moniamonia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Aga i pozostali. Tak jak pisałam transport jest i Pan bedzie w Wawie w środę rano. Ta giełda warzywna jest w Broniszach przy wyjeżdzie z warszawy na Sochaczew, Poznań. Pan twierdzi, że można sie też umówić w Łomiankach. Foksie trzeba będzie zabrać ze schroniska we wtorek pod wieczór. Trzeba powiadomić schronisko o takim przebiegu sprawy. Tak sobie myślę, ze może Marcin własciciel schroniska mógłby ją podrzucić do tego Pana, ja tam też mogę być. A jak nie to wymyślimy inaczej. W kazdym razie możesz na mnie liczyć. Prześle ci sms z numerem telefonu do tego Pana, zeby osoba z Wawy mogła być z nim w kontakcie. Jednak prosił by sie kontaktować dopiero po weekendzie. Natomiast co do ulotek i plakatów to uważam ze są bardzo ładne i czytelne. Jak myślisz mogę już drukować??? Quote
Dabrowka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='loozerka'] Mój jest taki sam jeżeli chodzi o wielkość, ale kolorystycznie inny, szary z fioletowymi dodatkami ;) I też jest do pożyczenia, więc w razie czego można kolor dobrać do futra pasażera :cool3: Quote
Aga_Mazury Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 moniamonia napisał(a):Aga i pozostali. Tak jak pisałam transport jest i Pan bedzie w Wawie w środę rano. Ta giełda warzywna jest w Broniszach przy wyjeżdzie z warszawy na Sochaczew, Poznań. Pan twierdzi, że można sie też umówić w Łomiankach. Foksie trzeba będzie zabrać ze schroniska we wtorek pod wieczór. Trzeba powiadomić schronisko o takim przebiegu sprawy. Tak sobie myślę, ze może Marcin własciciel schroniska mógłby ją podrzucić do tego Pana, ja tam też mogę być. A jak nie to wymyślimy inaczej. W kazdym razie możesz na mnie liczyć. Prześle ci sms z numerem telefonu do tego Pana, zeby osoba z Wawy mogła być z nim w kontakcie. Jednak prosił by sie kontaktować dopiero po weekendzie. Natomiast co do ulotek i plakatów to uważam ze są bardzo ładne i czytelne. Jak myślisz mogę już drukować??? widzę, że chyba albo nie wysłałam tego maila albonie doszedł.....możemy drukować plakaty Łyski Lady te ostatnie (po poprawkach:oops: )...niestety schroniskowych jescze nie....bo jak wspominałam musimy mieć zgode miasta, żeby promować schronisko... Quote
loozerka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Chciałam w zasadzie powiedziec, ze moj jest też tymczasowo szary :D. Ale na ewentualne pozyczenie go odkoloruje ;) Zielony - do koloru futra łatwo dobrac bedzie ;) Quote
Aga_Mazury Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Przypominam sunieczkę, która jeszcze nie ma wątku, nie ma allegro....jeszcze nie dostała od nas szansy by zaistniec na dogo.... ktoś chętny na promotora....i na chrzestnego bo imienia też nie ma Quote
Aga_Mazury Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 ten tez bez promotora dogowego i sąsiad Opika, który znalzał domek w Niemczech i mam nadzieję niedługo opuści schronisko i ten cudowny psiak chyba z prześlicznym zgryzem i taki wszystkie bez imion ....bez wątków na dogo....:( a to psiaki, które mają zdjęcia a około 280 jeszcze ich nie ma....:( Quote
GreenEvil Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Aga_Mazury']ten tez bez promotora dogowego i taki a cos wiecej? to sunia chyba jest?? pzdr GreenEvil Quote
Neris Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 czy ona może mieć na imię Baranka? Żeby nie była nikim... I mogę jej zrobić wątek, ale dopiero w sobotę, jak sie młyn przewali co u mnie właśnie mieli rzeczywistość. Quote
