akucha Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Evelin, jesteś aniołem!!!! :Rose: :Rose: :Rose: Aga, na wizażu link na dogo można chyba podać, wstrzymajmy sie z forum ostródzkim. Ostróda, to miasto wybitnie turystyczne, przyjeżdża tam Warszawa i inne duże miasta, można to wykorzystać, władze dbaja o wizerunek :razz: Zakładaj wątek w Ostróda Twoje Miasto, tam najwięcej osób wchodzi! Quote
Aga_Mazury Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 akucha napisał(a):Evelin, jesteś aniołem!!!! :Rose: :Rose: :Rose: Aga, na wizażu link na dogo można chyba podać, wstrzymajmy sie z forum ostródzkim. Ostróda, to miasto wybitnie turystyczne, przyjeżdża tam Warszawa i inne duże miasta, można to wykorzystać, władze dbaja o wizerunek :razz: akucha jaka Ty mądra kobieta jesteś :multi: Evelin nawet nie wiesz jak bardzo Ci dziękuję w imieniu tych bied :modla: mam nadzieję, że "masz dobrą rękę"...i nazbieramy na wszystko albo wszystko... dziękuję Ci :Rose: :iloveyou: Quote
akucha Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Aga :mad: , ja Ci dam... To zakładaj watek!!! Cioteczki, co my bedziemy tam pisać??? Że działamy na rzecz schronisk, że organizujemy konkretną pomoć, oferujemy pomoc w szukaniu nowych domów??? Quote
wredne_słonko Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Wątek założyłam. Przekleiłam posta Agi, podałam link i numer konta na AFN z dopiskiem schronisko-Ostróda.. Mam nadzieję, że coś się ruszy Quote
akucha Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 No dziękujemy Ci Słoneczko :buzi: Mogłabyś już wykreślić to "wredne" :evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 wredne_słonko napisał(a):Wątek założyłam. Przekleiłam posta Agi, podałam link i numer konta na AFN z dopiskiem schronisko-Ostróda.. Mam nadzieję, że coś się ruszy nie podawaj numeru kontaaaaaaaa Quote
robkowa Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 przejrzałam wątek Aga wpisz w pierwszym poście z jakim dopiskiem wpłacać pieniądze na schronisko na AFN (by było odrazu wiadomo gdzie), też dorzucę grosik Legion23 jest obeznany w komputerowych sprawach, może mógłby pomóc w obróbce zdjęć by były bardziej widoczne te co wkleiłaś, ja ostatnio cuś się podszkoliłam w tym temacie ale nie obiecuję że zrobię dobre zbliżenie, spróbuję... coś ze stroną było wspomniane, że ktoś może zrobić, gdyby się nie udało, ludzie z tej stronki robią darmowe dla schronisk: http://www.schronisko.net/ gdyby już była stronka, bąź tylko nr konta - może by zrobić plakat schroniska z psiakiem, co potrzebne, co zbieracie, na jakie konto wpłacać i ktoś by się znalazł w okolicy co by porozwieszał po szkołach, liceach, sklepach zoologicznych Quote
GreenEvil Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 wredne_słonko napisał(a): i numer konta na AFN z dopiskiem schronisko-Ostróda.. o moja bidna glowa... to gdzie teraz mam isc sie tlumaczyc?? pzdr GreenEvil Quote
akucha Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Będzie dobrze, numer konta się wytnie, a ludzi skieruje na dogo... Quote
akucha Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ja nie mam, trzeba poprosić Wredne Słoneczko, to forum wizażu, ja tam jeszcze nie byłam, wsiowa jestem :cool1: Quote
wredne_słonko Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Nie pomyślałam :oops: numer już wykasowany.. Przepraszam http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=163108 Quote
Dabrowka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Nie wydaje się Wam, że w budzie obok siedzi jamnik?... Może by go tak wyciągnąć i założyć mu osobny wątek? Jamnikom na dogo się w miarę wiedzie... Quote
