Incia Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 wegielkowa napisał(a):Kajtuniek a potem Albinek.. i inne też...Ale Albinek to jest number one! Co u Niego? Quote
wegielkowa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Roszpunka otrzymała informację drogą esemesową od nowych właścicieli Minki. Quote
savahna Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 erka napisał(a): Życzę równie dobrego domku Sabuni i bandzie Brunkowej:). wegielkowa napisał(a): Pomożecie:roll:? Z błogosławieństwem Wyroczni...no jak najbardziej.:eviltong: Quote
wegielkowa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 savahna napisał(a):Z błogosławieństwem Wyroczni...no jak najbardziej.:eviltong: Guślarka Wyrocznia Wiedźmowa z czornymi dredamy to nie błogosławi, a uroki rzuca i mikstury z ogona jaszczurki i zęba nietoperza przeżuwa, by mocy magicznej nabrały. Wyrocznio pomóż, a jak Ci zabraknie jakiegoś ważnego składnika do czarowania to mów śmiało - podeślemy;) Quote
Roszpunka Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='wegielkowa']Roszpunka otrzymała informację drogą esemesową od nowych właścicieli Minki. Pani napisała, że Minka powolutku się oswaja, nie ciągnie już tak strasznie na smyczy i załatwiła się na spacerku. Po domku chodzi z podniesionym ogonkiem :) Wstawiłam Minkę tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/21924-Metamorfozy/page309 Quote
Roszpunka Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Nadeszła era Brunka i jego ekipy: Decyzja Wiedźmy od Wyroczni, bądź też samej Wyroczni - zakładać Brunkom nowy wątek, czy jako Ameliówkowe sierotki do wątku zapisać i fotki na pierwszą wstawić? Quote
Rudzia-Bianca Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Ja to od tego pakowania paczek to omamy wzrokowe chyba już mam , ten pierwszy to co za niedźwiedź ???? A to drugie to przecież jest kielecka Morka Dobci .... Quote
wegielkowa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Skonsultowałam się telepatycznie z Wyrocznicą Erocznicą. Zasugerowała osobny wątek. Quote
Roszpunka Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Robić, czy ktoś inny się podejmuje? Quote
wegielkowa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='Rudzia-Bianca']Ja to od tego pakowania paczek to omamy wzrokowe chyba już mam , ten pierwszy to co za niedźwiedź ???? A to drugie to przecież jest kielecka Morka Dobci .... Rudziu nie czytasz wątku kieleckiego:shake:. To kultowy Bruno z Ameliówki. Quote
wegielkowa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Roszpunka napisał(a):Robić, czy ktoś inny się podejmuje? Niech Roszpunka się zgodzi na "robić". Dzięki:loveu:. Quote
Incia Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Nie wyobrażam sobie, żeby te miśki piękne kolejną zimę tam spędziły. Prowadzę rozmowy w domu w sprawie Kajtusia, ale chyba mi się nie uda...Boże, daj mi bogatego męża, kupię całą cholerna Ameliówkę! Quote
Rudzia-Bianca Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 wegielkowa napisał(a):Rudziu nie czytasz wątku kieleckiego:shake:. To kultowy Bruno z Ameliówki. No bez bicia się przyznaję , nie czytam , jak mam fazę bazarkową to tylko hopam i lepię i nawet nie wiem nic o niedźwiedziach ... l Quote
Rudzia-Bianca Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Incia napisał(a):...Boże, daj mi bogatego męża, kupię całą cholerna Ameliówkę! Ło matko co za deklaracja desperacka :) Uważaj bo Wyrocznia najwyroczniejsza tych jadów jaszczurek i odchodów ślimaka doda tyle do mikstury że Ci się jakiś milioner znajdzie byle pisolubny ... edycja oczywiście milioner PSIolubny PISonielubny :diabloti: Quote