GreenEvil Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Neris, wybierz sobie innego psa :mad: i podaj mi konto :mad: ;) pzdr GreenEvil Quote
Aga_Mazury Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 hmmmm...tak szukam w pamięci...wydaje mi się, że to pies, ale nawet opuszka palca bym za to nie dała....zdjęcia robiło mi kierownictwo i nie zdążyliśmy opisów porobić....ale wydaje mi się, że jest na wybiegu psów... Quote
pucka69 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Przypominam sunieczkę, która jeszcze nie ma wątku, nie ma allegro....jeszcze nie dostała od nas szansy by zaistniec na dogo.... ktoś chętny na promotora....i na chrzestnego bo imienia też nie ma Green mi zabrała pieska !!! Aga!!! Ona mi zabrała! :placz: :placz: :placz: To ja może tego? To sunia? Czy pies? Hm... nie widzę ... Chyba sunia Coś o niej? Więcej zdjęć? Kto tam z nią na spacerze jest? Niech opowie! A tak wogóle - po co wątek - cała dyskusja o transporcie Foksi odbyła się na wątku schroniska :mad: :mad: :mad: Green - podoba mi się imię ... A ta sunia? Może Ruda? Albo - Julka? Quote
Aga_Mazury Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='pucka69'][quote name='Aga_Mazury']Przypominam sunieczkę, która jeszcze nie ma wątku, nie ma allegro....jeszcze nie dostała od nas szansy by zaistniec na dogo.... ktoś chętny na promotora....i na chrzestnego bo imienia też nie ma Green mi zabrała pieska !!! Aga!!! Ona mi zabrała! :placz: :placz: :placz: To ja może tego? To sunia? Czy pies? Hm... nie widzę ... Chyba sunia Coś o niej? Więcej zdjęć? Kto tam z nią na spacerze jest? Niech opowie! A tak wogóle - po co wątek - cała dyskusja o transporcie Foksi odbyła się na wątku schroniska :mad: :mad: :mad: Green - podoba mi się imię ... A ta sunia? Może Ruda? Albo - Julka? Green jakie Ty dałaś imię?... pucka bez takich mi tu...wątek potrzebny...bo chyba sunieczka na niego zasłużyła... młoda dziewczyna, niesamowicie przjacielska...i garnąca się do człowieka...na spacerze a w zasadzie nie na spacerze...(tylko na chwilke wyciągnięta do zdjęcia)...jest z TZ kierowniczki... Julka mi się podoba :) Quote
GreenEvil Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Aga_Mazury']hmmmm...tak szukam w pamięci...wydaje mi się, że to pies, ale nawet opuszka palca bym za to nie dała....zdjęcia robiło mi kierownictwo i nie zdążyliśmy opisów porobić....ale wydaje mi się, że jest na wybiegu psów... o maminiu jakie cudo kudlate :loveu: Pies mowisz.. pieeeeseeeek... hmm hmm weno przybadz ... Arystoteles.. w skrocie Ari :D pzdr GreenEvil Quote
pucka69 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 A bo ja myślałam, że to Green Baranka zaproponowała ...A to Neris jak się potem okazało ...Ale Ari też jest ok! To ja wystawię sunię i założe jej watek - ale jutro, bo teraz to spać spać - mnie też się Julka podoba. Lubię "ludzkie" imiona dla zwierząt. Czy jeszcze ktoś nie wie jak moje świniaki morskie mają na imię? Quote
Aga_Mazury Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 pucka69 napisał(a):A bo ja myślałam, że to Green Baranka zaproponowała ...A to Neris jak się potem okazało ...Ale Ari też jest ok! To ja wystawię sunię i założe jej watek - ale jutro, bo teraz to spać spać - mnie też się Julka podoba. Lubię "ludzkie" imiona dla zwierząt. Czy jeszcze ktoś nie wie jak moje świniaki morskie mają na imię? Franek i Zosia?:eviltong: :evil_lol: a co do spania...słuszna uwaga...;) mi i tak przyjdzie jeszcze kilka razy wstawać...ach jak ja wtedy kocham moje dzieci :evil_lol: Quote
