wegielkowa Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='savahna']Są!!! U mnie. Wielka koperta, kurde... no ogromna....Święta idą robię porządki...może byc zagrożona.:eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE] Czy coś się rusza w tej kopercie? Quote
mag.da Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Roszpunka']Węgielkowa - muszę przekazać Ci kilka rzeczy i dokumenty dla Wyroczni. Daj znać, kiedy znajdziesz chwilę. [/QUOTE] To ja bym przy okazji prosiła o przekazanie Sabuniowego osprzętu - obróżki z adresówką i szelek, bo nie mamy jak ćwiczyć :painting: Quote
Roszpunka Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='mag.da']To ja bym przy okazji prosiła o przekazanie Sabuniowego osprzętu - obróżki z adresówką i szelek, bo nie mamy jak ćwiczyć :painting:[/QUOTE] O tym właśnie piszę - a także o eleganckim wdzianku różowym :) Quote
Incia Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 widzę, że się reszta ciotek obudziła po wczorajszych sabuniowych imieninach? Węgielkowo-tyż mam cosik dla Ciebie. Quote
Roszpunka Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='Incia']widzę, że się reszta ciotek obudziła po wczorajszych sabuniowych imieninach? Węgielkowo-tyż mam cosik dla Ciebie.[/QUOTE] Umówiłam się z Węgielkową na dziś wieczór :cool3: za godzinkę jadę na Szydłówek, mogę zabrać i przekazać. Quote
Incia Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 O proszę, panny już się na repetę umawiają:evil_lol: A ja się z Węgielkową umówić odrębnie nie mogę???;) Quote
Roszpunka Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='Incia']O proszę, panny już się na repetę umawiają:evil_lol: A ja się z Węgielkową umówić odrębnie nie mogę???;)[/QUOTE] Możesz, a jakże :) Quote
savahna Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='wegielkowa']Czy coś się rusza w tej kopercie?[/QUOTE] Mam wrażenie,ze adresówki, ale pewna nie jestem.....:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: No mnie tu juz nie powinno byc.:cool3::cool3: Quote
Roszpunka Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Śmiej się, śmiej Małpiszonku... Ja prawie osiwiałam przez Ciebie. Quote
andzia69 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='wegielkowa']Zapomniałam powiedzieć andzi69, że dwie butelki źródlanej wody zostawiłyśmy wczoraj pod schroniskiem, bo ciekło i savahna nogi sobie moczyła w moim aucie. Cudowna woda towarzyszyła nam w wycieczce do mag.dy, w drodze powrotnej postanowiłam podzielić się skarbem z dyrekcją schroniska w podzięce za wypożyczenie sprzętu hyclowego.[/QUOTE] hmmm...a ja się zastanawialam, czy ktoś jakąś truciznę do tych butelek wlał i naszym psom przywiozł!:mad:i wylałam zawartość:cool3: Quote
wegielkowa Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='andzia69']hmmm...a ja się zastanawialam, czy ktoś jakąś truciznę do tych butelek wlał i naszym psom przywiozł!:mad:i wylałam zawartość:cool3:[/QUOTE] Nieeeeeeeeeeee ee eee e e:placz: !!!! Woda cudowna w ilosci 2l wyrzucona jak pies:shake:. Świętokradztwo ze strony andzi69:angryy:. Quote
Roszpunka Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Za to teren schroniska poświęcony :evil_lol: Quote
Roszpunka Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 W poście numer 6 umieściłam rozliczenie Ameliówkowych sierotek. Wiedźmo - sprawdź i zatwierdź proszę :p Quote
wegielkowa Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Mniej więcej tak było. Dzięki Roszpunko. Trochę horroru było, zwłaszcza na początku, ale teraz będzie tylko lepiej i lepiej. Quote
wegielkowa Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='mag.da']Uśmiechnięty małpiszon pozdrawia: Rozbrajająca jest. A mądra jak pies Cywil albo Szarik. Quote
savahna Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='wegielkowa']Rozbrajająca jest. A mądra jak pies Cywil albo Szarik. ........:diabloti:........... Quote
savahna Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [U][B]Szarik [/B][/U]na małopolskę ogłoszony.:p [URL]http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-SABA-mala-rezolutna-mloda-suczka-ADOPCJA-W0QQAdIdZ336922634[/URL] Następnym razem w pakiecie z Marusią zrobię...[URL="http://smajliki.ru/smilie-964919271.html"][IMG]http://s17.rimg.info/16c88a2aba1493a5f5b187fa6f7614ae.gif[/IMG][/URL] Quote
wegielkowa Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='savahna'][U][B]Szarik [/B][/U]na małopolskę ogłoszony.:p [URL]http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-SABA-mala-rezolutna-mloda-suczka-ADOPCJA-W0QQAdIdZ336922634[/URL] Następnym razem w pakiecie z Marusią zrobię...[URL="http://smajliki.ru/smilie-964919271.html"][IMG]http://s17.rimg.info/16c88a2aba1493a5f5b187fa6f7614ae.gif[/IMG][/URL][/QUOTE] Najbardziej do Marusi podobna jest Er. Rozplecie dredy i już Maruzia gotow! Masz Jej zdjęcia? Quote
Roszpunka Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='wegielkowa']Najbardziej do Marusi podobna jest Er. Rozplecie dredy i już Maruzia gotow! Masz Jej zdjęcia?[/QUOTE] Ale problem... Najwyżej się zrobi :eviltong: Quote
savahna Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='wegielkowa']Najbardziej do Marusi podobna jest Er. Rozplecie dredy i już Maruzia gotow! [U] Masz Jej zdjęcia?[/U][/QUOTE] Nie mam...mogłaby ewentualnie narysować, ale.................w tym wypadku, to wiesz [U]Aganiok[/U], nie o Big Er akurat chodzi, prawdaż?!:diabloti: A tu portfolio pełniutkie...nawet z szarikami.:eviltong::eviltong::eviltong: Szarusia juz w domku?! Bo se chciałam nocką poklikac bez sensu....:lol::lol::lol: Czy któregos szynszyla na wlkpolskę robic czy nie? Quote
wegielkowa Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Szarusia do ogłoszeń jak najbardziej. Szarusia i Sabusia. O jakiem szynszylu myslisz? Quote
savahna Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='wegielkowa']S O jakiem szynszylu [U]myslisz?[[/U]/QUOTE] Ja?! O żadnym.:smokin: Znaczy mozna? Sabunie, Szarke? Quote
wegielkowa Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Dziś dział hyclowy(ja i Roszpun) wspomagany był działem PR (Savana) przy odławianiu kotów-pająków (dzikie bengale). Zawiozłyśmy do magd.y i w związku z tym widziałyśmy się z Sabuńką. Mała franczeska podchodzi, liże po palcach i odbiega. Quote
Recommended Posts