yewcia1 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Od dziś można zgłaszać schronisko do udziału w konkursie Krakvetu o karmę, kto zgłosi bo ja nie bardzo wiem jak:-( http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=3382 Aga i w wolnym czasie załóż taki wątek aby przypominać o głosowaniu coś na wzór naszego http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34752 Quote
kasza Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 jejku ale tu sie dużo dzieje az nienadążam z czytaniem... ale to bardzo dobrze:lol: ulotki fantastyczne aha troche mnie tu nie ma ale mam kompletny brak czasu ledwo się wyrabiam na zakrętach ale obiecuje ze jak znajde wolną chwile to przeczytam wszystko... trzymajcie sie Quote
Benia-b Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 An-na4-miała rację:placz::placz:... Mimo, że nie ma jeszcze nowych wytycznych odnosnie rozliczeń za 2006, to jest małe prawdopodobieństwo ze coś sie zmieniło... A do zeszłego roku, było tak, że 1% podatku mozna było przeznaczyc na schron , ale ten, który już ma juz te wszystkie niezbędne formalności załatwione... w danym rozliczeniowym roku..:placz::placz: Nie ma sie zatem co śpieszyc, ale warto o tym pamiętać, aby w przyszłym roku, było mozna przekazć pieniądze z podatku... Quote
Aga_Mazury Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 choć jedna dobra nowina... popatrzcie a ja mam domek...lalala... został adoptowany (nic więcej nie wiem) Quote
loozerka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Beniu, sprawdzałas to na 100%? Juz nie trzeba szukac? Bo ja dzis nie mialam sił, by robić cokolwiek wymagającego myślenia. Aga- super, ale on ma fajniutką mordkę, taką łobuzerską :) Quote
Benia-b Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Loozerka- sprawdzałam w moim biurze rachunkowym, więc info raczej pewne, chyba, że się coś zmieni, bo od tego roku darowizny i inne cuda mają być inaczej opodatkowane(albo wcale)... Czekają na wytyczne.. Do skarbówki nie dzwoniłam-bo i tak trudno wyciągnąc od nich cokolwiek... Quote
Aga_Mazury Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 loozerka napisał(a):Beniu, sprawdzałas to na 100%? Juz nie trzeba szukac? Bo ja dzis nie mialam sił, by robić cokolwiek wymagającego myślenia. Aga- super, ale on ma fajniutką mordkę, taką łobuzerską :) mhm...i jak się potrafił patrzeć jak koło niego przechodziłaś..."już teraz mam podbiegać? bo nie bardzo wiem o co chodzi ;)"..taki bardzo sympatyczny psiaczek lgnący do człowieka...bardzo się cieszę:) Quote
pucka69 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :B-fly: :B-fly: :B-fly: Hura! Hura ! To naprawdę dobra wiadomość!!! Quote
Guciek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Aga a ja mam pytanie - macie w schronie jakies Bullowate? Wątek jest naprawde potęzny, poczytam jutro, ale jak by co to pisz i rob foty, jest nas troche milosnikow bullowatych!!! Quote
Aga_Mazury Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Gucio napisał(a):Aga a ja mam pytanie - macie w schronie jakies Bullowate? Wątek jest naprawde potęzny, poczytam jutro, ale jak by co to pisz i rob foty, jest nas troche milosnikow bullowatych!!! ja wypatrzyłam jak narazie jednego takiego psiaka (przynajmiej tak mi się wydaje)...ale pewnie połowy psów to ja jeszcze nie widziałam (conajmniej połowy)...zaraz poszukam zdjęcia...bo moje wyszło dośc ciemne a chyba akucha rozjaśniła... Quote
Dabrowka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Ja to powiem szczerze, że nie mam pojęcia jak wygląda cała procedura otrzymania (wcześniej starania się) o statut organizacji pożytku publicznego... http://www.pozytek.ngo.pl/ http://www.jedenprocent.pl/ Tyle mogę pomóc. Aga, wysyłałam do Ciebie smsa, ale dzisiaj przypadkiem dowiedziałam się, że żaden z wysłanych przez mnie 31 XII smsów nie dotarł do adresatów... Nie mam transportu dla Foksi, brat nakręcił, z rozmowy wynikało, że będzie jechał do Warszawy, a okazało się, że wraca do Gdańska :roll: Przepraszam. Widziałam się z nim dzisiaj 2 minuty, więc nie zdążyłam porozmawiać, ale może będzie jechał w jakimś nieodległym terminie tą trasą. I jeżeli nadal transport będzie potrzebny to zarezerwuję miejsce w samochodzie ;) Quote
Guciek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Aguś jak by co to czekam, bosz kiedy ten koszmar bullowcow sie skonczy :( :( Quote
pucka69 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Aga! Będę nudna i namolna - czy pisałas do Eli i Krzysia? Czy mam napisać? W strawie transportu? Quote
Aga_Mazury Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 pucka69 napisał(a):Aga! Będę nudna i namolna - czy pisałas do Eli i Krzysia? Czy mam napisać? W strawie transportu? napisałam...oczywście, że napisałam...aczkolwiek pomału zaczynam "wysiadać" i zostanę na końcu....Wy pobiegniecie dalej a ja zostanę....opadam z sił :roll: ale do rzeczy,,,Ela napisała, że narazie nic nie wiem o trasie która mogłaby być dla nas pomocna...jakby coś da znać Quote
loozerka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Aga, poniesiemy Cie na plecach, jakby co :)) Albo kupimy ferarri, byś mogła nadązyć :) Napiszcie, czy coś z tej Warszawy do Krakowa jest juz uzgodnione w konkretnym terminie dla Foksi? Quote
Aga_Mazury Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 i smutna wiadomość o której dziś się dowiedzialam...ten rudy kotek, który pojechał do Wawy z Mi-gotką jest za TM <*> tak cholernie boli Quote
akucha Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Foty są na 26 stronie. Aga, o tego Ci chodziło??? Quote
Aga_Mazury Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 akucha o tego Gucio ja się średnio znam, ale....popatrz Quote
Matusz Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Hurra, ze tamten przesympatyczny psiak znalazl dom :):multi::multi: Quote
Aga_Mazury Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 mateusz jak widzisz....dobre i złe wieści... radośc i łzy... Quote
akucha Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Aga_Mazury']akucha o tego Gucio ja się średnio znam, ale....popatrz Ten to tak, On jest bullowaty. Quote
pucka69 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Z W-wy do Częstochowy 10.01 jedna Ciotka może zawieźć, a z W-wy do Krakowa inna Ciotka pociągiem się oferowała. Tylko - jak do Warszawy? Czy każdy zauważył mój banerek? Quote
loozerka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 no własnie nad tą fazą do Warszawy myśle, tylko musialabym miec info na kiedy Foksia miałąby z Warszawy miec transport Quote
Aga_Mazury Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 pucka Cioteczko :) schronisko w Ostródzie Ci dziękuje za to, że masz "je w podpisie" :calus: ja jak tylko Szariczek znajdzie dom też sobie wkleję... ale..ale to dwa psiaki, które mają domki ;) jeden ma stały drugi tymczasowy;) Quote
Recommended Posts