Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest i tekścik ;)

[FONT=Arial] [/FONT]

[FONT=Arial]Trudno ja uchwycic bez ruchu, ciagle w biega, nie posiedzi na miejscu, jedynie na kanapie,[/FONT]
[FONT=Arial]ale nie chce tych samych zdjec powtarzac.[/FONT]
[FONT=Arial]Biega po ogrodzie, ale szuka wyjscia w plocie. Wraca do domu, kiedy sama zadecyduje. [/FONT]
[FONT=Arial]Nie slucha wezwania, ma swoj swiat. Jak calkiem zejdzie snieg, to zrobie zdjecia w ogrodzie.[/FONT]
[FONT=Arial]Rozwesela domownikow, jest w punkcie uwagi, jest najwazniejsza,rozpieszczana, przekarmiana[/FONT]
[FONT=Arial] i wszystko jej wolno.[/FONT]
[FONT=Arial] Swoje fizjologiczne potrzeby zalatwia w jednym miejscu, a od kiedy wychodzi na pole, to w ogrodzie.[/FONT]
[FONT=Arial]Pozdrawiam i do nastepnych zdjec suni w ogrodzie.[/FONT]
[FONT=Arial]
[/FONT]

Posted

Mała powinna mieć obróżkę z ID-em skoro szuka dziury w płocie. No i nie powinna być przekarmiana, bo jej to na zdrowie nie wyjdzie. Świetnie teraz wygląda :) Powinni uważać żeby im na głowę nie weszła i nie sterroryzowała rodzinki, żeby nie było płaczu że piesek gryzie :cool3::cool1:

• 1 month later...
Posted (edited)

[FONT=Arial] Pan Stanisław napisał:
Wiosna i krolestwo Suni. Dogaduja sie z ratlerkiem, choc nadal
[/FONT] [FONT=Arial]Sunia ulegla. Bardzo denerwuje sie na obcych i chyba bedzie gryzc.[/FONT]
[FONT=Arial]Nieufna do obcych i pilnuje ogrodow na dwoch posesjach. Biega od ulicy[/FONT]
[FONT=Arial]przez ogrody do plotu na grobli za domami. Jest kochana. Dziekujemy[/FONT]
[FONT=Arial]Na jednym ze zdjec "ostry start" do bramy.
[/FONT][FONT=Arial]

[/FONT][FONT=Arial]

[/FONT][FONT=Arial]

[/FONT][FONT=Arial]

[/FONT][FONT=Arial]

[/FONT][FONT=Arial]
[/FONT]

Edited by wegielkowa
  • 2 weeks later...
Posted

Ale się Sabci trafiło....taaaaaki duży teren.
Może biorąc pod uwagę jej ambicje to i większy,kilku hetarowy by się przydał, ale dobre i to....:evil_lol:
Wreszcie biega swobodnie i może się wykazać.Zarabia na żarełko.:p

Posted

savahna napisał(a):
Ale się Sabci trafiło....taaaaaki duży teren.
Może biorąc pod uwagę jej ambicje to i większy,kilku hetarowy by się przydał, ale dobre i to....:evil_lol:
Wreszcie biega swobodnie i może się wykazać.Zarabia na żarełko.:p

Najlepiej z zalewem i kawałkiem dwupasmówki, przechodzącej przez środek posesji.

Posted

Roszpunka napisał(a):
O budce zapomniałaś :cool3:
napisałam, ale zdanie się zrobiło za długie i skasowałam. ... bo i styropianowa budka by się komandosowi przydała i banda rozhisteryzowanych bab, bawiących się w podchody i ciuciubabkę...

Posted

[quote name='wegielkowa']napisałam, ale zdanie się zrobiło za długie i skasowałam. ... bo i styropianowa budka by się komandosowi przydała i banda rozhisteryzowanych bab, bawiących się w podchody i ciuciubabkę...[/QUOTE]
o Spajusiu zapomniałaś :p
no ładnie się potworzyca urządziła!

Posted

Przepraszam za spam, ale potrzebujemy pomocy, a odzew nikły:-(
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/226652-Maniek-wykrzywiona-%C5%82apka-dziura-na-ciele-i-w-sercu-i-jedno-marzenie-by-godnie-%C5%BCy%C4%87"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226652-Maniek-wykrzywiona-%C5%82apka-dziura-na-ciele-i-w-sercu-i-jedno-marzenie-by-godnie-%C5%BCy%C4%87[/URL]

Posted

[quote name='Roszpunka']Widziałam Albinka, był na spacerku, nie zbrzydł ani odrobinę ;)[/QUOTE]
Mój cudny, najwspanialszy Albinek:loveu:

Posted

[quote name='wegielkowa']A włąścicielka?[/QUOTE]

Ja nawet nie wiem, z kim był ana spacerku... Jego tylko widziałam, reszta świata zniknęła z oczu mych :oops:

[quote name='Incia']Mój cudny, najwspanialszy Albinek:loveu:[/QUOTE]
Noooo....:eviltong:

• 2 months later...
  • 4 months later...
Posted

[FONT=Arial]Ze Swiatecznymi Pozdrowieniami przesylam kilka zdjec naszej kochanej SUNI[/FONT]

[FONT=Arial]Przytyla i to mnie martwi, ale babcia twierdzi, ze kazdym posilkiem musi sie podzielic[/FONT]
[FONT=Arial]z pupilem, bo nie wystarczy jej to, co dostaje ( raz dziennie. )[/FONT]
[FONT=Arial]Juz ma trudnosci z wyskakiwaniem [/FONT][FONT=Arial]na fotel, czy tapczan. Za to spi na swoim poslaniu[/FONT]

[FONT=Arial] Wspanialego balu sylwestrowego i do uslyszenia.

[/FONT]
[FONT=Arial]

[/FONT]