wegielkowa Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Savahny nie ma na wątku od wczoraj. Czyżbyśmy zostawiły Ją w kociarni:crazyeye: u M.agdy? Quote
Roszpunka Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 wegielkowa napisał(a):Savahny nie ma na wątku od wczoraj. Czyżbyśmy zostawiły Ją w kociarni:crazyeye: u M.agdy? Eeeee, chyba nie.... Mag.da wstawiła by zdjęcia na kieleckim.... Quote
mag.da Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 No chyba, że siedzi na najwyższej gałęzi, to mogłam nie zauważyć :icon_roc: Quote
wegielkowa Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 mag.da napisał(a):No chyba, że siedzi na najwyższej gałęzi, to mogłam nie zauważyć :icon_roc: M.agdo, ile kuwet wstawiłaś:roll:? Quote
mag.da Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Kuwety cztery, a koty trzy... hmm :roll: Quote
Roszpunka Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Savahno, gdzie jesteś?:diabloti: (a może faktycznie wzięła sobie do serca konieczność socjalizowania latających kotów i uczy je korzystania z kuwetki :roll:) Kurczę, jak ona wytrzyma na kocich chrupkach? Quote
savahna Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Dobra, starczy już.Podsumujmy. :diabloti: Kuwety prawidłowo,że cztery ,bo z literatury wiem ,ze powinno być o jedną wiecej niz jest kotow (ja stosuje odwrotnie 2 koty = 1 kuweta) Ale ja, to jak wiadomo nie wszyscy... Jeśli załozenie bylo inne, to zbedne działanie, bo o ile wiem wegielkowa chodzi w krzoki....:eviltong::eviltong::eviltong: I jeszcze jedno mnie intryguje.Mag.da taka rozsadna i poważna kobitka...skad ten dowcip? Czyżby warsztaty korespondencyjne u wegielkowej?!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zamykamy temat zastepczy.Nudzi się? To psy po lasach zbierac.:p:p:p Quote
wegielkowa Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Magduniu, intryguje mnie tylko jedno- proszę o poważną odpowiedź (jak na rozsądną kobitę, nie chodzącą w krzoki przystało) czy w kociarni masz net???? Boję się, że po w.w. temacie zastępczym Savahna nie pojedzie ze mną na łów, na łów, towarzyszka ma, a na kieleckim wątku znowu temat o kuwetkach, na szczęście to ewelinka z Bigerem. Pzdr Prokozkie Sav- jedziemy po lasach w sobotę, czem Cię przekupić? Quote
mag.da Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 wegielkowa napisał(a):Magduniu, intryguje mnie tylko jedno- proszę o poważną odpowiedź (jak na rozsądną kobitę, nie chodzącą w krzoki przystało) czy w kociarni masz net???? Oczywiście, że mam net w kociarni. Super hiper tajne łącze, tylko dla chodzących po sufitach. I nic więcej w tym temacie nie mogę powiedzieć :ekmm: Quote
savahna Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Saba ogłoszona - pakiet, tym razem na świętokrzyskie (no czasem też trzeba) http://swietokrzyskie.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-SABA-mala-rezolutna-gladkowlosa-suczka-ADOPCJA-W0QQAdIdZ338555497 Mag.da mam prośbe. Zdaje się ,że wykorzystałam juz wszystkie jej zdjecia. Nie chciałabym kasować starszych ogłoszeń, niech sobie hulają. Teksty sobie moge produkować w dowolnej ilości, ale potrzebuję fot.... Przydałyby się też takie zdjęcia, które oddawałyby jej wielkość...no maleńkość powiedzmy.;) Jest szansa?:roll: Quote
mag.da Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Już kiedyś próbowałam ze zdjęciami na rękach, ale wychodzi na nich spłoszona, bo zdjęcia robił Paweł, a jego się jeszcze trochę boi. Ale przejrzę je jeszcze raz i choć jedno wstawię. Quote
wegielkowa Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Proszę Cię Rosputinko o zmniejszenie długu o 600zł w poście rozliczeniowym - wpłaciła BigaEra z pieniędzy na kieleckie psy.:lol: Dziękujemy Osobie!:loveu: Quote
Roszpunka Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 wegielkowa napisał(a):Proszę Cię Rosputinko o zmniejszenie długu o 600zł w poście rozliczeniowym - wpłaciła BigaEra.:lol: Dziękujemy Osobie!:loveu: Z przyjemnością wpisuję 6 stówek na plus i przyłączam się do podziękowań :loveu: Quote
Zuzka2 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Szukam transportu Kielce-Dąbrowa Górnicza (ew.Katowice) dla kota. 698 681 714 lub pw. Quote
wegielkowa Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Taka jestem sobie modelka piękna, dobrze mi u Magdy i już. Nie zabierać mnie stąd. Quote
erka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Pięknie pozuje ślicznotka:). Sabunię umówiłam w poniedziałek na sterylkę. Quote
Roszpunka Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 erka napisał(a): Sabunię umówiłam w poniedziałek na sterylkę. Na którą? Żebym wiedziała, kiedy kciuki trzymać ;) Quote
erka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Roszpunka napisał(a):Na którą? Żebym wiedziała, kiedy kciuki trzymać ;) Paweł ją zawiezie na 9.00 na Berberysową a odbierze po 16.00, o której dokładnie będzie ciachana nie wiem. Kciuki jak najbardziej potrzebne, zeby wszystko poszło ok, no i żeby nasza ślicznotka później nie majstrowała przy szwach. Oczywiście będzie miała fartuszek, mam nadzieję,że go nie zerwie. Quote
Roszpunka Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Sporo tych godzin kciukania ;) Nic to, damy radę :) Quote
Recommended Posts