basiaap Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Aga, przepraszam, nie mam czasu przeczytać całego watku:oops: mogę służyć tylko jakimiś pieniędzmi gdzie wpłacić? - mozesz mi przysłać nr konta na pw? A - i czy na pewno zebrane pieniądze bedą dobrze wykorzystane tam w schronisku? Czy Ty będziesz nimi "zawiadywać"? Quote
Aga_Mazury Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 basiaap napisał(a):Aga, przepraszam, nie mam czasu przeczytać całego watku:oops: mogę służyć tylko jakimiś pieniędzmi gdzie wpłacić? - mozesz mi przysłać nr konta na pw? A - i czy na pewno zebrane pieniądze bedą dobrze wykorzystane tam w schronisku? Czy Ty będziesz nimi "zawiadywać"? pieniądze ...wszystkie ida przez AFN (kierowniczka schroniska nie chce wpłat pienięznych, ewentualnie właśnie przez AFN który to będzie dokonywał płatności za poszczególne zakupy czy leczenia...o ile będzie z czego płacić :oops: )..i tak naprawdę "zawiadywać" będę ja...jako że jestem na miejscu :oops: Quote
AniaB Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 ja tez postaram sie cos wpąłcić - jeśli zagłodzona hovcia ze schroniska z sosnowca nie pojedzie na tymczas do mosii to pieniądze które trzymam na nia pójda na Ostróde... a od siebie tez wpłace Quote
basiaap Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Aga_Mazury napisał(a):pieniądze ...wszystkie ida przez AFN (kierowniczka schroniska nie chce wpłat pienięznych, ewentualnie właśnie przez AFN który to będzie dokonywał płatności za poszczególne zakupy czy leczenia...o ile będzie z czego płacić :oops: )..i tak naprawdę "zawiadywać" będę ja...jako że jestem na miejscu :oops: No to świetnie. Wpłacę dziś. Quote
Aga_Mazury Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 basiaap napisał(a):No to świetnie. Wpłacę dziś. basiap:Rose: :calus: AniaB :Rose::calus: (aczkolwiek chciałabym także aby tamten psiak trafił do mosii, żeby mu sie udało) Quote
AniaB Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Aga_Mazury napisał(a): AniaB :Rose::calus: (aczkolwiek chciałabym także aby tamten psiak trafił do mosii, żeby mu sie udało) moze uda sie tak, ze jakos podzielimy:lol: nawet jak hovcia pójdzie do mosii bedzie dobrze:loveu: Quote
Aga_Mazury Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 przypominam o psiakach z Ostródy.... Quote
akucha Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Aga założyłaś watek na forum ostródzkim??? Quote
supergoga Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Napiszcie kiedy bęzie głosowanie w Krakvecie na styczeń bo moge przegapić. Chyba głosujemy dopiero w styczniu? Będe głosować. Ale kiedy i kto podaje propozycje schronisk - bo ja się za bardzo nie orientuje, a chciałabym na to schronisko oddac głos - i nie tylko ja ;) Quote
Aga_Mazury Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 akucha napisał(a):Aga założyłaś watek na forum ostródzkim??? akucha ....szczerze? nie założyłam...ja już nie nadążam...nawet gdzieś mi to uciekło Quote
Aga_Mazury Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 czekam na wiadomości odnośnie dysplazji....jeżeli uda nam się załatwić ten lek (zebrać pieniądze)....psu będzie on podany bez problemu...poprostu schroniska nie stać na to leczenie... jutro jadę do schroniska....bo nie wytrzymam do piątku.... sunia bez gałek ocznych ma dom :multi: u naszej Maupa4 sunia z łysymi plackami czeka na sterylizację do czzasu aż będzie miejsce w budynku administracyjnym, żeby miała gdzie dojść do siebie... bo narazie przebywa tam znaleziony przez mnie sznaucerek...a pod prysznicem znaleziony collak... i to praktycznie koniec pomieszczeń :shake: Quote
Magdina Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 jejku jakie nieszczęście!! i te klatki!!! jakby to Nasza Wanda zobaczyła to by osiwiała,co mozna zrobic? Quote
