erka Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Bardzo dziękujemy AgaG za sprawdzenie domku w Krakowie:loveu:. Jak już Agnieszka mówiła o nim w samych superlatywach, to rzeczywiście dom sie trafił Mince nieprzeciętny:). Trzymamy kciuki,żeby wszystko poszło dobrze, zeby nasza niunia nie zestresowała się zbytnio. Dlatego ciotki nie płaczcie :nono:. Quote
wegielkowa Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 07.07.2011 zobaczyłam po raz pierwszy Amelkę- Albinkę- Minusię ze swoją siostrzyczką Albinką Sabuńką. 4 miesiące. Dobrze, że nie doczekaliśmy 4 malutkich Minusiek... Zdążyliśmy z aborcją, choć w międzyczasie stał się cud i nastąpiło cudowne rozmnożenie psów, bo ten parking płodny jest... Niestety nie da się wysterylizować parkingu. No chyba, żeby się dało. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 No i powstał ( jest Alienka ;) dla wiadomo kogo ) :evil_lol: wiecie co robić podnosić , spamować, roznosić link gdzie się da ;-) i oczywiście jak coś się komu podoba kupować :smile: [FONT="][FONT=Book Antiqua]PSIO- KOCIE ZAKŁADKI DO KSIAŻEK - [/FONT][/FONT] [FONT="][FONT=Book Antiqua] wielki bazzarro zaprasza nowe wzory i kolory- kliknij[/FONT][/FONT] Quote
Incia Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Minka już pewnie na miejscu...Czekamy niecierpliwie na wieści! Quote
Rudzia-Bianca Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Incia napisał(a):Minka już pewnie na miejscu...Czekamy niecierpliwie na wieści! Oj czekamy czekamy niecierpliwie :) Quote
savahna Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='Incia']Minka już pewnie na miejscu...Czekamy niecierpliwie na wieści! [quote name='Rudzia-Bianca']Oj czekamy czekamy niecierpliwie :) Nnnnno..... Quote
wegielkowa Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='savahna']Nnnnno..... :siara::siara::siara: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 wegielkowa napisał(a)::siara::siara::siara: Ty nie gwiżdż tylko pisz i Alienki czekają ;) Quote
wegielkowa Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Rudzia-Bianca napisał(a):Ty nie gwiżdż tylko pisz i Alienki czekają ;) Alienki już dawno kupione:eviltong: Zobacz:eviltong: Wlazłam do domu i czekamy na zdjęcia, które Roszpunka napstrykała w ilości hurtowej. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 wegielkowa napisał(a):Alienki już dawno kupione:eviltong: Zobacz:eviltong: Wlazłam do domu i czekamy na zdjęcia, które Roszpunka napstrykała w ilości hurtowej. Już dawno zapisane ;) No to czekamy na ten hurt ;) Quote
Roszpunka Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 wegielkowa napisał(a): Wlazłam do domu i czekamy na zdjęcia, które Roszpunka napstrykała w ilości hurtowej. Hurt w ilości sztuk 3 :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Roszpunka napisał(a):Hurt w ilości sztuk 3 :evil_lol: Noż to hurt jak się patrzy ;) Quote
Roszpunka Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Wyjazd Minki do DOMKU :) ostatnie spojrzenie na swój pierwszy prawdziwy domek: i pierwsze kroki już w nowym domku: upatrzony spokojny kącik: pierwszy spacerek z nową Pańcią: ładne okolice, prawda? Quote
Roszpunka Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 wszystko pachnie jakoś inaczej... ostatnie spojrzenie w przeszłość: i poszła Minka ze swoją Pańcią, nawet się zołza za nami nie obejrzała... na pożegnanie pomachał nam za to Minkowy Pan... Szczęśliwego życia Dzikusko - Krakusko :) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Łezka w oku się zakręciła ... Szczęścia maleńka :) Ciotki jesteście niesamowite :) Quote
Roszpunka Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Niesamowita jest Minka :loveu:. Zasługuje na najlepsze psie życie, po tym wszystkim, co przeszła... Teraz pora na Sabunię :) Quote
savahna Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Rzeczywiście super robota dziewczyny.:p:p:p Quote
erka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Wszystkiego najlepszego maleńka:). I pomyśleć,że kiedyś to był jej dom... Uploaded with ImageShack.us A teraz otworzyłyście jej dziewczyny drzwi do nowego życia:). Szczególne podziękowania dla węgielkowej, za jej poświęcenie i upór w ratowaniu psiaków z Ameliówki:buzi:. Życzę równie dobrego domku Sabuni i bandzie Brunkowej:). Quote
wegielkowa Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Roszpunka napisał(a):Węgielkowa Wymiata :loveu: ... koks z drewutni.... A tak poważnie to dziś nie wymiata a wymięka. Quote
malagos Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Kibicowałam suniom od początku, i baaaaaaaaaardzo sie cieszę z tego domku dla Amelki! cudny wątek, i Wy jesteście cudne, i zdjecia, cudne........ Quote
wegielkowa Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 [quote name='erka'] Życzę równie dobrego domku Sabuni i bandzie Brunkowej:). I tego się trzymajmy;) Pomożecie:roll:? (Wyrocznio, dziękuję w imieniu Prostej Grupy Rakarsko-Hyclowej na Region Ameliówkowy) Quote
Roszpunka Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Wiedźmo od Wyroczni! W sprawie Brunka (i ekipy) możesz na mnie liczyć, bo wiesz, że ten Stary Niedźwiedź skradł mi serducho :) Quote
wegielkowa Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Incia napisał(a):A mnie się Kajtuniek śni co noc... Kajtuniek a potem Albinek.. Quote
Recommended Posts