Roszpunka Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 [quote name='Incia']Pomyliły się Ciotunie. 367 złotych. To lecę poprawiać, coby nas o przekręty finansowe nie podejrzewano :razz: Quote
wegielkowa Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 malagos napisał(a):Takie budki by były rewelacyjne też dla bezdomnych kotów, nie? Właśnie zamierzam zrobić takową dla moich 6 kotów bezdomnych-zapomniałam napisać. Quote
Roszpunka Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 Ciekawe, co Sabunia w Noc Wigilijną Mag.dzie nagadała... A że pannica - komandoska (swoją drogą dobrze, że nie spadochroniarka) gadatliwa, to mogło być ciekawie... Mag.da się nie odzywa, chyba jeszcze w szoku... Quote
mag.da Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Sabunia mi powiedziała, że chętnie przeniosłaby się już do swojego domku z ogródkiem, w cichej, spokojnej okolicy, gdzie miałaby swoją pańcię, fajnego pieska do towarzystwa i teren do pilnowania - bo ona jest psem wybitnie stróżującym ;) a tymczasem kilka zaległych zdjęć: niestety rozmazane, bo aparat nie nadąża ;): Quote
mag.da Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 też bym tak uciekała, jakby mnie wilk gonił :shake: Quote
mag.da Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Mały Komandos na spacerku :diabloti:: i zbliżenie :evil_lol:: Quote
savahna Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Mag.da co Ty robisz tym psiakom,ze one takie smutne straaasznie?!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wegielkowa Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Jak ktoś nie wie, jak wyglądają szczęśliwe psy, przepraszam, suki, niech pojedzie do Mag.dy:lol::lol::lol: Sie dowie:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Roszpunka Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Byłam widziałam - ciasteczka haszyszowe suczynom podaje ;) Nic dziwnego, że się tak psinkom mordki cieszą :evil_lol: Quote
Incia Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Każdy sposób dobry:evil_lol: Bazar na dniach się wyszykuje, Sabuni jeszcze bardziej się humor poprawi, jak długów mieć nie będzie... Quote
erka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 wegielkowa napisał(a): Mozna styropian od wewnątrz okleić np. starym różowym:lol: wełnianym kocem, ale wtedy budka będzie nazywać się nie Namiot Małego Komandosa, a Komnata Princessy:lol:. No i czas wykonania się wydłuży do 73minut,:p Jeżeli juz cos do środka, to nie nasiąkający koc, tylko folia bąbelkowa, tez bardzo ciepła:). Co prawda takie budki styropianowe robiłam tylko dla kotów, ale dla małych psiaków z pewnością też świetne. Quote
wegielkowa Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 erka napisał(a):Jeżeli juz cos do środka, to nie nasiąkający koc, tylko folia bąbelkowa, tez bardzo ciepła:). A Derekcja z całem szacunem, niech sama sobie śpi na folii bąblowej:diabloti: a psom da spokojnie się wyspać na różowym wełnianym kocyku. Quote
mag.da Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='savahna'] RAMZES SANTA VALENTINO Oto i ON. "siad, daj łapę" :p: Uploaded with ImageShack.us Quote
erka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 O, widzę mag.do,że Ramzes już wyczesany pięknie:). Bo trafił do Ciebie tak skołtuniony , jak po tułaczce, a nie miesięcznym pobycie w domu. Widać tez amator piłeczek:). A jak z Toscą się dogaduje? Quote
mag.da Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Ramzes dogaduje się ze wszystkimi dziewczynami, a z Toscą najlepiej. Świetnie się razem bawią. On nie zachowuje się, jak stary pies - kocha biegać za piłką, bryka, podskakuje - myślę, że to kilkulatek, tylko bardzo zaniedbany. Górne kły ma tylko trochę starte, a dolne nie są starte, tylko połamane. Sierść jest w stanie tragicznym - jeden filc, nie można zobaczyć skóry, matowa, lepka od brudu, śmierdząca, pełno dredów i rzepów. Dzisiaj pół dnia go wyczesywałam - na szczęście uwielbia to i sam się nadstawia. Wszystko go swędzi. Wyczesałam dużo tego syfu, jeszcze ogon mi został, ale do tego potrzebuję pomocnika, bo to jeden wielki dred, nie wiem, czy nie trzeba będzie wyciąć. Do ideału jeszcze daleko, ale chociaż już powietrze mu dotrze do skóry. Quote
savahna Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 No cudo nie pies...:loveu: Ledwo przyszedł do mag.dy już wypiekniał....:lol::lol::lol: Quote
Roszpunka Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Nie ma jak psiak, który z kochającego domku trafia nagle do hoteliku... Nieprawdaż Ramzesie Piękny? Mag.do - dziękuję Ci z całego serca, kiedy go zobaczyłam na tym łańcuchu, załamałam się kompletnie. Quote
wegielkowa Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Jadę do Siewierza (łod Siewierza jechol wóz, malowane panny wiózł) 09.01.2012. Muszę być tam dokładnie na 9tą rano. Wracam z Siewierza do Kielc o 12.30. Słuchajcie, a kto jest na dogo od ONków? Quote
Roszpunka Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Linssi... :evil_lol: Popytam, są na dogo onkowe ciotki... Quote
Zuzka2 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Można psiaka wkleić tu: http://www.dogomania.pl/threads/8669-Owczarki-Niemieckie-do-adopcji.-Og%C5%82aszajcie-te%C5%BC-ONki-na-www.owczarki.eu! http://owczarki.eu/ Quote
Linssi Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ciotuchny, na kogo kontakt w sprawie Ramzesa? wklejony juz na owczarki.eu Quote
mag.da Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 jeszcze dzisiejszy wilku: Tu widać braki w uzębieniu - brak siekaczy, a kły połamane. Chyba wybite :roll: a tego pieska ktoś poznaje? :icon_roc: Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts