lavinia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Aga, to strasznie smutne....kotek - śmierdzielek był taki słodki.... <'> Quote
Aga_Mazury Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 loozerka napisał(a):no własnie nad tą fazą do Warszawy myśle, tylko musialabym miec info na kiedy Foksia miałąby z Warszawy miec transport loozerka jest tak, ze w razie potrzeby Ciotka Jo37 z Wawy zaproponowała foksi gościnę do czasu przyjazdu po nią transportu do Krakowa Quote
Ela_and_Krzys Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Aga byc moze - jesli nic sie nie zmieni - bede w Warszawie we wtorek (ale pewnie na 100% będę pewna ok. piątku) Wtedy wracałabym do Krakowa po południu / wieczorem - ale pociągiem niestety... Intercity albo ekspresem (na tej trasie nie ma nic innego). Nie wiem czy to w czymś mogłoby w ogóle pomóc? Quote
Aga_Mazury Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 lavinia napisał(a):Aga, to strasznie smutne....kotek - śmierdzielek był taki słodki.... <'> <*> wiesz jak to jest...teraz sobie myślę, że jakbym go nie wyciągała z tego schronu to może by żył bo rodzeństwo żyje<*>...oj znowu płaczę... Quote
pucka69 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Jo37 oferowała się w razie potrzeby przetrzymać sunię jakby było trzeba parę dni w W-wie. Aga - spytaj domku czy mógłby 11.01 odebrać sunię z Częstochowy? A coś clizej loozerko? Bo na razie - z każdej strony same niewiadome ... Quote
loozerka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 ok, popytam wsród znajomych, ale pewnie i tu musiałoby to być na raty, bo ja raczej - jesli w ogole coś udaloby mi się załatwić- to ze Szczytna. Ale do Ostródy, to pewnie nie byłby problem po nia pojechac. Ale nic nie obiecuje z tą Warszawą, ja sama nie mam samochodu, a moi znajomi zdecydowanie nie psiarze, nie wiem, czy zechcą/odważa się wziąc psa w podróz. Quote
pucka69 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Aga - ja wiem ze te znalazły - ale to mój TZ robił pierwszy baner dla dogo ( dzięki Marcinku !!!!) i żądał ode mnie natychmiast dobrych zdjęć i z wszystkich przeze mnie proponowanych - te jedynie uznał za wystarczajaco dobre! A wogóle - to chodziło mi o to, ze to PIERWSZY zrobiony m.in przeze mnie baner, a nie zebyś chwalila mnie za to, że mam Schron w podpisie ;))) Quote
loozerka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 gorzej, ze ja chora teraz jestem, prawie nie mowie, nawet ciezko mi cos przez tel załatwic, bo skrzypie okrutnie. Ale co się da- sprobuje. Aga, a co z kotkiem :(? Rozchorował się w nowym domku, czy wypadek jakiś? Quote
pucka69 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 A siemię lniane pijesz? Z dziką róża można wytrzymać ... Quote
Aga_Mazury Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 loozerka napisał(a):gorzej, ze ja chora teraz jestem, prawie nie mowie, nawet ciezko mi cos przez tel załatwic, bo skrzypie okrutnie. Ale co się da- sprobuje. Aga, a co z kotkiem :(? Rozchorował się w nowym domku, czy wypadek jakiś? Kotek odszedł jeszcze u GreenEvil w domku przejściowym, ze tak powiem...zupełnie się nie znam na kotkach...ale chyba chory był...albo ze stresu... Może Dorota napisze coś więcej Quote
loozerka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Na gardło?Nie słyszałam o takiej metodzie... Dla mnie wypicie siemienia lnianego to nei problem, nawet z przyjemnoscia, jesli mialoby pomoc, to jutro parzę. Ja mam zapalenie gardła i oskrzeli, wiec gardło chore samo z siebie, a do tego potwornie podrażnione od kaszlu. Jestem gotowa wypić wszystko :evil_lol: Quote
pucka69 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Myślałam ze raczej zapaleni krtani masz jak mówić nie możesz - stąd propozycja siemienia. Ono tak osłonowo działa. Ale dla Ciebie też dobre będzie - tylko musisz parzyć wg przepisu! To ważne! Quote
Ela_and_Krzys Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 rozumiem ze transport W-wa Krakow juz niepotrzebny? Quote
