Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga, przepraszam, nie mam czasu przeczytać całego watku:oops:

mogę służyć tylko jakimiś pieniędzmi

gdzie wpłacić? - mozesz mi przysłać nr konta na pw?
A - i czy na pewno zebrane pieniądze bedą dobrze wykorzystane tam w schronisku? Czy Ty będziesz nimi "zawiadywać"?

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basiaap napisał(a):
Aga, przepraszam, nie mam czasu przeczytać całego watku:oops:

mogę służyć tylko jakimiś pieniędzmi

gdzie wpłacić? - mozesz mi przysłać nr konta na pw?
A - i czy na pewno zebrane pieniądze bedą dobrze wykorzystane tam w schronisku? Czy Ty będziesz nimi "zawiadywać"?

pieniądze ...wszystkie ida przez AFN (kierowniczka schroniska nie chce wpłat pienięznych, ewentualnie właśnie przez AFN który to będzie dokonywał płatności za poszczególne zakupy czy leczenia...o ile będzie z czego płacić :oops: )..i tak naprawdę "zawiadywać" będę ja...jako że jestem na miejscu :oops:

Posted

ja tez postaram sie cos wpąłcić - jeśli zagłodzona hovcia ze schroniska z sosnowca nie pojedzie na tymczas do mosii to pieniądze które trzymam na nia pójda na Ostróde...
a od siebie tez wpłace

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
pieniądze ...wszystkie ida przez AFN (kierowniczka schroniska nie chce wpłat pienięznych, ewentualnie właśnie przez AFN który to będzie dokonywał płatności za poszczególne zakupy czy leczenia...o ile będzie z czego płacić :oops: )..i tak naprawdę "zawiadywać" będę ja...jako że jestem na miejscu :oops:

No to świetnie. Wpłacę dziś.

Posted

Aga_Mazury napisał(a):

AniaB :Rose::calus: (aczkolwiek chciałabym także aby tamten psiak trafił do mosii, żeby mu sie udało)

moze uda sie tak, ze jakos podzielimy:lol:
nawet jak hovcia pójdzie do mosii

bedzie dobrze:loveu:

Posted

Napiszcie kiedy bęzie głosowanie w Krakvecie na styczeń bo moge przegapić. Chyba głosujemy dopiero w styczniu? Będe głosować. Ale kiedy i kto podaje propozycje schronisk - bo ja się za bardzo nie orientuje, a chciałabym na to schronisko oddac głos - i nie tylko ja ;)

Posted

czekam na wiadomości odnośnie dysplazji....jeżeli uda nam się załatwić ten lek (zebrać pieniądze)....psu będzie on podany bez problemu...poprostu schroniska nie stać na to leczenie...

jutro jadę do schroniska....bo nie wytrzymam do piątku....

sunia bez gałek ocznych ma dom :multi: u naszej Maupa4

sunia z łysymi plackami czeka na sterylizację do czzasu aż będzie miejsce w budynku administracyjnym, żeby miała gdzie dojść do siebie...

bo narazie przebywa tam znaleziony przez mnie sznaucerek...a pod prysznicem znaleziony collak...
i to praktycznie koniec pomieszczeń :shake:

Posted

lavinia napisał(a):
Aga, to ja przywiozę coś w czwartek - sucha karmę, jakieś koce i kołdry, zapakuję co się da....

lavinia dziękuję :Rose:
jesoooo jak ja się cieszę :multi: a jak przewieziesz tego psiaka....hmmm..jakiś transporterek masz?:oops:

Posted

[quote name='iwlajn']Aga, obiecuję, że po świętach coś wpłacę.
Macie tam jakąś lokalną gazetę? Może do niej dać ogłoszenie, czego potrzebuje schronisko.

mamy,ale kiedyś coś tam chyba nie wyszło ze wspólpracy...muszę się zorientować...
narazie jest wielki chaos ...jak jakoś uda się to okiełznać...to będę wszystko kolejno sprawdzać, załatwiać...

Posted

no dobra, to juz nie ma co gdybać, tylko będziemy na 100%. zaraz założę wątek na pwp - może ktoś w Wawie ma jakieś zbędne koce, garnki czy inne rzeczy - skoro jedziemy dużym samochodem to zabierzemy ile wejdzie

napisz tylko, co jest potrzebne najbardziej....

Posted

Aga, jesli moge doradzic :look3:
Jak bedziesz w schronisku to zrob prosze kazdemu psiakowi, ktory juz od zaraz moglby isc do adopcji, po kilka zdjec oraz zbierz jakies wiadomosci.
Ja i Supergoga i na pewno inne ciotki i wujkowie tez, moglibysmy wystawiac na allegro poszczegolne psiaki. Moze na poczatek zaczelibysmy od np. 10 - 20 psow. Trzeba by troche zrobic miejsca w schronisku. A wtedy wziac sie za trudniejsze adopcje. Oczywiscie caly czas pomoc finansowa i materialna bieglaby rownolegle.

Posted

przeczytałam wątek o tej suni bez oczu:placz: malutkiej:wallbash: i weszłam na podany link tutaj-
Lavinia mogę przekazać kołdrę, poszukam może jeszcze coś się znajdzie-wiem...to jest niewiele-ale jak każdy cośby dał to by się uzbierało-jeśli jesteś w stanie to odezwij się-jestem przy necie tylko okazyjnie u mamy-zaraz wychodzę-jestem pod komórką.

Posted

oktawia, dzięki :loveu: :loveu: :loveu:

kołdra to duża rzecz - wiesz, ile szczeniaczków, czy kotów może sie ogrzać ??

zadzwonię póżniej, bo jutro musiałabym po nią przyjechac gdzieś.....

buziaki i dzięki:lol:

Posted

dobrze, że jesteś psy łączą:cool1: nie ma co-zaraz jeszcze matkę zapytam może coś dorzuci:razz: wpisałam też w wątku na bazarku o ubrankach z Kanady-może tam Iza coś ze sprzedaży by odłożyła-zasugerowałam jej-tutaj jest nędza:shake: nic nie ma nawet szpitalika ani komputerka:shake: dla psów