Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Evelin, jesteś aniołem!!!! :Rose: :Rose: :Rose:
Aga, na wizażu link na dogo można chyba podać, wstrzymajmy sie z forum ostródzkim.

Ostróda, to miasto wybitnie turystyczne, przyjeżdża tam Warszawa i inne duże miasta, można to wykorzystać, władze dbaja o wizerunek :razz:

Zakładaj wątek w Ostróda Twoje Miasto, tam najwięcej osób wchodzi!

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

akucha napisał(a):
Evelin, jesteś aniołem!!!! :Rose: :Rose: :Rose:
Aga, na wizażu link na dogo można chyba podać, wstrzymajmy sie z forum ostródzkim.

Ostróda, to miasto wybitnie turystyczne, przyjeżdża tam Warszawa i inne duże miasta, można to wykorzystać, władze dbaja o wizerunek :razz:

akucha jaka Ty mądra kobieta jesteś :multi:

Evelin nawet nie wiesz jak bardzo Ci dziękuję w imieniu tych bied :modla:
mam nadzieję, że "masz dobrą rękę"...i nazbieramy na wszystko albo wszystko...
dziękuję Ci :Rose: :iloveyou:

Posted

Aga :mad: , ja Ci dam...

To zakładaj watek!!!
Cioteczki, co my bedziemy tam pisać??? Że działamy na rzecz schronisk, że organizujemy konkretną pomoć, oferujemy pomoc w szukaniu nowych domów???

Posted

wredne_słonko napisał(a):
Wątek założyłam. Przekleiłam posta Agi, podałam link i numer konta na AFN z dopiskiem schronisko-Ostróda..

Mam nadzieję, że coś się ruszy

nie podawaj numeru kontaaaaaaaa

Posted

przejrzałam wątek
Aga wpisz w pierwszym poście z jakim dopiskiem wpłacać pieniądze na schronisko na AFN (by było odrazu wiadomo gdzie), też dorzucę grosik
Legion23 jest obeznany w komputerowych sprawach, może mógłby pomóc w obróbce zdjęć by były bardziej widoczne te co wkleiłaś, ja ostatnio cuś się podszkoliłam w tym temacie ale nie obiecuję że zrobię dobre zbliżenie, spróbuję...
coś ze stroną było wspomniane, że ktoś może zrobić, gdyby się nie udało, ludzie z tej stronki robią darmowe dla schronisk:
http://www.schronisko.net/
gdyby już była stronka, bąź tylko nr konta - może by zrobić plakat schroniska z psiakiem, co potrzebne, co zbieracie, na jakie konto wpłacać i ktoś by się znalazł w okolicy co by porozwieszał po szkołach, liceach, sklepach zoologicznych

Posted

[quote name='Dabrowka']Nie wydaje się Wam, że w budzie obok siedzi jamnik?... Może by go tak wyciągnąć i założyć mu osobny wątek? Jamnikom na dogo się w miarę wiedzie...

jest to jamnikowaty...tylko jakby potężniejszy z tego co pamiętam ...natopmiast sunia (szczeniaczek) czarna jest bardzo jamnikowata i piszczy histerycznie jak jamnik :evil_lol:

szczeniaki

Dabrowka cieszę, że zajrzałaś do nas :)

Posted

Ja też pomogę, jak tylko uporam się z Atosem. Będe pamiętała o tym schronisku, warto mu pomóc.
Może ktos z okolicy jest i mógłby zostać wolontariuszem. A tak w ogóle, prowadzący schronisko nie patrzyliby krzywo na wolontariuszy, bo róznie bywa.

Posted

Troszkę więcej informacji...

w schronisku będę dopiero w piątek (mam nadzieję, że nic się nie wydarzy co by mi to uniemożliwiło)

dziś z informacji telefonicznych kilka psiaków o które pytaliście...

aaaa...i wielkie podziękowania dla Was od Ewy i Marcina za zainteresowanie :Rose:

owcarek niemiecki jak wspomniałam ma dysplazję...niestety nie dostaje nic na tą przypadłośc...:( czy ktos wie cos więcej na temat tej choroby a dokładnie o...ewentualnym farmakologicznym lub innym rodzaju pomocy by psiakowi choc trochę poprawić komfort życia :shake:

owczarek niemicki który ma dysplazję i został oddany do schronu...:-(
nie miał sił wyjśc z budy

Jamnik natomiast ma na imię Pluto, ma około 5 lat..jest bardzo przyjacielski i miły. Raz został adoptowany, był zaniedbywany i....(sami wiecie) i w końcu został oddany znowu do schroniska

o białej suni o kór PYTAŁA dOROTA porozmawiam później bo trudno mi było określić która to...bo rozmawiałam dziś z Marcinem a po schronisku chodziłam wczoraj z Ewą ...więc potem coś więcej napiszę