pucka69 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Aga! Czy ja się chwaliłam ze lodówka "poszła" za 230,00 i to dla Was, dla Ostródy są to pieniądze? Nie chcę się wtracać, ale moze wydać je na jakieś "stałe" rzeczy? Dobrą budę? Jakieś szczepionki? Jak myślicie? Quote
Aga_Mazury Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 pucka69 napisał(a):Aga! Czy ja się chwaliłam ze lodówka "poszła" za 230,00 i to dla Was, dla Ostródy są to pieniądze? Nie chcę się wtracać, ale moze wydać je na jakieś "stałe" rzeczy? Dobrą budę? Jakieś szczepionki? Jak myślicie? Cioteczko :Rose: możemy otworzyć kolejna skarpete w schronsiku ostróda ...na co zdecydujesz :budy Ostróda""szczepienia Ostróda" tam nie ma rzeczy niepotrzebnych...wszystko jest potrzebne...a to twój bazarek ...masz przywilej otworzyć skarpetę...;) jesli chcesz ;) Quote
loozerka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 pucka, ja zawsze chętnie pomagam, jesli umiem. Ale widzisz, szewc bez butów chodzi, za wysokie progi wymyślilam sobie w podpisie i za nic nie moge ich ulozyc., ze bylo dobrze :D. Cieszę się, ze te lodowkę udalo si etak dobrze sprzedac, troche gotówki się przyda. I Aga, ja tak jak pucka wczoraj :oops: ale trzeba koniecznie pamietac zeby zalozyc watek o glosowaniu w krakvecie. Ja wtedy znowu zrobie akcje na zaprzyjaznionych watkach :) Quote
Matusz Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 a to ja bylem jakies 3 tygodnie temu w schronie... wtedy marcin dal mi szczeniaki tak bez smyczy zeby sobie pobiegaly, :) a dzisiaj niestety nie udalo mi sie tak pojechac.... :( Quote
Benia-b Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Loozerka-a jak watek o głosowaniu bedzie już załozony, to czy mogłabyś zrobić wzór-znaczy takie cuś, co mozna sobie w podpis dac, nie musi być wcale bannerek, tylko linki do krakvetu i na watek na dogo, o Ostródzie, i na wątek o głosowaniu,o odpowiednich rozmiarach i parametrach, centymetrch kolorze, i co tam jeszcze ma być odpowiednie..:evil_lol: ja kompletnie neptyk jestem, nawet z instukcją sobie nie radzę:mad:, ale skopiowac chyba umiem:evil_lol:. Biegam po kilku zaprzyjażnionych forach, to bede "świecić" Quote
Aga_Mazury Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 a to o czym pisze loozerka to jest co? :oops: i kto ewentualnie byłby w stanie pomóc i cos takiego załozyć?:oops: proszę :modla: Quote
akucha Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Aga, Loozerka pisze o głosowaniu w krakowskim Krakvecie na karmę dla schroniska w Ostródzie. Wklejałaś tam zgłoszenie ostródzkiego schroniska. Poroponuje też, aby założyć wątek z prośbą o głosowanie na Ostródę - gdzie będzie link do głosowania :lol: I podawanie linku wszystkim znajomym z dogo. Quote
Maupa4 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 A ja błagam dajcie mi link do szczeniaków ( do parwusia) nie mogę znaleźć ... my już prawie zdrowi więc możemy zacząć się udzielać ... Quote
akucha Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Tu są szczeniusie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37239 Quote
neverend Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 A ja się zajmę tym szczeniaczkiem!!! Juz ma imię - ROLFIK!!! Quote
akucha Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Rolfik :loveu: - śliczne imię. Jak maluch zresztą... Quote
neverend Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 To link do wątku Rolfika!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2720459#post2720459 Quote
Matusz Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Tu prezentuje się KWEO :):) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2721135#post2721135 Quote