GreenEvil Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 pucka69 napisał(a):A bo ja myślałam, że to Green Baranka zaproponowała ...A to Neris jak się potem okazało ...Ale Ari też jest ok! To ja wystawię sunię i założe jej watek - ale jutro, bo teraz to spać spać - mnie też się Julka podoba. Lubię "ludzkie" imiona dla zwierząt. Czy jeszcze ktoś nie wie jak moje świniaki morskie mają na imię? Julka1 Julka2 Julka3 ??? :evil_lol: A Arystotoeles to kim byl??? Koniem??? pzdr GreenEvil Quote
GreenEvil Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='pucka69']Nie zgadłyście! To Jadwiga i Inka ! Ale cuda :loveu: uwielbiam swinki morskie.. to sa tak madre stworzenia, ze szok :loveu: pzdr GreenEvil Quote
Neris Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 A moja pierwsza świnia miała na imię Maciek i złapałam ja sobie sama na opuszczonej budowie, niestety pozyła jeszcze tylko 2 lata. A potem była Petofila i jej mąż Koncjusz ... i wielu innych, miałam menażerię w domu, cosik jakby cyrk wędrowny ale na chwilę zacumowany... (sorki za off) Quote
GreenEvil Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 A "moja" pierwsza swinia miala na imie terkotka i byla swinia klasowa - zabieralam ja czasmi na weekend do domu. Druga swinia - Maciek nota bene zostala znaleziona w smietniku (ja cos chyba jestem przywiazana do tych ustrojstw) z pelnym wyposazeniem :angryy:, pobyla u mnie, niestety tylko tydzien, bo okazalo sie, ze na swinie mam okrutne uczulenie. Daleko nie trafila - do mojego owczesnego faceta takze widywalam ja czesto :lol:. Dalsza menazeria to chomiki, szczurki (fantastyczne zwierzaki, ale nigdy wiecej), rybki, psy, koty ... omamuniu ja nie jestem normalna :evil_lol: pzdr GreenEvil Quote
Aga_Mazury Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Ostróda sie przypomina..i na oprzedniej chyba stronie albo i dwóch do "tyłu" jest kilka fotek psiaków, które jeszcze nie mają wątków na dogo...może ktoś chętny?:oops: Quote
Matusz Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 ja bym wziął jakiegoś, ale nie wiem nic o nich, poza tym widzialem ze cos pisala GreenEvil:p i Neris:p, wiec nie wiem, a poza tym to nie wiem czy ktoregos mi jutro dadza jak bede w schronie ( na 90%) zebym mogl cos wiedziec o nim. A tak w ogole to ja nie umiem stowrzyc osobnego watku, nie wiem gdzie co i jak.... :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Aga_Mazury Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Niestety albo stety doszło do pomyłki :( i nieporozumienia...nie dogadaliśmy się z MArcinem w trakcie rozmowy tel...i dziś się dowiedziałam, że jednak nie ten czarny psiak ma dom...bo on niestety nadal jest w schronisku :placz: :placz: :placz: a dom mam właśnie Ari... :) echhhhhhhh mam nadzieję, że teraz dobrze zrozumiałam i dobrze wytłumaczyłam o jakiego psa chodzi Quote
Aga_Mazury Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='matusz5']ja bym wziął jakiegoś, ale nie wiem nic o nich, poza tym widzialem ze cos pisala GreenEvil:p i Neris:p, wiec nie wiem, a poza tym to nie wiem czy ktoregos mi jutro dadza jak bede w schronie ( na 90%) zebym mogl cos wiedziec o nim. A tak w ogole to ja nie umiem stowrzyc osobnego watku, nie wiem gdzie co i jak.... :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: wszystkiego się pomaleńku nauczysz...każdy z nas tu raczkował ;) a przynajmniej ja tak... o płytę zapytaj Marcina....jak nie będzie to nie weźmiesz ot i tyle ;)...bo może czasu nie miał...albo pogoda taka tez nie bardzo do robienia zdjęć.. Quote
Recommended Posts