Roszpunka Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='Rudzia-Bianca']Ło matko co za deklaracja desperacka :) Uważaj bo Wyrocznia najwyroczniejsza tych jadów jaszczurek i odchodów ślimaka doda tyle do mikstury że Ci się jakiś milioner znajdzie byle pisolubny ... Mnie milioner nie jest potrzebny - przydałyby się za to jego miliony... Incia, byle nie pisolubny ;) Quote
Incia Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Rudzia-Bianca napisał(a):Ło matko co za deklaracja desperacka :) Uważaj bo Wyrocznia najwyroczniejsza tych jadów jaszczurek i odchodów ślimaka doda tyle do mikstury że Ci się jakiś milioner znajdzie byle pisolubny ... edycja oczywiście milioner PSIolubny PISonielubny :diabloti: Nawet nie musi być jakiś bardzo piękny...Ale żeby lubił się PSItulać:lol: Quote
Roszpunka Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 PSItulanie i miliony to podstawa ;) Quote
andzia69 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 wegielkowa napisał(a):Skonsultowałam się telepatycznie z Wyrocznicą Erocznicą. Zasugerowała osobny wątek. i zaraz będziecie mieli 100 wątkow do oblatywania... a widzialyście te psiaki z dzialek? na ogólnym wrzucalam...ech...gdzie się nie obejrzeć tam psy:( a te z dzialek nieduże i krótkowłose... Quote
Roszpunka Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Wątek już jest http://www.dogomania.pl/threads/217817-Gang-Brunka-czyli-cztery-%C5%9Bwi%C4%99tokrzyskie-wyrzutki-w-pilnej-potrzebie... Poprawki, zastrzeżenia jutro. Wyganiam ogony na spacer i idę spać. Quote
wegielkowa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 andzia69 napisał(a):i zaraz będziecie mieli 100 wątkow do oblatywania... a widzialyście te psiaki z dzialek? na ogólnym wrzucalam...ech...gdzie się nie obejrzeć tam psy:( a te z dzialek nieduże i krótkowłose... Andziu, myślę, że niebawem wątek Albinek niespodziewanie rozszerzony o Wilka i Albina, będzie archiwalny. Została Sabunia do adopcji. A'propos, nikt nie dzwoni do Was o Figę, bo przecież to klon Sabunki? Quote
wegielkowa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='Roszpunka']Wątek już jest http://www.dogomania.pl/threads/217817-Gang-Brunka-czyli-cztery-%C5%9Bwi%C4%99tokrzyskie-wyrzutki-w-pilnej-potrzebie... Poprawki, zastrzeżenia jutro. Wyganiam ogony na spacer i idę spać. :loveu: Łoguny jaszczurek wyganiasz? Quote
andzia69 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 wegielkowa napisał(a):Andziu, myślę, że niebawem wątek Albinek niespodziewanie rozszerzony o Wilka i Albina, będzie archiwalny. Została Sabunia do adopcji. A'propos, nikt nie dzwoni do Was o Figę, bo przecież to klon Sabunki? o figę miałam jednego e-maila...i na tego e-maila pojechał Korgi;) więcej zapytań nie bylo... Quote
Roszpunka Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 wegielkowa napisał(a)::loveu: Łoguny jaszczurek wyganiasz? Z łóżka ogony psie wyganiam, bo leniom się na zimno wychodzić nie chce... psom znaczy... Quote
wegielkowa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='Rudzia-Bianca'] Uważaj bo Wyrocznia najwyroczniejsza tych jadów jaszczurek i odchodów ślimaka doda tyle do mikstury że Ci się jakiś milioner znajdzie byle psiolubny . Jak tego nie przeżuje z głowami pojąków i skrzydłami muchówek to nie zadziała:shake:. Quote
savahna Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Sabcia ogłoszona na śląsk http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-SABA-mala-rezolutna-mloda-gladkowlosa-suczka-ADOPCJA-W0QQAdIdZ331177234 Quote
Recommended Posts