Tunel kopany był zespołowo :p Zaczęła duża Saba, główną robotę wykonała Szarka :icon_roc:, a Sabunia na końcu przeprowadziła kontrolę jakości :smokin: pierś do przodu i wypatrujemy wroga :razz:: Uploaded with ImageShack.us Quote
anetta Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Do Chin chce się dokopać? :-D Lepiej nie pokazywać tego zdjęcia domkom z ogródkiem hahaha Quote
wegielkowa Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Robali szukają, bo jedzenia nie dostają. Quote
Roszpunka Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 anetta napisał(a):Do Chin chce się dokopać? :-D Lepiej nie pokazywać tego zdjęcia domkom z ogródkiem hahaha Szczególnie z takim wychuchanym i dopieszczonym ;) Quote
wegielkowa Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 savahna napisał(a):Ja pierdzielę...chyba mag.da w szoku byłaś, co? Ona do ogródka to nie za bardzo się nadaje...znaczy,żeby sobie tak sama tam przebywała....:evil_lol: Jak to się nie daje?? Właśnie dlatego się nadaje. Malutka ogrodniczka. Quote
wegielkowa Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Mały Komandos Grzebacz Ogródkowy podchodzi do ludziny! Polizała mnie kilkakrotnie w ręke, Ewelinka ją nawet głaskała. jak niewiele człowiekowi do szczęścia potrzeba:lol:. Jeszcze się okaże, że na smyczy będzie chodzić nasz Mały Perszing:lol: Uwielbiam ją. Quote
savahna Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Sabiszcze,śląsk http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierza...AdIdZ342744816 Quote
malagos Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 To zdjęcie ogonka z dziury jest warte nagrody Interpress! Genialne!! Quote
mag.da Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Dzięki malagos :lol: , nie wiem tylko, czy jego publikacja nie zaszkodzi reputacji Sabuni, bo ona wcale nie jest takim kopidołkiem ;) Ulubione zajęcie Sabuni, to zagryzanie Szarki: Ale przede wszystkim polowanie na wroga, czyli moje psy :lol: tam są :diabloti:: a może jednak tam :roll:: tak, na pewno tam :angryy:: Quote
savahna Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Wygolony brzuchol cudny.:loveu: W drugim wcieleniu chcę byc psem u mag.dy.:evil_lol: Quote
wegielkowa Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 savahna napisał(a):Wygolony brzuchol cudny.:loveu: W drugim wcieleniu chcę byc psem u mag.dy.:evil_lol: A ja suką:evil_lol: Magda, kapitalna ta historyjka obrazkowa z szukaniem obcych:diabloti: psów:diabloti: Quote
Incia Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 A ja sąsiadką, i to już teraz, nie chcę czekać! Przepiękna jest Sabunia, przecudowna po prostu. a taka mądrość z tych oczek bije... Quote
Agata P Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Suczka Sabulina :lol: na Kraków ogłoszona http://tablica.pl/oferta/saba-malawrazliwa-suczka-do-spokojnego-domuadopcja-IDBU9R.html Quote
Roszpunka Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 [quote name='Incia'] Przepiękna jest Sabunia, przecudowna po prostu. a taka mądrość z tych oczek bije... Na moje szczęście jej siostra aż tak bardzo mądra nie była ;) Quote
wegielkowa Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='mag.da'] a może jednak tam :roll:: Coś jej się wysypuje z brzuchola:crazyeye:. Doktor House nie zaszył:evil_lol:? Quote
Roszpunka Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 wegielkowa napisał(a):Coś jej się wysypuje z brzuchola:crazyeye:. Doktor House nie zaszył:evil_lol:? Ej kobito.... Doszył jeno frędzle, coby sucz gołym brzuszkiem nie świeciła... Ozdobne takie, nie widać? Quote
savahna Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='savahna'] W drugim wcieleniu chcę byc psem u mag.dy.:evil_lol: [quote name='wegielkowa']A ja suką:evil_lol: [quote name='Incia']A ja sąsiadką, INCIA...będziesz z nami na spacery chodzic?!:roll: [quote name='Agata P']Suczka Sabulina :lol: na Kraków ogłoszona Dziekuję za wsparcie:Rose:. I nie zostawiaj mnie już na lodzie bo Cię znajde....:evil_lol:...:grins: [quote name='Roszpunka']Na moje szczęście jej siostra aż tak bardzo mądra nie była ;) Była i to jeszcze bardziej...Taką chatę odstawioną na błysk i na dodatek pelną miłości w cztery godziny sobie załatwić to dopiero genialne:p Quote
Incia Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Zapraszam na bazarek dla Sabuni i Brunków! http://www.dogomania.pl/threads/220659-Big-bazar!!!gad%C5%BCety-rc-ciuchy-gry!!!na-psiaki-z-ameli%C3%B3wki!do-19.01-godz.-22. Quote
wegielkowa Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Wczoraj pokazała, że kocha swoją Pańcię okrutnie. Pańcią jest oczywiście Mag.da. Cała reszta ludzkości nie jest jej potrzebna do szczęścia. Quote
wegielkowa Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 malagos napisał(a):A jak to okazała? Ciekawam :) Niewidzialne nitki zaczepione są haczykami, z jednej strony do Magdy, a z drugiej strony do gałek ocznych Małego Komandosa. Gałki oczne Małego Komandosa są zmuszone do spoglądania tylko w jednym kierunku- Magdy:razz:. Quote
Recommended Posts