Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mag.da']Ciekawe czy komandos równie zachwycony :cool3:[/QUOTE]
Erosław ma adres mailowy do Państwa, niech Erosław prześle zapytanie do Państwa.
Ciekawe jak spotkanie z sunią latłelkiem.

Posted

Jest dobrze. Relacje z pierwszych chwil z pewnością zda wegielkowa wieczorową porą.
Sabcia, wiadomo trochę rozkojarzona jeszcze, ale czas zdziała cuda.
Pani babcia według mnie rewelacja.:loveu:
Się porzadze...Troche nie fachowo, ale...TAAADAAAAM!

Posted (edited)

[quote name='savahna']

Różowe kocyki. Jola się ucieszy;).

Pan Stanisław napisał:
[FONT=Arial]Dzisiaj ostroznie wynioslem juz dwa razy zabezpieczona na szelkach i obrozy sunie[/FONT]
[FONT=Arial]przed dom. Nie chciala sie zalatwic, ale co cieszy wrocila do domu.[/FONT]
[FONT=Arial]Za drugim razem juz od garazu. Tez prosto do swojego legowiska.[/FONT]
[FONT=Arial]Jestem ostrozny i przezorny, nie dam sie zwiesc tej potulnosci i nie zwolnie ze smyczy.[/FONT]
[FONT=Arial]Na wszystko jest czas.[/FONT]

Edited by wegielkowa
Posted

anetta napisał(a):
Trzymam za malutką kciuki :))))

Macie wieści od Albinka?

Wczoraj w nocy spotkałam Albina na ulicy. Szedł ze swoją piękną Pańcią i towarzyszem życia Stockiem. Urósł bardzo. Cyknęłam zdjęcia. Roszpunia przesłalam Ci na maila.
Albin jest przytulas uroczy, niestety jest jakiś problem z sikaniem. Nie było i znowu się pojawił. Podsikuje czasami w domu i wychodząc z domu nie zdąża na trawnik i zaczyna siusiać w windzie.

Myślę, że Wyrocznia nie ma nic przeciwko zmianie tytułu wątku?

Posted

Wąglikowa, chętnie wstawiłabym fotki, ale od wczoraj strasznie mi internet muli i nie da rady, niestety...
A z posikiwaniem, zrobiłabym badanie moczu, może ma chłopak pęcherz przeziębiony.

Posted

Tytuł chyba można juz zmienić, bo sądzę, że pan stanie na głowie,zeby Sabunia u niego została, bo nie będzie chciał zawieść węgielkowej;).

Posted

Savahna, dlaczego pan od Sabuni nie chce zawieść wegielkowej, choć chętny by był ją samą gdzieś zawieźć , to już musisz sie dowiedzieć od niej samej, ja tam plotek roznosić nie bedę :eviltong:.

Posted

erka napisał(a):
Savahna, dlaczego pan od Sabuni nie chce zawieść wegielkowej, choć chętny by był ją samą gdzieś zawieźć , to już musisz sie dowiedzieć od niej samej, ja tam plotek roznosić nie bedę :eviltong:.

Oj ja bardzo przepraszam, ale jakas literówka mi się trafiła.Za szybko pisałam chyba....:oops:
Jakich plotek Erciu?:roll: Nie, no nie mów lepiej....:razz:

Posted

erka napisał(a):

Ja też, więc mnie Savahno nie pytaj, nie dowiesz się, dopóki Pan mnie nie zawiezie:p.