Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

savahna napisał(a):
Rudzia, no nie wierzę....A kiedy te Twopje psiaczki odpoczna od klejenia?;)

Wtedy kiedy ja nie mogę odpocząć i haruje na ich utrzymanie ;)
Zresztą one to lubią zawsze kleju mogą się nawąchać za darmola ;)

Posted

Łooo Albinek ma DS :multi: Przyszłam z metamorfoz zobaczyć foty Minki z Ds, a na pierwszej stronie widzę, Albinek :lol: Zapomniałam że został przeniesiony z innego wątku. Wątek śledziłam. A "sportowa sylwetka" to moja :jumpie:
Bardzo się cieszę :multi:
Jakieś foty by się przydały, pewnie przytył troszkę.

Posted

anetta napisał(a):
Łooo Albinek ma DS :multi: Przyszłam z metamorfoz zobaczyć foty Minki z Ds, a na pierwszej stronie widzę, Albinek :lol: Zapomniałam że został przeniesiony z innego wątku. Wątek śledziłam. A "sportowa sylwetka" to moja :jumpie:
Bardzo się cieszę :multi:
Jakieś foty by się przydały, pewnie przytył troszkę.

Umówię się któregoś dnia na sesję Albinka. W końcu to mój prawie sąsiad :)

Posted

Wegielkowa co u kociarni?Te 2czarne koty wysłałam już chyba 100osobom...Jaki mają charakter?Korzystają z kuwety czy żyją na zewnątrz?Zaszczepione,wykastrowane już?
Dziś jedna kobieta napisała konkretnie o czarne powyżej 3m-cy,a poniżej 8,więc wysłałam te,z tym,że o nich jest za mało info,żeby ktoś je chciał,no chyba,że jak się kocięta "skończą",czyli między styczniem a marcem-wtedy ludzie chcą wszelkie koty,byle by miały poniżej roku,a i roczne szybko idą do domów;-)

Potrzebny transport do Krakowa z Kielc,Starachowic lub Radomia.

Posted

wegielkowa napisał(a):
Idealnie. Dzięki Zuzka za wysłanie tego 7miesięcznego czarnego kocurka przytulaśnego. Trzymam kciuki.

Ja go wysyłam w stałym pakiecie-hurtem wszelkim osobom piszącym o koty:-)Myślę,że już ze 100osób go oglądało,bo normalnie ostatnio znów inawazja-min.10maili dziennie o koty.