Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ona to niech się za naukę weźmie, gówniara jedna, a nie balety wciąż, giganty, i nie wiadomo co jeszcze. Kto ją będzie chciał, taką niewykształconą???

Posted

Moje dziecko czarne też nie umiało szczekać, ale jak się nauczyło wreszcie, to korzysta, oj korzysta...
Znajdzie się Sabuni domek, na pewno. tylko trzeba Ją paru rzeczy jeszcze nauczyć, oprócz szczekania.

Posted

[quote name='Incia']Moje dziecko czarne też nie umiało szczekać, ale jak się nauczyło wreszcie, to korzysta, oj korzysta...
Znajdzie się Sabuni domek, na pewno. tylko trzeba Ją paru rzeczy jeszcze nauczyć, oprócz szczekania.[/QUOTE]

Bianeczka zaczęła szczekać po ponad roku u mnie, był to jeden z szczęśliwszych dni dla mnie :)
Był to taki znak że mi psisko normalnieje :)
Za to listonosz już się tak nie cieszył:evil_lol:

Posted

[quote name='Incia']Kto ją będzie chciał, taką niewykształconą???
Niewysterylizowaną to każdy niewykastrowany kawaler ją będzie chciał i wykształcenie sądzę, nieważne.
Chyba czas jej zafundować ten zabieg u pana doktora.

Posted

[quote name='ewelinka_m']wczoraj już nie miałam siły spacery kilkugodzinne w deszczu jednak trochę męczą..:eviltong: Spaja nadal ma focha :diabloti:

Przeszło mu już? Bo chcielibysmy go poddac kolejneju próbie charakteru.:lol:
[quote name='wegielkowa'] Mikro Gigant wylizywał nos ewelinki...
A czy my szukamy dt dla Sabci? Chyba znalazłam...Ej, wegielkowa- ninja wysil szare komórki i powiedz,ze myślisz o tym co ja.:evil_lol:

Posted

[quote name='wegielkowa']A dla mnie też są?[/QUOTE]
Są!!! U mnie. Wielka koperta, kurde... no ogromna....Święta idą robię porządki...może byc zagrożona.:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='divia_gg']A ja mam dla Roszpunki, wegielkowej i Linnsi, ewab i Maji, wiec cale stado woze w samochodzie. Musimy sie jakos umowic na odbiory:)[/QUOTE]

Myślę, że najlepiej podłóż pod choinkę, koło Brunków. Będzie jak znalazł jak się spotkamy tam na wigilii. Przecież przyjedziesz z Ewelinką i Linssi.
Jakieś specjalne zaproszenie trzeba zrobić dla Derekcji-poproszę Rudą Blankę.

Roszpunka, jakoś podjadę wieczoronocą.