Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

erka napisał(a):

Życzę równie dobrego domku Sabuni i bandzie Brunkowej:).

wegielkowa napisał(a):

Pomożecie:roll:?

Z błogosławieństwem Wyroczni...no jak najbardziej.:eviltong:

Posted

savahna napisał(a):
Z błogosławieństwem Wyroczni...no jak najbardziej.:eviltong:

Guślarka Wyrocznia Wiedźmowa z czornymi dredamy to nie błogosławi, a uroki rzuca i mikstury z ogona jaszczurki i zęba nietoperza przeżuwa, by mocy magicznej nabrały.
Wyrocznio pomóż, a jak Ci zabraknie jakiegoś ważnego składnika do czarowania to mów śmiało - podeślemy;)

Posted

Nadeszła era Brunka i jego ekipy:

Decyzja Wiedźmy od Wyroczni, bądź też samej Wyroczni - zakładać Brunkom nowy wątek, czy jako Ameliówkowe sierotki do wątku zapisać i fotki na pierwszą wstawić?

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Ja to od tego pakowania paczek to omamy wzrokowe chyba już mam , ten pierwszy to co za niedźwiedź ????
A to drugie to przecież jest kielecka Morka Dobci ....
Rudziu nie czytasz wątku kieleckiego:shake:. To kultowy Bruno z Ameliówki.

Posted

Nie wyobrażam sobie, żeby te miśki piękne kolejną zimę tam spędziły. Prowadzę rozmowy w domu w sprawie Kajtusia, ale chyba mi się nie uda...Boże, daj mi bogatego męża, kupię całą cholerna Ameliówkę!

Posted

wegielkowa napisał(a):
Rudziu nie czytasz wątku kieleckiego:shake:. To kultowy Bruno z Ameliówki.

No bez bicia się przyznaję , nie czytam , jak mam fazę bazarkową to tylko hopam i lepię i nawet nie wiem nic o niedźwiedziach ...
l

Posted

Incia napisał(a):
...Boże, daj mi bogatego męża, kupię całą cholerna Ameliówkę!

Ło matko co za deklaracja desperacka :)
Uważaj bo Wyrocznia najwyroczniejsza tych jadów jaszczurek i odchodów ślimaka doda tyle do mikstury że Ci się jakiś milioner znajdzie byle pisolubny ...

edycja
oczywiście milioner PSIolubny PISonielubny :diabloti:

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Ło matko co za deklaracja desperacka :)
Uważaj bo Wyrocznia najwyroczniejsza tych jadów jaszczurek i odchodów ślimaka doda tyle do mikstury że Ci się jakiś milioner znajdzie byle pisolubny ...

Mnie milioner nie jest potrzebny - przydałyby się za to jego miliony...

Incia, byle nie pisolubny ;)

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Ło matko co za deklaracja desperacka :)

edycja
oczywiście milioner PSIolubny PISonielubny :diabloti:

Nawet nie musi być jakiś bardzo piękny...Ale żeby lubił się PSItulać:lol:

Posted

wegielkowa napisał(a):
Skonsultowałam się telepatycznie z Wyrocznicą Erocznicą. Zasugerowała osobny wątek.

i zaraz będziecie mieli 100 wątkow do oblatywania... a widzialyście te psiaki z dzialek? na ogólnym wrzucalam...ech...gdzie się nie obejrzeć tam psy:( a te z dzialek nieduże i krótkowłose...

Posted

andzia69 napisał(a):
i zaraz będziecie mieli 100 wątkow do oblatywania... a widzialyście te psiaki z dzialek? na ogólnym wrzucalam...ech...gdzie się nie obejrzeć tam psy:( a te z dzialek nieduże i krótkowłose...

Andziu, myślę, że niebawem wątek Albinek niespodziewanie rozszerzony o Wilka i Albina, będzie archiwalny. Została Sabunia do adopcji. A'propos, nikt nie dzwoni do Was o Figę, bo przecież to klon Sabunki?

Posted

wegielkowa napisał(a):
Andziu, myślę, że niebawem wątek Albinek niespodziewanie rozszerzony o Wilka i Albina, będzie archiwalny. Została Sabunia do adopcji. A'propos, nikt nie dzwoni do Was o Figę, bo przecież to klon Sabunki?

o figę miałam jednego e-maila...i na tego e-maila pojechał Korgi;) więcej zapytań nie bylo...

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']
Uważaj bo Wyrocznia najwyroczniejsza tych jadów jaszczurek i odchodów ślimaka doda tyle do mikstury że Ci się jakiś milioner znajdzie byle psiolubny .
Jak tego nie przeżuje z głowami pojąków i skrzydłami muchówek to nie zadziała:shake:.