iwlajn Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Aga, obiecuję, że po świętach coś wpłacę. Macie tam jakąś lokalną gazetę? Może do niej dać ogłoszenie, czego potrzebuje schronisko. Quote
Aga_Mazury Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Magdina ja już sama nie wiem....chyba wszystko...tam trzeba prawie zrobić wszystko... Quote
lavinia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Aga, to ja przywiozę coś w czwartek - sucha karmę, jakieś koce i kołdry, zapakuję co się da.... Quote
Aga_Mazury Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 lavinia napisał(a):Aga, to ja przywiozę coś w czwartek - sucha karmę, jakieś koce i kołdry, zapakuję co się da.... lavinia dziękuję :Rose: jesoooo jak ja się cieszę :multi: a jak przewieziesz tego psiaka....hmmm..jakiś transporterek masz?:oops: Quote
lavinia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 nie mam transporterka, ale jak dobrze pójdzie, to przyjedzie ze mną Maupa :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='iwlajn']Aga, obiecuję, że po świętach coś wpłacę. Macie tam jakąś lokalną gazetę? Może do niej dać ogłoszenie, czego potrzebuje schronisko. mamy,ale kiedyś coś tam chyba nie wyszło ze wspólpracy...muszę się zorientować... narazie jest wielki chaos ...jak jakoś uda się to okiełznać...to będę wszystko kolejno sprawdzać, załatwiać... Quote
Aga_Mazury Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 lavinia napisał(a):nie mam transporterka, ale jak dobrze pójdzie, to przyjedzie ze mną Maupa :loveu: łaaaaał Ciotki....super będzie Was poznać :loveu: Quote
lavinia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 no dobra, to juz nie ma co gdybać, tylko będziemy na 100%. zaraz założę wątek na pwp - może ktoś w Wawie ma jakieś zbędne koce, garnki czy inne rzeczy - skoro jedziemy dużym samochodem to zabierzemy ile wejdzie napisz tylko, co jest potrzebne najbardziej.... Quote
Ulka18 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Aga, jesli moge doradzic :look3: Jak bedziesz w schronisku to zrob prosze kazdemu psiakowi, ktory juz od zaraz moglby isc do adopcji, po kilka zdjec oraz zbierz jakies wiadomosci. Ja i Supergoga i na pewno inne ciotki i wujkowie tez, moglibysmy wystawiac na allegro poszczegolne psiaki. Moze na poczatek zaczelibysmy od np. 10 - 20 psow. Trzeba by troche zrobic miejsca w schronisku. A wtedy wziac sie za trudniejsze adopcje. Oczywiscie caly czas pomoc finansowa i materialna bieglaby rownolegle. Quote
oktawia6 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 przeczytałam wątek o tej suni bez oczu:placz: malutkiej:wallbash: i weszłam na podany link tutaj- Lavinia mogę przekazać kołdrę, poszukam może jeszcze coś się znajdzie-wiem...to jest niewiele-ale jak każdy cośby dał to by się uzbierało-jeśli jesteś w stanie to odezwij się-jestem przy necie tylko okazyjnie u mamy-zaraz wychodzę-jestem pod komórką. Quote
lavinia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 oktawia, dzięki :loveu: :loveu: :loveu: kołdra to duża rzecz - wiesz, ile szczeniaczków, czy kotów może sie ogrzać ?? zadzwonię póżniej, bo jutro musiałabym po nią przyjechac gdzieś..... buziaki i dzięki:lol: Quote
oktawia6 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 dobrze, że jesteś psy łączą:cool1: nie ma co-zaraz jeszcze matkę zapytam może coś dorzuci:razz: wpisałam też w wątku na bazarku o ubrankach z Kanady-może tam Iza coś ze sprzedaży by odłożyła-zasugerowałam jej-tutaj jest nędza:shake: nic nie ma nawet szpitalika ani komputerka:shake: dla psów Quote
gallegro Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ulka18 napisał(a):...Ja i Supergoga i na pewno inne ciotki i wujkowie tez, moglibysmy wystawiac na allegro poszczegolne psiaki. Czekam tylko na zdjęcia. Quote
Recommended Posts