Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gadać to ja napewno nie będę bo...czas błogosławiony jak moje maluchy śpią....i mogę posiedziec przy kompie...a że komp koło łóżeczka więc nie zaryzykuje....jesli klikac można to super...tylko kiedy to robić...jacieeee...ja ledwie dogo oblecę całe a tu już poranne godziny...

pucka bez promocji prawie 30 zł netto więc też nie tragedia....

Posted

[quote name='Aga_Mazury']cześc MArta :)

Tu masz logo z banerka

to logo z bannerka nie nadaje sie do powazniejszych obrobek :D, w razie co sluze orygnalem w dowolnej wielkosci i formacie ;)

pzdr
GreenEvil

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
gadać to ja napewno nie będę bo...czas błogosławiony jak moje maluchy śpią....i mogę posiedziec przy kompie...a że komp koło łóżeczka więc nie zaryzykuje....jesli klikac można to super...tylko kiedy to robić...jacieeee...ja ledwie dogo oblecę całe a tu już poranne godziny...

pucka bez promocji prawie 30 zł netto więc też nie tragedia....

aaaa no to można przezyć
ja skypa proponuje, bo wygodniej sie ( mnie przynajmniej) w nim pisze. gadac przez niego tez nie lubie bo taki pogłos jest albo jak w zestawie głośnomówiacym
A dostałas PW ode mnie?

Posted

pucka69 napisał(a):
aaaa no to można przezyć
ja skypa proponuje, bo wygodniej sie ( mnie przynajmniej) w nim pisze. gadac przez niego tez nie lubie bo taki pogłos jest albo jak w zestawie głośnomówiacym
A dostałas PW ode mnie?

PW? teraz? nie

Posted

pucka69 napisał(a):
A Ty ciotka Green mysl - jak znaleźć transport z W-wy do Krakowa za tydzień mniej wiecej

dla lady lyski??? moze bym znalazla, to zalezy jak przyjedzie (czym raczej i w ile osob) meine Schwester, bo sadze, ze nie byloby wiekszego klopotu, zeby ja przekonac, zeby do Rzeszoofka jechala bez Centkownie.

pzdr
GreenEvil

Posted

pucka69 napisał(a):
przykro mi ciotko, ale nie dala niej :(((- dla Figi-Foksi, co ma dt w Krakowie
Aga- PW - wczoraj o 16.00

ja tfu tfu... cholera no przeciez wlasnie o niej pisze :diabloti:

pzdr
GreenEvil

Posted

GreenEvil napisał(a):
ja tfu tfu... cholera no przeciez wlasnie o niej pisze :diabloti:

pzdr
GreenEvil

No nie wiem Green ... lysa Lady to pudliczka w klinice w Olsztynie - wg mnie, a Foksia to Foksia - jej wątek u mnie w podpisie

Posted

pucka69 napisał(a):
No nie wiem Green ... lysa Lady to pudliczka w klinice w Olsztynie - wg mnie, a Foksia to Foksia - jej wątek u mnie w podpisie

oj ciotka, ty idz juz spac, bo pomiedzy wierszami ne czytasz :P , przeciez napisalam o lysce, bo wlasnie o niej myslalam, ale doskonale wiem kto ma DT w krk :D

pzdr
GreenEvil

Posted

Oooo! Pani wiceprezes mnie zrugała! Mam iść spać - tak powiedziała;)))
A, bo ja zawsze myślę, ze wszyscy sa tacy skomplikowani a ja taka prosta dzioucha :))))
Aga - nie wiem do kogo odpowiedz wysłałaś - ja jej nie mam, a miejsce na nią - mam.

Posted

Witam
Aga co do plakatów i ulotek to ja sie zajme wydrukowaniem i koszty raczej tez wezmę na siebie. Potrzebuję tylko zaakceptowanego projektuz logiem i zdjęciami. Dlatego stąd prośba do Marty i do Ciebie abyście doszlifowały co sie da a ja się resztą zajmę i to już nawet w tym tygodniu mogło by być rozniesione:) Na dzień dzisiejszy tylko tak mogę pomóc. Mnóstwo obowiązków! A w internecie jestem bardzo kiepska
Pozdrawiam wszystkich