wegielkowa Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 majowa napisał(a):Sabunia zmieniona nie do poznania :) Magdowy hotel powinien się nazywać METAMORFOZA. Czy jest gdzieś ranking najlepszych psich hoteli w Polsce? Quote
Rudzia-Bianca Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 No to gdyby ktoś miał za mało do hopania ;-) serdecznie zapraszam ;-) [FONT=Book Antiqua]ŚWIĄTECZNY SKLEPIK RUDZI [/FONT] Quote
savahna Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Rudzia, no nie wierzę....A kiedy te Twopje psiaczki odpoczna od klejenia?;) Quote
wegielkowa Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Rudziowe rewelacje jak zwykle rewelacyjne. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 savahna napisał(a):Rudzia, no nie wierzę....A kiedy te Twopje psiaczki odpoczna od klejenia?;) Wtedy kiedy ja nie mogę odpocząć i haruje na ich utrzymanie ;) Zresztą one to lubią zawsze kleju mogą się nawąchać za darmola ;) Quote
wegielkowa Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 [quote name='Rudzia-Bianca']W Zresztą one to lubią zawsze kleju mogą się nawąchać za darmola ;) A jaki to klej? Quote
Rudzia-Bianca Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 wegielkowa napisał(a):A jaki to klej? Nie moge reklamowac ;) A Ty lepiej uściślij którą kartkę chcesz Pinokiową ;) Quote
wegielkowa Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Rudzia-Bianca napisał(a):Nie moge reklamowac ;) A Ty lepiej uściślij którą kartkę chcesz Pinokiową ;) nr 17. za wywoławczą poproszę Pinokia Quote
anetta Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Łooo Albinek ma DS :multi: Przyszłam z metamorfoz zobaczyć foty Minki z Ds, a na pierwszej stronie widzę, Albinek :lol: Zapomniałam że został przeniesiony z innego wątku. Wątek śledziłam. A "sportowa sylwetka" to moja :jumpie: Bardzo się cieszę :multi: Jakieś foty by się przydały, pewnie przytył troszkę. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 wegielkowa napisał(a):nr 17. za wywoławczą poproszę Pinokia Wo matko no dobrze, będę tu zaglądać ;) Nie musisz mnie tak do tego zmuszać ;) Dzięki idę na bazar ;) Quote
Zuzka2 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Potrzebny pilnie transport z Krakowa do Kielc dla suni 10kg,bardzo grzecznej. tel.698 681 714 Quote
wegielkowa Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Czy Sabcia wykonała kolejny krok ku ludzkości? Quote
Roszpunka Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 anetta napisał(a):Łooo Albinek ma DS :multi: Przyszłam z metamorfoz zobaczyć foty Minki z Ds, a na pierwszej stronie widzę, Albinek :lol: Zapomniałam że został przeniesiony z innego wątku. Wątek śledziłam. A "sportowa sylwetka" to moja :jumpie: Bardzo się cieszę :multi: Jakieś foty by się przydały, pewnie przytył troszkę. Umówię się któregoś dnia na sesję Albinka. W końcu to mój prawie sąsiad :) Quote
majowa Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Zuzko ja najwcześniej 2 grudnia bedę jechała :( Quote
savahna Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Roszpunka a masz jakies wieści od krakowianki?:roll: Quote
Roszpunka Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 savahna napisał(a):Roszpunka a masz jakies wieści od krakowianki?:roll: Na razie nie mam, dziś zacznę się dopominać mailowo. Quote
wegielkowa Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Domowy tymczas dla Sabci chwilowo okupowany przez dzieciątko, złowione przez Erkę:razz:. Ukłony dla Roszpunkowej Mamci, słynnej behawiorystki od mikro psów. Quote
Zuzka2 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Wegielkowa co u kociarni?Te 2czarne koty wysłałam już chyba 100osobom...Jaki mają charakter?Korzystają z kuwety czy żyją na zewnątrz?Zaszczepione,wykastrowane już? Dziś jedna kobieta napisała konkretnie o czarne powyżej 3m-cy,a poniżej 8,więc wysłałam te,z tym,że o nich jest za mało info,żeby ktoś je chciał,no chyba,że jak się kocięta "skończą",czyli między styczniem a marcem-wtedy ludzie chcą wszelkie koty,byle by miały poniżej roku,a i roczne szybko idą do domów;-) Potrzebny transport do Krakowa z Kielc,Starachowic lub Radomia. Quote
wegielkowa Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Zuzka2 napisał(a):konkretnie o czarne powyżej 3m-cy,a poniżej 8 . Idealnie. Dzięki Zuzka za wysłanie tego 7miesięcznego czarnego kocurka przytulaśnego. Trzymam kciuki. Quote
Zuzka2 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 wegielkowa napisał(a):Idealnie. Dzięki Zuzka za wysłanie tego 7miesięcznego czarnego kocurka przytulaśnego. Trzymam kciuki. Ja go wysyłam w stałym pakiecie-hurtem wszelkim osobom piszącym o koty:-)Myślę,że już ze 100osób go oglądało,bo normalnie ostatnio znów inawazja-min.10maili dziennie o koty. Quote
savahna Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 wegielkowa napisał(a):Idealnie. Dzięki Zuzka za wysłanie tego 7miesięcznego czarnego kocurka przytulaśnego. Trzymam kciuki. Jakie śliczne zdanko. Aż Cie weglikowa nie poznaje, poważne takie jakieś.:eviltong: Ogłosiłam Sabcię na Kraków. Tadaaaam! http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-SABA-mala-rezolutna-mlodziutka-gladkowlosa-suczka-ADOPCJA-W0QQAdIdZ333142852 Quote
Roszpunka Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 To trzymamy kciuki za Kraków :) Może siostrzyczki zostaną sąsiadkami ;) Quote
wegielkowa Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Roszpunio, jutro melduję się z Sabcią o 9.00 u Mamci. Quote
Roszpunka Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Wiedźmo - stawię się :diabloti: Quote
Recommended Posts