Aga_Mazury Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Ela jak niepotrzebny skoro potrzebny ;) analizujemy wszystkie możliwe opcje i cały czas nam przynajmniej jednego puzla brakuje i dopa...(sorki:oops: ) Ostróda_wawa tego nikt jeszcze nie zaproponował.... hmmmmmmmm.... potem Wawa Kraków Wawa częstochowa jest kilka opcji... echhhhhhhhhhh jak to dograć.... Quote
Ela_and_Krzys Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 to jak nic innego nie bedzie to ja moze bede mogla zaproponowac pociag we wtorek ale to kolejna niewiadoma bo ja zwykle dowiaduje sie na 100% o swoich wyjazdach sluzbowych dzien przed... ale bede tu zagladac Quote
pucka69 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Te wszystkie zaklepane transporty to palcem na wodzie pisane! Nie uciekajcie! Może się jeszce przydacie, kto wie? Quote
Aga_Mazury Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Ela_and_Krzys napisał(a):to jak nic innego nie bedzie to ja moze bede mogla zaproponowac pociag we wtorek ale to kolejna niewiadoma bo ja zwykle dowiaduje sie na 100% o swoich wyjazdach sluzbowych dzien przed... ale bede tu zagladac ok..Eluś dziękujemy :) Quote
moniamonia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Aga mam znajomego który jeździ regularnie wo Wawy po towar, jutro do niego zadzwonie i po cichu czuję ze sie zgodzi. Rozumiem, ze Foksia będzie w transpotreku? Dam znac jak co uda mi sie załatwić. Dobrej nocy wszystkim.:lol: Quote
GreenEvil Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 :placz: Kocio... jak to dzikusek chowal sie we wszelkie mozliwe szpary, z ktorych trzeba bylo go wyciagac, zeby go nakarmic, napoic... moj brak wyobrazni - zniknal, szukalam go wszedzie, oprocz miejsca gdzie byl - wcisnal sie w szpare, w ktorej nie szukalabym nawet chomika - pomiedzy materac a obudowe lozka. Znalazl Go moj pies - za pozno :placz: tuz po swietach mial jechac do domku... no i znowuz ide do dolka.. w zyciu sobie tego nie wybacze. :placz: pzdr GreenEvil Quote
Aga_Mazury Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 moniamonia napisał(a):Aga mam znajomego który jeździ regularnie wo Wawy po towar, jutro do niego zadzwonie i po cichu czuję ze sie zgodzi. Rozumiem, ze Foksia będzie w transpotreku? Dam znac jak co uda mi sie załatwić. Dobrej nocy wszystkim.:lol: tak, specjalnie w tym celu został zakupiony transporterek (mam nadzieję, że do niego wejdzie ;)) gdyby znajomy był bardzo czuły zapachowo to dzień wcześniej można foksię wkąpać...żeby już i Ciotka Jo37 miała mniej kłopotu:oops: monika co do ulotek to czekam...bo dowiedziałam się, że musimy miec też zgode miasta na pomoc schronisku jako fundacja...kierownictwo ma się zapytać w UM...żeby nie było numerów..jak to załatwić ewentualnie Quote
fona Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 O matko, Green, moge sie tylko domyslac, co czujesz... Kociulku... ['] Quote
pucka69 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Tylko Jo37 trzeba zapytać czy aktualne przetrzymanie suni? Bo może jej nie ma w Warszawie? Quote
loozerka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 O kurcze, okropnośc :( Aż mi przykro, ze zapytałam ... Dorota, co tu powiedziec-trzymaj się jakos, bo przeżycie musi byc okropne ...i strasznie szkoda maluszka ... Quote
Aga_Mazury Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 pucka69 napisał(a):Tylko Jo37 trzeba zapytać czy aktualne przetrzymanie suni? Bo może jej nie ma w Warszawie? no tak...trzeba koniecznie zapytać... Quote
pucka69 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Czasami czuje sie jak taka stara malutka - "czy napisałas do Eli i krzysie", "trzeba zapytać Jo37", "czy kontaktowałas sie z Dabrowka", trzeba to , trzeba tamto ... to moje przyzwyczajenia z pracy. Mogłabym to wszystko sama zrobić, ale po pierwsze Ty ich wszystkich znasz apo drugie - nie chcę się dublować! I tak ostatnio na watku ukazuje się Twoja odpowiedź a potem moja - dobrze ze podobne w treści a nie na przykład zupełnie odwrotne;))) Quote
Recommended Posts