Agata P Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Incia napisał(a):A czy ja też mogłabym się tak przytulić??? Incia a do kogo ?do męskich ramion czy Albinka :roll: Quote
Roszpunka Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Agata P napisał(a):Incia a do kogo ?do męskich ramion czy Albinka :roll: Pewnie i tu i tu ;) Quote
Roszpunka Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Jest i tekścik ;) [FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]Trudno ja uchwycic bez ruchu, ciagle w biega, nie posiedzi na miejscu, jedynie na kanapie,[/FONT] [FONT=Arial]ale nie chce tych samych zdjec powtarzac.[/FONT] [FONT=Arial]Biega po ogrodzie, ale szuka wyjscia w plocie. Wraca do domu, kiedy sama zadecyduje. [/FONT] [FONT=Arial]Nie slucha wezwania, ma swoj swiat. Jak calkiem zejdzie snieg, to zrobie zdjecia w ogrodzie.[/FONT] [FONT=Arial]Rozwesela domownikow, jest w punkcie uwagi, jest najwazniejsza,rozpieszczana, przekarmiana[/FONT] [FONT=Arial] i wszystko jej wolno.[/FONT] [FONT=Arial] Swoje fizjologiczne potrzeby zalatwia w jednym miejscu, a od kiedy wychodzi na pole, to w ogrodzie.[/FONT] [FONT=Arial]Pozdrawiam i do nastepnych zdjec suni w ogrodzie.[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] Quote
anetta Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Mała powinna mieć obróżkę z ID-em skoro szuka dziury w płocie. No i nie powinna być przekarmiana, bo jej to na zdrowie nie wyjdzie. Świetnie teraz wygląda :) Powinni uważać żeby im na głowę nie weszła i nie sterroryzowała rodzinki, żeby nie było płaczu że piesek gryzie :cool3::cool1: Quote
savahna Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Dżulietta?!:shiny: Tylko to cwaniackie spojrzenie...jakby Sabciowe....:hmmmm: Quote
wegielkowa Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 (edited) [FONT=Arial] Pan Stanisław napisał: Wiosna i krolestwo Suni. Dogaduja sie z ratlerkiem, choc nadal[/FONT] [FONT=Arial]Sunia ulegla. Bardzo denerwuje sie na obcych i chyba bedzie gryzc.[/FONT] [FONT=Arial]Nieufna do obcych i pilnuje ogrodow na dwoch posesjach. Biega od ulicy[/FONT] [FONT=Arial]przez ogrody do plotu na grobli za domami. Jest kochana. Dziekujemy[/FONT] [FONT=Arial]Na jednym ze zdjec "ostry start" do bramy. [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial] [/FONT] Edited May 2, 2012 by wegielkowa Quote
savahna Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Ale się Sabci trafiło....taaaaaki duży teren. Może biorąc pod uwagę jej ambicje to i większy,kilku hetarowy by się przydał, ale dobre i to....:evil_lol: Wreszcie biega swobodnie i może się wykazać.Zarabia na żarełko.:p Quote
wegielkowa Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 savahna napisał(a):Ale się Sabci trafiło....taaaaaki duży teren. Może biorąc pod uwagę jej ambicje to i większy,kilku hetarowy by się przydał, ale dobre i to....:evil_lol: Wreszcie biega swobodnie i może się wykazać.Zarabia na żarełko.:p Najlepiej z zalewem i kawałkiem dwupasmówki, przechodzącej przez środek posesji. Quote
Roszpunka Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 wegielkowa napisał(a):Najlepiej z zalewem i kawałkiem dwupasmówki, przechodzącej przez środek posesji. O budce zapomniałaś :cool3: Quote
wegielkowa Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Roszpunka napisał(a):O budce zapomniałaś :cool3: napisałam, ale zdanie się zrobiło za długie i skasowałam. ... bo i styropianowa budka by się komandosowi przydała i banda rozhisteryzowanych bab, bawiących się w podchody i ciuciubabkę... Quote
ewelinka_m Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='wegielkowa']napisałam, ale zdanie się zrobiło za długie i skasowałam. ... bo i styropianowa budka by się komandosowi przydała i banda rozhisteryzowanych bab, bawiących się w podchody i ciuciubabkę...[/QUOTE] o Spajusiu zapomniałaś :p no ładnie się potworzyca urządziła! Quote
wegielkowa Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='ewelinka_m']o Spajusiu zapomniałaś :p no ładnie się potworzyca urządziła![/QUOTE] O czem jeszcze zapmniała ja? Quote
paula_t Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Przepraszam za spam, ale potrzebujemy pomocy, a odzew nikły:-( [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/226652-Maniek-wykrzywiona-%C5%82apka-dziura-na-ciele-i-w-sercu-i-jedno-marzenie-by-godnie-%C5%BCy%C4%87"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226652-Maniek-wykrzywiona-%C5%82apka-dziura-na-ciele-i-w-sercu-i-jedno-marzenie-by-godnie-%C5%BCy%C4%87[/URL] Quote
Roszpunka Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 Widziałam Albinka, był na spacerku, nie zbrzydł ani odrobinę ;) Quote
wegielkowa Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='Roszpunka']Widziałam Albinka, był na spacerku, nie zbrzydł ani odrobinę ;)[/QUOTE] A włąścicielka? Quote
Incia Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='Roszpunka']Widziałam Albinka, był na spacerku, nie zbrzydł ani odrobinę ;)[/QUOTE] Mój cudny, najwspanialszy Albinek:loveu: Quote
Roszpunka Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [quote name='wegielkowa']A włąścicielka?[/QUOTE] Ja nawet nie wiem, z kim był ana spacerku... Jego tylko widziałam, reszta świata zniknęła z oczu mych :oops: [quote name='Incia']Mój cudny, najwspanialszy Albinek:loveu:[/QUOTE] Noooo....:eviltong: Quote
wegielkowa Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 http://www.dogomania.pl/forum/threads/230086-Ekskluzywny-bazarek-dla-Kielc!-Zapraszamy-do-10-sierpnia-godz-22!!! Quote
wegielkowa Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 [FONT=Arial]Ze Swiatecznymi Pozdrowieniami przesylam kilka zdjec naszej kochanej SUNI[/FONT] [FONT=Arial]Przytyla i to mnie martwi, ale babcia twierdzi, ze kazdym posilkiem musi sie podzielic[/FONT] [FONT=Arial]z pupilem, bo nie wystarczy jej to, co dostaje ( raz dziennie. )[/FONT] [FONT=Arial]Juz ma trudnosci z wyskakiwaniem [/FONT][FONT=Arial]na fotel, czy tapczan. Za to spi na swoim poslaniu[/FONT] [FONT=Arial] Wspanialego balu sylwestrowego i do uslyszenia. [/FONT][FONT=Arial] [/FONT] Quote
savahna Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Genialne.:lol: Ale faktycznie grubiutka jakaś taka.... Z Parkingu na salony.....:cool1: Quote
Recommended Posts