wegielkowa Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 (edited) savahna napisał(a):No, a jaka sliczna fotka.:diabloti: Ja mam troszku lepsza. O komentarz poprosze kogos kompetentnego(erka lub w.) Malutki Komandos już w cywilu:loveu:- różowe kocyki:lol:, białe ażury:lol:, brakuje koronkowego czepka z otworami na uszyska:razz:. Chyba jej zrobię na drutach:razz:. Tylko w jakim kolorze, bo ulubione moro Erosławy odpada, nie pasuje do cywila:evil_lol:. Roszpunka, należałoby dopisać w tytule, że pozostał jeszcze jeden z trzech odprysków z zakończonej akcji AMELIÓWKA. Odprysk Ramzes w domu, odprysk Albin w domu odprysk Szarka jeszcze nie w domu (na razie w raju). Edited January 19, 2012 by wegielkowa Quote
Incia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Ja tam może kompetentna nie jetem, ale muszę powiedzieć , że bardzo mi się Sabunia w ażurach podoba. Szczególnie, że do ludzia własnego przytulona... Quote
erka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Węgielkowa , Szarka przecie nie z Ameliówki , tylko Św. Katarzyny:razz:. Nie wiem tylko, czy te ażury w Sabunim guście, pewnie wolałaby poszaleć po ogrodzie, ale i na to przyjdzie czas.:) Quote
savahna Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 erka napisał(a):ale i na to przyjdzie czas.:) Tak...na wszystko przyjdzie czas....na to też.:roflt::roflt::roflt: Quote
wegielkowa Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 erka napisał(a):Węgielkowa , Szarka przecie nie z Ameliówki , tylko Św. Katarzyny:razz:. To przecież piszę, że odpryski... Savanna: "dzień dobry":mad: Quote
Roszpunka Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Ale te (jakże miłe) odpryski, bardziej obecne na kieleckim są... Mogę zmienić tytuł, tylko czy to ma sens? Poza tym wątek już przeniesiony do bardzo optymistycznego działu - po co do przeszłości wracać? Ale jak tam Dowództwo uważa. Quote
wegielkowa Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Roszpunka napisał(a):Ale te (jakże miłe) odpryski, bardziej obecne na kieleckim są... Mogę zmienić tytuł, tylko czy to ma sens? Poza tym wątek już przeniesiony do bardzo optymistycznego działu - po co do przeszłości wracać? Ale jak tam Dowództwo uważa. No rzeczywiście. Quote
Roszpunka Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Uzupełniłam rozliczenie na pierwszej stronie. Quote
wegielkowa Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 (edited) Edited January 21, 2012 by wegielkowa Quote
wegielkowa Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 donek ze św. katarzyny śpi przy piecu, nawet obszczekał juz kogos. Quote
wegielkowa Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 dalszy ciąg informacji z cudownego domku Małego Komandosa Sabunki, Pan Stanisław napisał: Chcialem jednak w mailu, bo obszerniej mozna wyrazic jak bardzo ja kochamy. Dziekuje za odnowienie kontaktu i troske o "sunie". Ma sie bardzo dobrze, jest kochana i przez wszystkich rozpieszczana. Lek przed ludzmi pozostal, ale mieszkanie babci opanowala i ciekawa zaglada w kazdy kat. Kiedy ktos sie pojawi natychmiast wskakuje na tapczan, gdzie spi i tam czuje sie najpewniej. Jest bardzo czujna, w nocy zaszczekala przy drzwiach balkonowych, moze zobaczyla koty, czy kuny. Pytanie: Jaka dostawala karme? Nie chce suchej , ani pedigree-junior, ani royal-canin, czy chappi. Gotujemy jej wolowinke, watrobke drobiowa z kasza, lub na zmiane z ryzem, lubi tez obrane miesko z udka. Dzisiaj bedzie gotowane z indyka. Babcia i tak dokarmia ja kanapeczkami. Jest wystraszona i szybko, czolgajac sie wraca z ogrodu do domu. Dobrze, ze zaraz do drzwi, a nie gdzies w kat i pod plot. Jest zawsze na dlugiej lince, ktorej nie przegryzie. Szelek nie zakladam, bo sie stresuje i wyczuwam, ze nie lubi. Prosze sie nie obawiac jestem ostrozny i pilnuje "skarbu" Domownikow poznaje, wita skulonymi uszkami machajac ogonkiem, ale nadal poddanczo wbija sie w swoje poslanko. Dlugo trwa to oswajanie, ale bedzie dobrze. No i co Wy na to? Quote
erka Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Myślę,że lepszy domek naszej małej artystce nie mógł sie trafić :loveu:. Czekamy jeszcze na fotki:). Quote
savahna Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='wegielkowa'] Savanna: "dzień dobry":mad:[/QUOTE] Och, przepraszam, nie zauwazyłam. Dzień dobry oczywiście.:lmaa: No fotki bardzo by sie przydały.:lol: Quote
Roszpunka Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Są jakieś wieści od naszych psiaków? Quote
savahna Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Rudziu, ale Ci się banerek zmienił.:p wegielkowa! Do tablicy!:cool3: Quote
wegielkowa Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 savahna napisał(a):Rudziu, ale Ci się banerek zmienił.:p wegielkowa! Do tablicy!:cool3: Do tablicy Stasia trzeba wywołać... Która na ochotnika?? Quote
Rudzia-Bianca Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 savahna napisał(a):Rudziu, ale Ci się banerek zmienił.:p wegielkowa! Do tablicy!:cool3: No nareszcie ktoś zauważył , savahnko kocham Cię :) Już myślałam że nikt nie widzi jakie mam piękne psy :) Quote
savahna Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='wegielkowa']Do tablicy Stasia trzeba wywołać... Która na ochotnika?? Ewelinka?!:diabloti: Quote
ewelinka_m Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 savahna napisał(a):Ewelinka?!:diabloti: Savahniu bo zaczne naliczanie :diabloti: Rudzia ja też widziałam i sie zachwycalam :p Quote
wegielkowa Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']No nareszcie ktoś zauważył , savahnko kocham Cię :) Już myślałam że nikt nie widzi jakie mam piękne psy :) To Ty masz psy? Ja myslałałam, że tylko ptactwo hodowlane:cool1: Quote
savahna Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 [quote name='wegielkowa']Do tablicy Stasia trzeba wywołać... Która na ochotnika?? [quote name='savahna']Ewelinka?!:diabloti: [quote name='ewelinka_m']Savahniu bo zaczne naliczanie :diabloti: Może raczej ktos inny :cool3: Pinczerek Albinek w męskich ramionach.:p Ale niunia słodka...:loveu: Ciekawe czy teraz dziewczyny odpuszczą Stasiowi ?!:evil_lol: Quote
wegielkowa Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 [quote name='savahna']Może raczej ktos inny :cool3: Pinczerek Albinek w męskich ramionach.:p Ale niunia słodka...:loveu: Ciekawe czy teraz dziewczyny odpuszczą Stasiowi ?!:evil_lol: Albinek:).. Quote
Recommended Posts