Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wegielkowa napisał(a):
Savahny nie ma na wątku od wczoraj. Czyżbyśmy zostawiły Ją w kociarni:crazyeye: u M.agdy?

Eeeee, chyba nie.... Mag.da wstawiła by zdjęcia na kieleckim....

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Savahno, gdzie jesteś?:diabloti:

(a może faktycznie wzięła sobie do serca konieczność socjalizowania latających kotów i uczy je korzystania z kuwetki :roll:)

Kurczę, jak ona wytrzyma na kocich chrupkach?

Posted

Dobra, starczy już.Podsumujmy. :diabloti:
Kuwety prawidłowo,że cztery ,bo z literatury wiem ,ze powinno być o jedną wiecej niz jest kotow (ja stosuje odwrotnie 2 koty = 1 kuweta)
Ale ja, to jak wiadomo nie wszyscy...
Jeśli załozenie bylo inne, to zbedne działanie, bo o ile wiem wegielkowa chodzi w krzoki....:eviltong::eviltong::eviltong:
I jeszcze jedno mnie intryguje.Mag.da taka rozsadna i poważna kobitka...skad ten dowcip? Czyżby warsztaty korespondencyjne u wegielkowej?!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Zamykamy temat zastepczy.Nudzi się? To psy po lasach zbierac.:p:p:p

Posted

Magduniu, intryguje mnie tylko jedno- proszę o poważną odpowiedź (jak na rozsądną kobitę, nie chodzącą w krzoki przystało) czy w kociarni masz net????
Boję się, że po w.w. temacie zastępczym Savahna nie pojedzie ze mną na łów, na łów, towarzyszka ma, a na kieleckim wątku znowu temat o kuwetkach, na szczęście to ewelinka z Bigerem.
Pzdr Prokozkie
Sav- jedziemy po lasach w sobotę, czem Cię przekupić?

Posted

wegielkowa napisał(a):
Magduniu, intryguje mnie tylko jedno- proszę o poważną odpowiedź (jak na rozsądną kobitę, nie chodzącą w krzoki przystało) czy w kociarni masz net????

Oczywiście, że mam net w kociarni.
Super hiper tajne łącze, tylko dla chodzących po sufitach.
I nic więcej w tym temacie nie mogę powiedzieć :ekmm:

Posted

Saba ogłoszona - pakiet, tym razem na świętokrzyskie (no czasem też trzeba)
http://swietokrzyskie.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-SABA-mala-rezolutna-gladkowlosa-suczka-ADOPCJA-W0QQAdIdZ338555497

Mag.da mam prośbe. Zdaje się ,że wykorzystałam juz wszystkie jej zdjecia. Nie chciałabym kasować starszych ogłoszeń, niech sobie hulają. Teksty sobie moge produkować w dowolnej ilości, ale potrzebuję fot....
Przydałyby się też takie zdjęcia, które oddawałyby jej wielkość...no maleńkość powiedzmy.;)
Jest szansa?:roll:

Posted

Już kiedyś próbowałam ze zdjęciami na rękach, ale wychodzi na nich spłoszona, bo zdjęcia robił Paweł, a jego się jeszcze trochę boi.
Ale przejrzę je jeszcze raz i choć jedno wstawię.

Posted

wegielkowa napisał(a):
Proszę Cię Rosputinko o zmniejszenie długu o 600zł w poście rozliczeniowym - wpłaciła BigaEra.:lol:
Dziękujemy Osobie!:loveu:

Z przyjemnością wpisuję 6 stówek na plus i przyłączam się do podziękowań :loveu:

Posted

Roszpunka napisał(a):
Na którą? Żebym wiedziała, kiedy kciuki trzymać ;)

Paweł ją zawiezie na 9.00 na Berberysową a odbierze po 16.00, o której dokładnie będzie ciachana nie wiem.

Kciuki jak najbardziej potrzebne, zeby wszystko poszło ok, no i żeby nasza ślicznotka później nie majstrowała przy szwach. Oczywiście będzie miała fartuszek, mam nadzieję,że go nie zerwie.