Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Elżbieta481
Posted

Sorry,Aga który to jest Ari?Chyba z tej ,,nerwacji,, całkiem sie juz pogubiłam..
odpisz na maila prosze:-(
Ela

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='waldi481']Sorry,Aga który to jest Ari?Chyba z tej ,,nerwacji,, całkiem sie juz pogubiłam..
odpisz na maila prosze:-(
Ela

na maila odpisałam odazu jak siadłam do kompa...już powinnaś miec...

Ari t ten biały kudłaty z czarnym łebkiem...co Green i Neris chciały go promować :)

Posted

niestety, jutro nie moge jechac do schornu, tak wyszlo :(:( no zaluje sam ale nie moge.... w takim razie do zobaczenia 13 stycznia w schronie, Aga tylko napisz jeszcze o ktorej godzinie bedzie to spotkanie.:lol::lol::lol::lol:

Posted

pucka69 napisał(a):
Czyli - czarnemu jest jednak potrzebne miejsce w moim banerku, tak?

niestety tak...

mateusz ja myślę, że napewno w godzinach rannych czyli około 9.00 najpóźniej...

Posted

OOOO... psiaczki...ja też chcę jakiegoś do siebie... nauczę się... tylko Aga podrzuć mi jakieś maleństwa...myśle, że na najbliższym spotkaniu coś jescze zdziałamy....wezmę aparat...to pójdziemy z psiuniami na spacer...:D

Posted

A imiona mogą być...psy: Roller, Łapik, Czarek, Goofy, Pluto, Marcel, Lipo, Gałgan, Smerf, Gadżet, Ronald, Szurek, Czips, Supeł, Molier, Miro, Gismo, Narcyz..np... sunia: Megan, Lila, Samba, Didi, Mila, Łatka, Frota, Zuzia, Aya, Lui, Dana, Doksa, Migotka, Rozi, Muszu, Bela, Rita

Posted

zdjęcie można do aukcji dodać...dopłacisz ze 20 groszy ;)

ale to nie jest Kleofas...tylko ten drugi czarny psiak...z tego co się orientuje ze zdjęcia w biegu...Kleofaś jest o połowę chudszy :(

matusz a skąd masz to zdjęcie...byłeś w schronie? i gdzie te dzieciaki tak biegały bez smyczy?

Posted

Zdjęcie jest boskie, wyglada jakby biegł z predkoscia ponaddzwiekowa :)

Ale rzeczywiscie jest za duze- 500x500 max moze miec :)

Jesli wstawiasz przez fotosik czy imageshack to od razu masz tam opcje zmniejszania- w fotosiku w zaawansowanych. A oprocz tego do zmniejszania mozesz wykorzystac photo editor w systemie windows xp w narzędziech microsoft office :)