Aga_Mazury Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='pucka69']Aga! A co z domeną? Bo jutro ostatni dzień promocji - przypominam! wykupiona :multi: www.afn.pl www.schronisko-ostroda.pl jedna adres w promocji drugi już nie....bo tylko jeden w promocji można było nabyć Quote
Matusz Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 to fajnie jak sa juz wykupione te domeny, a jest ktos kto poprowadzi te strony itd??? Quote
Aga_Mazury Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 najpierw to ktoś je musi zrobić:evil_lol: Quote
Matusz Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 no tak.... a jak z tym gg?? podalem ci wyzej linka.. :cool3::cool3::cool3: Quote
pucka69 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Aga_Mazury']wykupiona :multi: www.afn.pl www.schronisko-ostroda.pl jedna adres w promocji drugi już nie....bo tylko jeden w promocji można było nabyć to ktos drugi - Green np nie mógł wykupic? a wiela dałas za ta druga domene? Quote
Aga_Mazury Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 pucka69 napisał(a):to ktos drugi - Green np nie mógł wykupic? mógł :eviltong: ale wykupilismy na AFN na fakturę.... Mateusz później zrobię to gg jak nie zapomnę ;):eviltong: Quote
pucka69 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 a bo ja czepliwa jestem. a bez promocji ile? Quote
pucka69 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Możesz też Aga skypa sobie zainstalowac. Tam mozna gadac jak przez mikrofon i słuchawki, albo pisac jak na GG Quote
Aga_Mazury Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 gadać to ja napewno nie będę bo...czas błogosławiony jak moje maluchy śpią....i mogę posiedziec przy kompie...a że komp koło łóżeczka więc nie zaryzykuje....jesli klikac można to super...tylko kiedy to robić...jacieeee...ja ledwie dogo oblecę całe a tu już poranne godziny... pucka bez promocji prawie 30 zł netto więc też nie tragedia.... Quote
Matusz Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 oki oki, to zainstaluj cos jak najszybciej, moze byc tez skype tak jak pucka pisze :) ide spać :D dobranoc !:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GreenEvil Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Aga_Mazury']cześc MArta :) Tu masz logo z banerka __________________ to logo z bannerka nie nadaje sie do powazniejszych obrobek :D, w razie co sluze orygnalem w dowolnej wielkosci i formacie ;) pzdr GreenEvil Quote
pucka69 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Aga_Mazury napisał(a):gadać to ja napewno nie będę bo...czas błogosławiony jak moje maluchy śpią....i mogę posiedziec przy kompie...a że komp koło łóżeczka więc nie zaryzykuje....jesli klikac można to super...tylko kiedy to robić...jacieeee...ja ledwie dogo oblecę całe a tu już poranne godziny... pucka bez promocji prawie 30 zł netto więc też nie tragedia.... aaaa no to można przezyć ja skypa proponuje, bo wygodniej sie ( mnie przynajmniej) w nim pisze. gadac przez niego tez nie lubie bo taki pogłos jest albo jak w zestawie głośnomówiacym A dostałas PW ode mnie? Quote
GreenEvil Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 pucka69 napisał(a):O ciotka sie ujawnila ! co gdzie jaka??? omamo hoduuuuuuuuuuuuuuu !!! :laugh2_2: pzdr GreenEvil Quote
pucka69 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 O Tobie ciotka mówię! O czarnej ciotce Green w trzymetrowym szaliku. Dobra - starczy na dziś. Placek upiekłam to mogę isc spac!!! Quote
pucka69 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 A Ty ciotka Green mysl - jak znaleźć transport z W-wy do Krakowa za tydzień mniej wiecej Quote
Aga_Mazury Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 pucka69 napisał(a):aaaa no to można przezyć ja skypa proponuje, bo wygodniej sie ( mnie przynajmniej) w nim pisze. gadac przez niego tez nie lubie bo taki pogłos jest albo jak w zestawie głośnomówiacym A dostałas PW ode mnie? PW? teraz? nie Quote
GreenEvil Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 pucka69 napisał(a):A Ty ciotka Green mysl - jak znaleźć transport z W-wy do Krakowa za tydzień mniej wiecej dla lady lyski??? moze bym znalazla, to zalezy jak przyjedzie (czym raczej i w ile osob) meine Schwester, bo sadze, ze nie byloby wiekszego klopotu, zeby ja przekonac, zeby do Rzeszoofka jechala bez Centkownie. pzdr GreenEvil Quote
pucka69 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 przykro mi ciotko, ale nie dala niej :(((- dla Figi-Foksi, co ma dt w Krakowie Aga- PW - wczoraj o 16.00 Quote
Aga_Mazury Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 pucka69 napisał(a):przykro mi ciotko, ale nie dala niej :(((- dla Figi-Foksi, co ma dt w Krakowie Aga- PW - wczoraj o 16.00 na ten przecież odpisałam :roll: Quote
GreenEvil Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 pucka69 napisał(a):przykro mi ciotko, ale nie dala niej :(((- dla Figi-Foksi, co ma dt w Krakowie Aga- PW - wczoraj o 16.00 ja tfu tfu... cholera no przeciez wlasnie o niej pisze :diabloti: pzdr GreenEvil Quote
pucka69 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 GreenEvil napisał(a):ja tfu tfu... cholera no przeciez wlasnie o niej pisze :diabloti: pzdr GreenEvil No nie wiem Green ... lysa Lady to pudliczka w klinice w Olsztynie - wg mnie, a Foksia to Foksia - jej wątek u mnie w podpisie Quote
GreenEvil Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 pucka69 napisał(a):No nie wiem Green ... lysa Lady to pudliczka w klinice w Olsztynie - wg mnie, a Foksia to Foksia - jej wątek u mnie w podpisie oj ciotka, ty idz juz spac, bo pomiedzy wierszami ne czytasz :P , przeciez napisalam o lysce, bo wlasnie o niej myslalam, ale doskonale wiem kto ma DT w krk :D pzdr GreenEvil Quote
pucka69 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Oooo! Pani wiceprezes mnie zrugała! Mam iść spać - tak powiedziała;))) A, bo ja zawsze myślę, ze wszyscy sa tacy skomplikowani a ja taka prosta dzioucha :)))) Aga - nie wiem do kogo odpowiedz wysłałaś - ja jej nie mam, a miejsce na nią - mam. Quote
moniamonia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Witam Aga co do plakatów i ulotek to ja sie zajme wydrukowaniem i koszty raczej tez wezmę na siebie. Potrzebuję tylko zaakceptowanego projektuz logiem i zdjęciami. Dlatego stąd prośba do Marty i do Ciebie abyście doszlifowały co sie da a ja się resztą zajmę i to już nawet w tym tygodniu mogło by być rozniesione:) Na dzień dzisiejszy tylko tak mogę pomóc. Mnóstwo obowiązków! A w internecie jestem bardzo kiepska Pozdrawiam wszystkich Quote
Recommended Posts