Aga_Mazury Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='Dabrowka']Nie wydaje się Wam, że w budzie obok siedzi jamnik?... Może by go tak wyciągnąć i założyć mu osobny wątek? Jamnikom na dogo się w miarę wiedzie... jest to jamnikowaty...tylko jakby potężniejszy z tego co pamiętam ...natopmiast sunia (szczeniaczek) czarna jest bardzo jamnikowata i piszczy histerycznie jak jamnik :evil_lol: szczeniaki Dabrowka cieszę, że zajrzałaś do nas :) Quote
Aga_Mazury Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='wredne_słonko']Nie pomyślałam :oops: numer już wykasowany.. Przepraszam http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=163108 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo Ci dziękuję :Rose: Quote
supergoga Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ja też pomogę, jak tylko uporam się z Atosem. Będe pamiętała o tym schronisku, warto mu pomóc. Może ktos z okolicy jest i mógłby zostać wolontariuszem. A tak w ogóle, prowadzący schronisko nie patrzyliby krzywo na wolontariuszy, bo róznie bywa. Quote
Aga_Mazury Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 supergoga jak miło, że wdepnęłaś do nas :loveu: schronisko chce wolontariuszy Quote
ewatr Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 czas sie pokazać !!! moze ktos jeszcze pomoże :lol: Quote
Ulka18 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 W Krakvecie padla propozycja glosowania na Ostrode w styczniu. Mysle, ze to dobry pomysl. Pomoc bylaby mniej wiecej w kwocie 1000,-zl jak w grudniu. Quote
Aga_Mazury Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 a moge poprosić o link? :oops: Quote
shantara Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Biedactwa :-( Chciałabym móc jakoś pomóc, ale obecnie z finansami kiepsko... Przydałby się jakiś Świąteczny cud dla tych psiaków... Quote
Ulka18 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 To kochana nasza Mefimej poddala propozycje Ostrody na styczen. Aga, tu jest link, trzeba walczyc o Ostrode na styczen : http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=3102&postdays=0&postorder=asc&start=90 Quote
ewatr Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Ulka18']To kochana nasza Mefimej poddala propozycje Ostrody na styczen. Aga, tu jest link, trzeba walczyc o Ostrode na styczen : http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=3102&postdays=0&postorder=asc&start=90 to trzeba bedzie rozpropagować wsród znajomych - od kiedy to głosowanie ? Quote
Aga_Mazury Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Troszkę więcej informacji... w schronisku będę dopiero w piątek (mam nadzieję, że nic się nie wydarzy co by mi to uniemożliwiło) dziś z informacji telefonicznych kilka psiaków o które pytaliście... aaaa...i wielkie podziękowania dla Was od Ewy i Marcina za zainteresowanie :Rose: owcarek niemiecki jak wspomniałam ma dysplazję...niestety nie dostaje nic na tą przypadłośc...:( czy ktos wie cos więcej na temat tej choroby a dokładnie o...ewentualnym farmakologicznym lub innym rodzaju pomocy by psiakowi choc trochę poprawić komfort życia :shake: owczarek niemicki który ma dysplazję i został oddany do schronu...:-( nie miał sił wyjśc z budy Jamnik natomiast ma na imię Pluto, ma około 5 lat..jest bardzo przyjacielski i miły. Raz został adoptowany, był zaniedbywany i....(sami wiecie) i w końcu został oddany znowu do schroniska o białej suni o kór PYTAŁA dOROTA porozmawiam później bo trudno mi było określić która to...bo rozmawiałam dziś z Marcinem a po schronisku chodziłam wczoraj z Ewą ...więc potem coś więcej napiszę Quote
ekardas Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 ze tu: Od: 07/2006 Postów: 60 Mapa Dogo Dary i Potrzeby...sa BUDY,SMYCZE,KAGANCE itp Hej !, Założyłam ten temat na potrzeby powstającej Interaktywnej Mapy Pomocy Dogo (http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27419 Quote
Recommended Posts