Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pucka tak...z Ostródy do Wawy...

narazie wiem, że ..wyjazd w środę w okolicach 4 rano więc trzeba by foksię zabrac dzień wcześniej...
i trzeba by ja od Pana odebrać gdzieś pod Warszawą na giełdzie warzywnej....
dlatego popołudniem skontakyuje się z jo37...no chyba, że się odezwie na wątku...czy byłaby w stanie ją odebrać...
jest to 10 styczeń a 10 stycznia Ela_and_krzyś być może będą jechać Wawa Kraków...więc tak naprawdę Jo37 miałaby problem na głowie z skoordynowaniem tego wszystkiego...

Posted

pucka, przy tak dużym napisie - to o Foksi, to cieżko będzie Ci w ogole jakikolwiek banerek zmieścic. Sam napis zajmuje prawie tyle, ile jest dopuszczalne dla podpisu.. Zmniejsz ten tekst- zrob literki czcionką "1" i zrób z niego hiperłacze, zamiast osobnego linku. Od razu schudnie to wszystko :))
Jak nie mowie po polsku- powiedz :D

Posted

Aguś, chciałam tylko wspomnieć, że od przyszłego tygodnia będę codziennie dojeżdżać do Olsztyna pociągiem wiec jeśli trzeba będzie zawieść jakiegoś psiaka lub go odwiedzać to możesz na mnie liczyć ;) ale oczywiście wtedy mnie uprzedź i jak cos to kom. pozdrówka

p.s. dziękuje wszystkim za wszelka pomoc i wsparcie naszego schroniska :happy1: :laola: :happy1:

Posted

Ela_and_Krzys napisał(a):
Aga a ja pomieszałam daty :( i wstyd mi teraz.
Ja moze bede w Warszawie ale we wtorek czyli 9 stycznia :(
Cholera!
Przepraszam!
Musiałam źle popatrzeć na kalendarz...

upsssssss....a my na 10 mamy transport z Ostródy :cool3:

no nic...przecie;) każdy może się pomylić;) ...

well....hmmmmmm

przepraszam bo zapomniałam kto jedzie 11 z Wawa do Częstochowy???.. chyba coś takiego tu było ;)...

rozmawiałam z Jo37 o odebraniu od pana fksi...(jeszcze sprawę dogrywamy i pewnie jutro dopiero będę wiecej wiedziała)..

trzeba będzie Jo37 wtedy powiedziec, że nocleg się u niej dla Figi szykuje;)...

Posted

neverend napisał(a):
Aga..a ja cały czas czekam co w sprawie ulotek...nic mnie nie poinformowalas...wiec nie wiem... czy są dobre,czy źle zrobilam cos... prosze...daj mi znac,bo nie wiem...

Marta...mail napisałam :mad: ....:evil_lol:

ulotki są ok :) tylko narazie możemy wydrukowac te z Lady...te ze schroniskiem narazie się wstrzymujemy bo muszę najpierw uzyskac zgodę miasta na pomoc schronisku (dziwne to, ale cóz począć ...muszę to muszę)...

Posted

looozerko kochana - czy teraz jest dobry baner? ja się średnio znam...
Eloise pisala do mnie ze jedzie 11.01 z W-wy do Czestochowy. zawsze to blizej Krakowa. Samochodem jedzie chyba? z dwoma psami i moze wziać nasza sunię
I jeszcze Elik proponowała transport pociagiem z W-wy do Krakowa ale nie znam żadnych szczegółów

Posted

Pucka, jesli jeszcze zrobisz tak, jak napisałam Ci z podpisem powinno być ok, tylko jeszcze zlikwiduj odstęp pomiędzy banerkiem a napisem- pewnie jest linjka przerwy, a to jakieś kolejne pixele są. Czyli- podlinkuj tekst o Foksi i tę linijkę zlikwiduj podnosząc napis bezpośrednio pod banerek i bedzie ok :)

Juz nie wiem, czy ten transport jest, czy nie- bo niestety nic nie udalo się załatwic. W ciągu najbliższego tygodnia nikt ode mnie nie jedzie do Warszawy, a pytałam o ten termin przede wszystkim.
Aga, czy sp[rawdzałas ten transporter? Czy on dla Foksi bedzie odpowiedni? Ja zaraz ide moj pomierzyć i obfotkować.

Posted

Wizyta w piwnicy uświadomiła mi wyłącznie, jak bardzo zawodna jest ludzka pamieć. Wydawało mi się, ze ten transporter duzy jest ( bo moj kot w nim ginął ) , a to malenstwo jednak. Ma wymiary szer. 28, dł. 47, wys. 34, tyle, ze troszkę się ku górze rozszerza, co będzie widac na zdjeciach i w górnej części ma długość i szerokośc po 3 cm większą. Czyli 30x50.
jest taki ( tylko proszę nie patrzec na kurz, ona tam stał 5 lat nie ruszany :D

Myśle, ze dla Foksi moze byc za mały, ale jesli komuś by się przydał - mogę zawsze pozyczyć.

Posted

Czyli - Foksia jedzie 10 i czeka u Jo? No chyba że ta Częstochowa wypali.Jo - czy ja mogłabym jakoś pomóc? Moge cos kupić? Smycz? Obrożę ? Posłanko? Kocyk?Zabawki? Coś?

Posted

Aga ! Ja gdzieś wyczytałam,że w Warszawie mają dla Was koce,miski.Ja prawdopodobnie będę 21 stycznia w Warszawie.mogę przywieżć.Nie pojadę ,gdy spadnie śnieg. Co Ty na to ?