Roszpunka Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 To nie maczeta, to zwykły kij baseballowy :eviltong: Nigdzie nie napisałam, że akurat Wyroczni się oberwie ;) Quote
Incia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Lepiej niczym się nie zamachiwać, bo jeszcze Wiedźma urok rzuci straszliwy... Quote
Roszpunka Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Niech rzuca - może domki dadzą się zauroczyć i Sabunia trafi jak Minka... Albo Brunki ktoś (oprócz nas) pokocha... Quote
Incia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Pan Albin też ponoć szczęśliwy bardzo. Były wiadomości z minkowego domku? Quote
Roszpunka Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Nowych na razie nie było - upomnę się, ale nie chcę ich za bardzo dręczyć pytaniami ;) Quote
Incia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 I zobacz, nikogo nie ma oprócz nas. Śpią czy balują? Quote
Roszpunka Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Balują.... Sabunia pewnie już tańczy na stole ;) Quote
Incia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ona to niech się za naukę weźmie, gówniara jedna, a nie balety wciąż, giganty, i nie wiadomo co jeszcze. Kto ją będzie chciał, taką niewykształconą??? Quote
Roszpunka Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 I niewychowaną - w dodatku rozwydrzoną :evil_lol: Quote
Incia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Bezczelną i pyskatą...Ale urodnica z niej niesamowita. Myślę, że się pannica wyhulała, i teraz już spoważnieje. Quote
Roszpunka Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Obyś miała rację... Swoją drogą, to nie sądziłam, że ona taka wyszczekana jest :) Quote
Incia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Moje dziecko czarne też nie umiało szczekać, ale jak się nauczyło wreszcie, to korzysta, oj korzysta... Znajdzie się Sabuni domek, na pewno. tylko trzeba Ją paru rzeczy jeszcze nauczyć, oprócz szczekania. Quote
Rudzia-Bianca Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Incia']Moje dziecko czarne też nie umiało szczekać, ale jak się nauczyło wreszcie, to korzysta, oj korzysta... Znajdzie się Sabuni domek, na pewno. tylko trzeba Ją paru rzeczy jeszcze nauczyć, oprócz szczekania.[/QUOTE] Bianeczka zaczęła szczekać po ponad roku u mnie, był to jeden z szczęśliwszych dni dla mnie :) Był to taki znak że mi psisko normalnieje :) Za to listonosz już się tak nie cieszył:evil_lol: Quote
Roszpunka Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Ten etap Sabunia szczęśliwie ma za sobą :diabloti: Teraz kolej na dalszą naukę. Quote
wegielkowa Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Incia']Kto ją będzie chciał, taką niewykształconą??? Niewysterylizowaną to każdy niewykastrowany kawaler ją będzie chciał i wykształcenie sądzę, nieważne. Chyba czas jej zafundować ten zabieg u pana doktora. Quote
savahna Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='ewelinka_m']wczoraj już nie miałam siły spacery kilkugodzinne w deszczu jednak trochę męczą..:eviltong: Spaja nadal ma focha :diabloti: Przeszło mu już? Bo chcielibysmy go poddac kolejneju próbie charakteru.:lol: [quote name='wegielkowa'] Mikro Gigant wylizywał nos ewelinki... A czy my szukamy dt dla Sabci? Chyba znalazłam...Ej, wegielkowa- ninja wysil szare komórki i powiedz,ze myślisz o tym co ja.:evil_lol: Quote
wegielkowa Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='savahna'] Ej, wegielkowa- ninja wysil szare komórki. Wysilam, wysilam i widzę szarego kolesia w płetwach:diabloti: Quote
ewelinka_m Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 ciotki Sabuńkowe -Węgielkowa i Rozszpunka mam dla Was fanty z bazarku łapkowego Linssi :razz: Quote
Roszpunka Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='ewelinka_m']ciotki Sabuńkowe -Węgielkowa i Rozszpunka mam dla Was fanty z bazarku łapkowego Linssi :razz: A dla mnie też są :razz:? Quote
divia_gg Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 A ja mam dla Roszpunki, wegielkowej i Linnsi, ewab i Maji, wiec cale stado woze w samochodzie. Musimy sie jakos umowic na odbiory:) Quote
wegielkowa Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='ewelinka_m']ciotki Sabuńkowe -Węgielkowa i Rozszpunka mam dla Was fanty z bazarku łapkowego Linssi :razz: A dla mnie też są? Quote
savahna Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='wegielkowa']A dla mnie też są?[/QUOTE] Są!!! U mnie. Wielka koperta, kurde... no ogromna....Święta idą robię porządki...może byc zagrożona.:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Roszpunka Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Węgielkowa - muszę przekazać Ci kilka rzeczy i dokumenty dla Wyroczni. Daj znać, kiedy znajdziesz chwilę. Wielkie Umawianie się szykuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wegielkowa Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='divia_gg']A ja mam dla Roszpunki, wegielkowej i Linnsi, ewab i Maji, wiec cale stado woze w samochodzie. Musimy sie jakos umowic na odbiory:)[/QUOTE] Myślę, że najlepiej podłóż pod choinkę, koło Brunków. Będzie jak znalazł jak się spotkamy tam na wigilii. Przecież przyjedziesz z Ewelinką i Linssi. Jakieś specjalne zaproszenie trzeba zrobić dla Derekcji-poproszę Rudą Blankę. Roszpunka, jakoś podjadę wieczoronocą. Quote
Recommended Posts