savahna Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Co ty Franczeska znowu kombinujesz?!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A kciukac będziemy, jak najbardziej. Przez te różne wieści z dogo to jak rodziny sunię sterylizowałam, myślałam,że zwariuje normalnie....:roll: Quote
wegielkowa Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Łapeczkowa panienka w obróżkach, szeleczkach. Całe ciało spowite uprzężą. Nie przeszkadzają paseczki? Ciekawe, czy piękna różowa sukienka posterylkowa też dopasowana będzie do pięknej modelki? Quote
Roszpunka Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Wczoraj okazało się, że Ares musi zmienić dom... Ponoć warczy i szczeka na dzieci... Niestety, brak jest dobrych chęci ze strony aktualnych opiekunów psa - Wilk ma zniknąć :-( Dzisiaj byłyśmy z Panią Jolą porobić mu zdjęcia do ogłoszeń, zastałyśmy smutnego, skołtunionego, oblepionego rzepami psa na łańcuchu... Uwięź ponoć tymczasowa, ale kto tak naprawdę wie... Pani domu bała się niego podejść i odpiąć Aresa do zdjęć. Na nas początkowo warczał, potem domagał się głasków od Pani Joli, podawał łapkę, przytulał się... Psiak po dziś dzień, nie został zaszczepiony. Taki jest dziś Wilk z Ameliówki... Quote
Roszpunka Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Tak wygląda zadbany, kochany, szczęśliwy domowy psiak... Quote
wegielkowa Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Już niedługo Wilku... pojedziesz na wakacje w takie miejsce, skąd żaden pies nie chce się wracać do nowego domku;), nawet koty bengalskie. Quote
erka Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Szkoda słów, czy oni nazwali go Ares? Jeżeli tak, to trzeba zmienić. Quote
wegielkowa Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [quote name='[B']erka;18229992]Szkoda słów, czy oni nazwali go Ares? Jeżeli tak, to trzeba zmienić. Oni. E R K A... A R E S... no tak,.. powinno być.... A R E K :lol:. Byli blisko. Quote
Roszpunka Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Biedny Wilk... Kiedy jedzie do Mag.dy? Quote
divia_gg Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 A to ten wilk co tak szybko znalazl dom, co mial miec swietnych ludzi? Masakra, juz nikomu nie mona ufac... Quote
Roszpunka Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 divia_gg napisał(a):A to ten wilk co tak szybko znalazl dom, co mial miec swietnych ludzi? Masakra, juz nikomu nie mona ufac... Ten sam, niestety... Quote
andzia69 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 biedny psiak...podobny trochę do schronowego Baronka:( czy ja juz się tu wpraszałam z bazarkiem? http://www.dogomania.pl/threads/219680-SUPER-SZYBKI-pos%C5%82ania-encyklopedia-%C5%9Bwi%C4%85teczne-czajniczki-i-inne-na-kieleckie-bidy Quote
wegielkowa Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Sabuńka jutro będzie sterylizowana. Quote
Incia Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Tylko żeby nie zwiała. Fartuszek powinna mieć w kolorze moro, ponieważ to jest mały komandos. Quote
savahna Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='Incia']Tylko żeby nie zwiała. Fartuszek powinna mieć w kolorze moro, ponieważ to jest mały komandos. Dżisus!!!Incia ty tez zainfekowana?!!! Juz nic nie jest normalne!!!!:evil_lol: Quote
Incia Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 savahna napisał(a):Dżisus!!!Incia ty tez zainfekowana?!!! Juz nic nie jest normalne!!!!:evil_lol: Wolno mi bredzić, bom właśnie z weekendowych wojaży wróciła. Quote
wegielkowa Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Incia napisał(a):Tylko żeby nie zwiała. Fartuszek powinna mieć w kolorze moro, ponieważ to jest mały komandos. Mały Komandos wystąpi chyba w różowym, prawda Mag.do? Savahno, spróbujemy..., no więc, wniosek do Wyroczni, zwanej Galopującą Bez Opamiętania: Czy Wilk może przyjąć robocze imię Ramzes?:roll: Quote
mag.da Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Tak, Mały Komandos wystąpi w różowym. Tylko nie wiadomo, jak długo różowa kreacja przetrwa :roll: Lekarz zawiadomiony, uprzedzony, uczulony, że ma pilnować, jak oka w głowie. Małpiszon dobierał się do drzwiczek transportera jeszcze zanim wyruszył z domu :roll: Quote
savahna Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Franczeska, bardzo prosimy...wstydu nam nie przynieś.:cool3::cool3::cool3: Quote
Agata P Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Ja to bym radziła nie w różowe ,ani moro tylko w takie jak mają ci co na torach lub drogach pracują....wściekły pomarańcz z elementami odblaskowymi:evil_lol: Quote
wegielkowa Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Agata P napisał(a):Ja to bym radziła nie w różowe ,ani moro tylko w takie jak mają ci co na torach lub drogach pracują....wściekły pomarańcz z elementami odblaskowymi:evil_lol: Dobry pomysł. A na głowie półmetrowe świąteczne migające rogi renifera:lol: Quote
savahna Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 wegielkowa napisał(a):Dobry pomysł. A na głowie półmetrowe świąteczne migające rogi renifera:lol: Jeszcze przywiazałabym 3 metrowe linki snujace się za nią po ziemi... Tak tylko sobie pisze....:roll: Ależ niestosowne żarty, jak słowo:lmaa:...taka suczynka grzeczna.:diabloti: Quote
wegielkowa Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 savahna napisał(a):Jeszcze przywiazałabym 3 metrowe linki snujace się za nią po ziemi... Jesli masz na myśli liny stalowe z 10kg ciężarkami na końcach, to mogą być 1 metrowe. Jest to styl linowy ( w przeciwieństwie do stylu dołkowego pies może poruszać łapkami). Quote
savahna Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='wegielkowa'] Savahno, spróbujemy..., no więc, wniosek do Wyroczni, zwanej Galopującą Bez Opamiętania: Czy Wilk może przyjąć robocze imię Ramzes?:roll: Hej:cool3: myslałam,że ustaliłysmy ostateczną wersję propozycji imienia dla Wilka, jaką erce przedstawiamy: RAMZES SANTA VALENTINO. I jak szefowo? Co? Przejdzie? Czy szefowa dzisiaj bez humorku, co?:saint1: [quote name='Agata P']Ja to bym radziła nie w różowe ,ani moro tylko w takie jak mają ci co na torach lub drogach pracują....wściekły pomarańcz z elementami odblaskowymi:evil_lol: Wreszcie...! Rozumiem,ze wracasz i wtapiasz się w klimat?!!! Może my tu trochę jak dr Hous(?), ale robote odwalamy i tak.:p:p:p A może bardziej.:eviltong: Quote
Recommended Posts