akucha Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Moje gg zdechło razem z Explorerem :cool3: Quote
loozerka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Dobra, to jak zbliży się pora głosowania na Krakvecie założe wątek i dam tu link, zebyście pomogłi mi podbijać go :) Ale warto, byście juz teraz rejestrowali się na forum krakvetu, bez rejestracji nie można oddac glosu. Tylko wazne- na forum, bo tam jest odrebna rejestracja na stronę i na forum. Dam też wzór do podpisu, ale- Beniu, będziesz musiala skorygować to, co masz w podpisie, cos tam juz zle jest - bo tekst wypycha Ci banerek - a i sam banerek jest troche za dlugi. Jednak tego nie byłoby tak widac, gdyby dodatkowo tekst nie przesuwał banerka w prawo. Quote
Aga_Mazury Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 loozerka Kochana :calus: dziękuję Ci bardzo bo ja najnormalniej w Świecie się nie wyrabiam....nie mówiąc o "syczeniu" mojego TZ, że jak nie w scronisku to nosem w kompie albo na telefonie ;) Quote
loozerka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 :p no cóż Aga , TZ tez stworzenie boże i jakieś prawa ma ;) Quote
Aga_Mazury Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 loozerka napisał(a)::p no cóż Aga , TZ tez stworzenie boże i jakieś prawa ma ;) no niby tak,ale ma w długiej kolejce czeka...bo najpierw Adrian i Patryk )dogoblizniakodzieciaki;) potem Polo<pajda<perła ( moje psiaki), potem schron (300 psów), dogo (tu nie zliczę)....no i w końcu...ON...więc sama rozumiesz, że często czasu nie starcza:evil_lol: nawet na wspólną kawę:evil_lol: ...chyba że operator net odetnie ;) Quote
loozerka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 te rozumne to jednak cięzko w życiu mają, bo o to w tym chodzi- przeciez zrozumie, nie? I sam zje, podcierac pupy też nie trzeba, ukołysać do snu ( choć tu opinie mogą być odmienne ;) ), nie chodzi głodny, nie mieszka w zimnym boksie, nie jest bezdomny ..... Aga, a czy Ty czasem sypiasz :p ? Quote
Aga_Mazury Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 loozerka napisał(a):te rozumne to jednak cięzko w życiu mają, bo o to w tym chodzi- przeciez zrozumie, nie? I sam zje, podcierac pupy też nie trzeba, ukołysać do snu ( choć tu opinie mogą być odmienne ;) ), nie chodzi głodny, nie mieszka w zimnym boksie, nie jest bezdomny ..... Aga, a czy Ty czasem sypiasz :p ? haha zdarza się zdrzemnąć ...jak moje chłopaki są na tyle mili, że nie marudzą na zmianę ;) mnie napędza moja pasja ..(te zwierzęta...jakby skończyło się i wszystkie miały dom...padłabym jak pęknięta dętka;) a tak siły rodzą się z serca...ulalala ale patetycznie się zrobiło) a co do tych "rozumnych" to dokładnie tak mojemu TZ to tłumaczę jak napisałaś ;) i chyba większośc dogomaniczek tak robi ;) apropo... KTO WYGRAŁ DZIŚ 8 MLN???? JAKIŚ MILION POPROSZĘ DLA NASZYCH PODOPIECZNYCH DOGOMANIACKICH :) PRZYZNAĆ SIĘ ;) Quote
Tweety Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Aga_Mazury napisał(a): KTO WYGRAŁ DZIŚ 8 MLN???? JAKIŚ MILION POPROSZĘ DLA NASZYCH PODOPIECZNYCH DOGOMANIACKICH :) PRZYZNAĆ SIĘ ;) nawet jedynki nie trafilam:diabloti: Quote
Aga_Mazury Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Tweety napisał(a):nawet jedynki nie trafilam:diabloti: to jak Ty grasz?:mad: Quote
pucka69 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 ja też nie trafi łam. Hm ... może dlatego że nie grałam ? Quote
Tweety Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Aga_Mazury napisał(a):to jak Ty grasz?:mad: ja bardzo przepraszam pani Prezes, obiecuję, że to był przedostatni raz:evil_lol: Quote
Recommended Posts