Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciekawe, co Sabunia w Noc Wigilijną Mag.dzie nagadała... A że pannica - komandoska (swoją drogą dobrze, że nie spadochroniarka) gadatliwa, to mogło być ciekawie...
Mag.da się nie odzywa, chyba jeszcze w szoku...

Posted

Sabunia mi powiedziała, że chętnie przeniosłaby się już do swojego domku z ogródkiem, w cichej, spokojnej okolicy, gdzie miałaby swoją pańcię, fajnego pieska do towarzystwa i teren do pilnowania - bo ona jest psem wybitnie stróżującym ;)

a tymczasem kilka zaległych zdjęć:

niestety rozmazane, bo aparat nie nadąża ;):

Posted

Jak ktoś nie wie, jak wyglądają szczęśliwe psy, przepraszam, suki, niech pojedzie do Mag.dy:lol::lol::lol:
Sie dowie:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

wegielkowa napisał(a):
Mozna styropian od wewnątrz okleić np. starym różowym:lol: wełnianym kocem, ale wtedy budka będzie nazywać się nie
Namiot Małego Komandosa, a Komnata Princessy:lol:. No i czas wykonania się wydłuży do 73minut,:p

Jeżeli juz cos do środka, to nie nasiąkający koc, tylko folia bąbelkowa, tez bardzo ciepła:).
Co prawda takie budki styropianowe robiłam tylko dla kotów, ale dla małych psiaków z pewnością też świetne.

Posted

erka napisał(a):
Jeżeli juz cos do środka, to nie nasiąkający koc, tylko folia bąbelkowa, tez bardzo ciepła:).
A Derekcja z całem szacunem, niech sama sobie śpi na folii bąblowej:diabloti: a psom da spokojnie się wyspać na różowym wełnianym kocyku.

Posted

O, widzę mag.do,że Ramzes już wyczesany pięknie:). Bo trafił do Ciebie tak skołtuniony , jak po tułaczce, a nie miesięcznym pobycie w domu.
Widać tez amator piłeczek:). A jak z Toscą się dogaduje?

Posted

Ramzes dogaduje się ze wszystkimi dziewczynami, a z Toscą najlepiej. Świetnie się razem bawią.
On nie zachowuje się, jak stary pies - kocha biegać za piłką, bryka, podskakuje - myślę, że to kilkulatek, tylko bardzo zaniedbany.
Górne kły ma tylko trochę starte, a dolne nie są starte, tylko połamane.
Sierść jest w stanie tragicznym - jeden filc, nie można zobaczyć skóry, matowa, lepka od brudu, śmierdząca, pełno dredów i rzepów.
Dzisiaj pół dnia go wyczesywałam - na szczęście uwielbia to i sam się nadstawia. Wszystko go swędzi.
Wyczesałam dużo tego syfu, jeszcze ogon mi został, ale do tego potrzebuję pomocnika, bo to jeden wielki dred, nie wiem, czy nie trzeba będzie wyciąć.
Do ideału jeszcze daleko, ale chociaż już powietrze mu dotrze do skóry.

Posted

Nie ma jak psiak, który z kochającego domku trafia nagle do hoteliku... Nieprawdaż Ramzesie Piękny?

Mag.do - dziękuję Ci z całego serca, kiedy go zobaczyłam na tym łańcuchu, załamałam się kompletnie.

Posted

Jadę do Siewierza (łod Siewierza jechol wóz, malowane panny wiózł) 09.01.2012. Muszę być tam dokładnie na 9tą rano. Wracam z Siewierza do Kielc o 12.30.

Słuchajcie, a kto jest na dogo od ONków?