Dabrowka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Naprawdę bardzo przepraszam, że nie wyszło z moim transportem :( Gdybym miała sprawny samochód to bym chyba sama pojechała w sobotę... Quote
pucka69 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 No co Ty! Nawet nikomu przez myśl nie przejdzie zeby Cię winić! Quote
carolinascotties Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Dziewczyny - dodajmy link do podpisu. Quote
moniamonia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Transpotr jest! Ale dopiero na środę. Aga próbuję sie do Ciebie dodzwonić właśnie w tej sprawie ale masz wyłączony telefon:roll: Musimy pogadać i poustalać... Quote
Aga_Mazury Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 pucka tak...z Ostródy do Wawy... narazie wiem, że ..wyjazd w środę w okolicach 4 rano więc trzeba by foksię zabrac dzień wcześniej... i trzeba by ja od Pana odebrać gdzieś pod Warszawą na giełdzie warzywnej.... dlatego popołudniem skontakyuje się z jo37...no chyba, że się odezwie na wątku...czy byłaby w stanie ją odebrać... jest to 10 styczeń a 10 stycznia Ela_and_krzyś być może będą jechać Wawa Kraków...więc tak naprawdę Jo37 miałaby problem na głowie z skoordynowaniem tego wszystkiego... Quote
Jo37 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Poproszę o szczegóły .Nie ma rzeczy niemożliwych . Quote
Guciek Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Aga - dzieki, psiak juz na bullowatych. Pucka nie chce Cie martwic ale masz za duzy podpis :cry: max 500x100 pix czyli tyle, ile ma grafika :cry: Quote
pucka69 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 tego sie obawialam zaraz do TZ napiszę żeby mi zmniejszył Do moderatora - proszę mnie jeszcze nie karać przez pare godzin - to mój pierwszy baner! Quote
loozerka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 pucka, przy tak dużym napisie - to o Foksi, to cieżko będzie Ci w ogole jakikolwiek banerek zmieścic. Sam napis zajmuje prawie tyle, ile jest dopuszczalne dla podpisu.. Zmniejsz ten tekst- zrob literki czcionką "1" i zrób z niego hiperłacze, zamiast osobnego linku. Od razu schudnie to wszystko :)) Jak nie mowie po polsku- powiedz :D Quote
lidka_park Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Aguś, chciałam tylko wspomnieć, że od przyszłego tygodnia będę codziennie dojeżdżać do Olsztyna pociągiem wiec jeśli trzeba będzie zawieść jakiegoś psiaka lub go odwiedzać to możesz na mnie liczyć ;) ale oczywiście wtedy mnie uprzedź i jak cos to kom. pozdrówka p.s. dziękuje wszystkim za wszelka pomoc i wsparcie naszego schroniska :happy1: :laola: :happy1: Quote
Ela_and_Krzys Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Aga a ja pomieszałam daty :( i wstyd mi teraz. Ja moze bede w Warszawie ale we wtorek czyli 9 stycznia :( Cholera! Przepraszam! Musiałam źle popatrzeć na kalendarz... Quote
neverend Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Aga..a ja cały czas czekam co w sprawie ulotek...nic mnie nie poinformowalas...wiec nie wiem... czy są dobre,czy źle zrobilam cos... prosze...daj mi znac,bo nie wiem... Quote
Aga_Mazury Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Ela_and_Krzys napisał(a):Aga a ja pomieszałam daty :( i wstyd mi teraz. Ja moze bede w Warszawie ale we wtorek czyli 9 stycznia :( Cholera! Przepraszam! Musiałam źle popatrzeć na kalendarz... upsssssss....a my na 10 mamy transport z Ostródy :cool3: no nic...przecie;) każdy może się pomylić;) ... well....hmmmmmm przepraszam bo zapomniałam kto jedzie 11 z Wawa do Częstochowy???.. chyba coś takiego tu było ;)... rozmawiałam z Jo37 o odebraniu od pana fksi...(jeszcze sprawę dogrywamy i pewnie jutro dopiero będę wiecej wiedziała).. trzeba będzie Jo37 wtedy powiedziec, że nocleg się u niej dla Figi szykuje;)... Quote
