Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jejku ale tu sie dużo dzieje az nienadążam z czytaniem... ale to bardzo dobrze:lol: ulotki fantastyczne
aha troche mnie tu nie ma ale mam kompletny brak czasu ledwo się wyrabiam na zakrętach ale obiecuje ze jak znajde wolną chwile to przeczytam wszystko...
trzymajcie sie

Posted

An-na4-miała rację:placz::placz:... Mimo, że nie ma jeszcze nowych wytycznych odnosnie rozliczeń za 2006, to jest małe prawdopodobieństwo ze coś sie zmieniło... A do zeszłego roku, było tak, że 1% podatku mozna było przeznaczyc na schron , ale ten, który już ma juz te wszystkie niezbędne formalności załatwione... w danym rozliczeniowym roku..:placz::placz:
Nie ma sie zatem co śpieszyc, ale warto o tym pamiętać, aby w przyszłym roku, było mozna przekazć pieniądze z podatku...

Posted

Beniu, sprawdzałas to na 100%? Juz nie trzeba szukac? Bo ja dzis nie mialam sił, by robić cokolwiek wymagającego myślenia.
Aga- super, ale on ma fajniutką mordkę, taką łobuzerską :)

Posted

Loozerka- sprawdzałam w moim biurze rachunkowym, więc info raczej pewne, chyba, że się coś zmieni, bo od tego roku darowizny i inne cuda mają być inaczej opodatkowane(albo wcale)... Czekają na wytyczne.. Do skarbówki nie dzwoniłam-bo i tak trudno wyciągnąc od nich cokolwiek...

Posted

loozerka napisał(a):
Beniu, sprawdzałas to na 100%? Juz nie trzeba szukac? Bo ja dzis nie mialam sił, by robić cokolwiek wymagającego myślenia.
Aga- super, ale on ma fajniutką mordkę, taką łobuzerską :)

mhm...i jak się potrafił patrzeć jak koło niego przechodziłaś..."już teraz mam podbiegać? bo nie bardzo wiem o co chodzi ;)"..taki bardzo sympatyczny psiaczek lgnący do człowieka...bardzo się cieszę:)

Posted

Aga a ja mam pytanie - macie w schronie jakies Bullowate? Wątek jest naprawde potęzny, poczytam jutro, ale jak by co to pisz i rob foty, jest nas troche milosnikow bullowatych!!!

Posted

Gucio napisał(a):
Aga a ja mam pytanie - macie w schronie jakies Bullowate? Wątek jest naprawde potęzny, poczytam jutro, ale jak by co to pisz i rob foty, jest nas troche milosnikow bullowatych!!!

ja wypatrzyłam jak narazie jednego takiego psiaka (przynajmiej tak mi się wydaje)...ale pewnie połowy psów to ja jeszcze nie widziałam (conajmniej połowy)...zaraz poszukam zdjęcia...bo moje wyszło dośc ciemne a chyba akucha rozjaśniła...

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Ja to powiem szczerze, że nie mam pojęcia jak wygląda cała procedura otrzymania (wcześniej starania się) o statut organizacji pożytku publicznego...

http://www.pozytek.ngo.pl/
http://www.jedenprocent.pl/

Tyle mogę pomóc.

Aga, wysyłałam do Ciebie smsa, ale dzisiaj przypadkiem dowiedziałam się, że żaden z wysłanych przez mnie 31 XII smsów nie dotarł do adresatów... Nie mam transportu dla Foksi, brat nakręcił, z rozmowy wynikało, że będzie jechał do Warszawy, a okazało się, że wraca do Gdańska :roll:
Przepraszam.
Widziałam się z nim dzisiaj 2 minuty, więc nie zdążyłam porozmawiać, ale może będzie jechał w jakimś nieodległym terminie tą trasą. I jeżeli nadal transport będzie potrzebny to zarezerwuję miejsce w samochodzie ;)

Posted

pucka69 napisał(a):
Aga! Będę nudna i namolna - czy pisałas do Eli i Krzysia? Czy mam napisać? W strawie transportu?

napisałam...oczywście, że napisałam...aczkolwiek pomału zaczynam "wysiadać" i zostanę na końcu....Wy pobiegniecie dalej a ja zostanę....opadam z sił :roll:

ale do rzeczy,,,Ela napisała, że narazie nic nie wiem o trasie która mogłaby być dla nas pomocna...jakby coś da znać

Posted

Aga, poniesiemy Cie na plecach, jakby co :)) Albo kupimy ferarri, byś mogła nadązyć :)
Napiszcie, czy coś z tej Warszawy do Krakowa jest juz uzgodnione w konkretnym terminie dla Foksi?

Posted

Z W-wy do Częstochowy 10.01 jedna Ciotka może zawieźć, a z W-wy do Krakowa inna Ciotka pociągiem się oferowała. Tylko - jak do Warszawy? Czy każdy zauważył mój banerek?

Posted

pucka Cioteczko :) schronisko w Ostródzie Ci dziękuje za to, że masz "je w podpisie" :calus:

ja jak tylko Szariczek znajdzie dom też sobie wkleję...

ale..ale to dwa psiaki, które mają domki ;) jeden ma stały drugi tymczasowy;)