wegielkowa Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Komandos desantował w Żywcu:lol:. Wszyscy zachwyceni naszym Skarbem:lol: Quote
mag.da Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Ciekawe czy komandos równie zachwycony :cool3: Quote
Roszpunka Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Po SPA u Ciebie, może być wybredna jeżeli chodzi o ludzi i miejsce ;) Ale trzymam kciuki, żeby było OK. Quote
wegielkowa Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='mag.da']Ciekawe czy komandos równie zachwycony :cool3:[/QUOTE] Erosław ma adres mailowy do Państwa, niech Erosław prześle zapytanie do Państwa. Ciekawe jak spotkanie z sunią latłelkiem. Quote
savahna Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Jest dobrze. Relacje z pierwszych chwil z pewnością zda wegielkowa wieczorową porą. Sabcia, wiadomo trochę rozkojarzona jeszcze, ale czas zdziała cuda. Pani babcia według mnie rewelacja.:loveu: Się porzadze...Troche nie fachowo, ale...TAAADAAAAM! Quote
divia_gg Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='savahna'] Ile pies ma zmartwień, jaka słodka zafrapowana minka :loveu: Quote
wegielkowa Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 (edited) [quote name='savahna'] Różowe kocyki. Jola się ucieszy;). Pan Stanisław napisał: [FONT=Arial]Dzisiaj ostroznie wynioslem juz dwa razy zabezpieczona na szelkach i obrozy sunie[/FONT] [FONT=Arial]przed dom. Nie chciala sie zalatwic, ale co cieszy wrocila do domu.[/FONT] [FONT=Arial]Za drugim razem juz od garazu. Tez prosto do swojego legowiska.[/FONT] [FONT=Arial]Jestem ostrozny i przezorny, nie dam sie zwiesc tej potulnosci i nie zwolnie ze smyczy.[/FONT] [FONT=Arial]Na wszystko jest czas.[/FONT] Edited January 17, 2012 by wegielkowa Quote
Incia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Do twarzy Sabci w różu:loveu:Widać, że mądrego Pana dostała łobuzica. Quote
wegielkowa Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Incia napisał(a):Do twarzy Sabci w różu:loveu:Widać, że mądrego Pana dostała łobuzica. Ale różowy kocyk nie od pana Stasia dostała:p Quote
Roszpunka Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 To jak Ciotki, zmieniać tytuł, czy czekać, aż Komandos bez smyczy zacznie do ogrodu wychodzić? Quote
savahna Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Ja to bym poczekała, ale cóż ja tu moge.....:roll:...:p Quote
anetta Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Trzymam za malutką kciuki :)))) Macie wieści od Albinka? Quote
wegielkowa Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 anetta napisał(a):Trzymam za malutką kciuki :)))) Macie wieści od Albinka? Wczoraj w nocy spotkałam Albina na ulicy. Szedł ze swoją piękną Pańcią i towarzyszem życia Stockiem. Urósł bardzo. Cyknęłam zdjęcia. Roszpunia przesłalam Ci na maila. Albin jest przytulas uroczy, niestety jest jakiś problem z sikaniem. Nie było i znowu się pojawił. Podsikuje czasami w domu i wychodząc z domu nie zdąża na trawnik i zaczyna siusiać w windzie. Myślę, że Wyrocznia nie ma nic przeciwko zmianie tytułu wątku? Quote
Roszpunka Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Wąglikowa, chętnie wstawiłabym fotki, ale od wczoraj strasznie mi internet muli i nie da rady, niestety... A z posikiwaniem, zrobiłabym badanie moczu, może ma chłopak pęcherz przeziębiony. Quote
erka Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Tytuł chyba można juz zmienić, bo sądzę, że pan stanie na głowie,zeby Sabunia u niego została, bo nie będzie chciał zawieść węgielkowej;). Quote
savahna Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='erka']bo nie będzie chciał zawieźć węgielkowej;). No chyba,że będzie chciał...Tylko ciekawe dokąd...?!:evil_lol: Quote
wegielkowa Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 erka napisał(a):Tytuł chyba można juz zmienić,.:sweetCyb: Roszpunko jest zgoda od Wielkiej Góry. Quote
savahna Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Fotki Albinka. Pieseczek wyrósł na mini dobermanka. Ciekawe kto tak obstawiał? Zdjątko kiepskie, ale coś tam widać.... Quote
erka Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Savahna, dlaczego pan od Sabuni nie chce zawieść wegielkowej, choć chętny by był ją samą gdzieś zawieźć , to już musisz sie dowiedzieć od niej samej, ja tam plotek roznosić nie bedę :eviltong:. Quote
savahna Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 erka napisał(a):Savahna, dlaczego pan od Sabuni nie chce zawieść wegielkowej, choć chętny by był ją samą gdzieś zawieźć , to już musisz sie dowiedzieć od niej samej, ja tam plotek roznosić nie bedę :eviltong:. Oj ja bardzo przepraszam, ale jakas literówka mi się trafiła.Za szybko pisałam chyba....:oops: Jakich plotek Erciu?:roll: Nie, no nie mów lepiej....:razz: Quote
wegielkowa Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 erka napisał(a):Savahna, dlaczego pan od Sabuni nie chce zawieść wegielkowej, choć chętny by był ją samą gdzieś zawieźć , to już musisz sie dowiedzieć od niej samej, ja tam plotek roznosić nie bedę :eviltong:. Ja też, więc mnie Savahno nie pytaj, nie dowiesz się, dopóki Pan mnie nie zawiezie:p. Quote
anetta Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Dzięki za info o Albinku :)))) i nawet fota jest!! co prawda kiepska ale zawsze ihihihih Quote
savahna Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Incia napisał(a):Albin cudny. No, a jaka sliczna fotka.:diabloti: Ja mam troszku lepsza. O komentarz poprosze kogos kompetentnego(erka lub w.) Quote
Recommended Posts