Aga_Mazury Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 neverend napisał(a):Aga..a ja cały czas czekam co w sprawie ulotek...nic mnie nie poinformowalas...wiec nie wiem... czy są dobre,czy źle zrobilam cos... prosze...daj mi znac,bo nie wiem... Marta...mail napisałam :mad: ....:evil_lol: ulotki są ok :) tylko narazie możemy wydrukowac te z Lady...te ze schroniskiem narazie się wstrzymujemy bo muszę najpierw uzyskac zgodę miasta na pomoc schronisku (dziwne to, ale cóz począć ...muszę to muszę)... Quote
pucka69 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Eloise jedzie do Czestochowy. 11. Do 10 - mozna dać odpowiedz czy chcemy sie załapac. Loozerka - dzięki za porady . Napisalm Ci Pw Quote
Ela_and_Krzys Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 sprawdzilam - pisala ze we wtorek tylko - bez daty ale tez kojarze ze ktos deklarowal na 11-ego chyba... tylko nie wiem czy do Krakowa czy do Czestochowy Quote
pucka69 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 looozerko kochana - czy teraz jest dobry baner? ja się średnio znam... Eloise pisala do mnie ze jedzie 11.01 z W-wy do Czestochowy. zawsze to blizej Krakowa. Samochodem jedzie chyba? z dwoma psami i moze wziać nasza sunię I jeszcze Elik proponowała transport pociagiem z W-wy do Krakowa ale nie znam żadnych szczegółów Quote
loozerka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Pucka, jesli jeszcze zrobisz tak, jak napisałam Ci z podpisem powinno być ok, tylko jeszcze zlikwiduj odstęp pomiędzy banerkiem a napisem- pewnie jest linjka przerwy, a to jakieś kolejne pixele są. Czyli- podlinkuj tekst o Foksi i tę linijkę zlikwiduj podnosząc napis bezpośrednio pod banerek i bedzie ok :) Juz nie wiem, czy ten transport jest, czy nie- bo niestety nic nie udalo się załatwic. W ciągu najbliższego tygodnia nikt ode mnie nie jedzie do Warszawy, a pytałam o ten termin przede wszystkim. Aga, czy sp[rawdzałas ten transporter? Czy on dla Foksi bedzie odpowiedni? Ja zaraz ide moj pomierzyć i obfotkować. Quote
Jo37 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Wyślijcie Foksię pierwszą okazją do mnie . U mnie zaczeka na transport do Krakowa . Quote
loozerka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Wizyta w piwnicy uświadomiła mi wyłącznie, jak bardzo zawodna jest ludzka pamieć. Wydawało mi się, ze ten transporter duzy jest ( bo moj kot w nim ginął ) , a to malenstwo jednak. Ma wymiary szer. 28, dł. 47, wys. 34, tyle, ze troszkę się ku górze rozszerza, co będzie widac na zdjeciach i w górnej części ma długość i szerokośc po 3 cm większą. Czyli 30x50. jest taki ( tylko proszę nie patrzec na kurz, ona tam stał 5 lat nie ruszany :D Myśle, ze dla Foksi moze byc za mały, ale jesli komuś by się przydał - mogę zawsze pozyczyć. Quote
Aga_Mazury Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Jo37 dziękuję :) Jak tylko dostanę od moniki pełny obraz trasy jaką będzie jechał tak jak mówiłam dam Ci znać :) Quote
pucka69 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Czyli - Foksia jedzie 10 i czeka u Jo? No chyba że ta Częstochowa wypali.Jo - czy ja mogłabym jakoś pomóc? Moge cos kupić? Smycz? Obrożę ? Posłanko? Kocyk?Zabawki? Coś? Quote
basia0607 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Aga ! Ja gdzieś wyczytałam,że w Warszawie mają dla Was koce,miski.Ja prawdopodobnie będę 21 stycznia w Warszawie.mogę przywieżć.Nie pojadę ,gdy spadnie śnieg. Co Ty na to ? Quote
Recommended Posts